ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ…ΖΚΕ…

Μη έχοντες τι να πωλήσωσι προς αγοράν άρτου,γυναίκες,γέροντες και παιδία γυμνοί και ανύποδητοι περιφέρονται εις τους αγρούς δια να συλλέξωσι χόρτα προς τροφήν.

Έτεροι από πρωίας μεχρις εσπέρας ,περιφρονούντες το ψύχος και την υγρασίαν ,εξευρενώσιν όλην την παραλίαν,μηδ’αυτών των στόμιων των υπονόμων εξαιρουμένων,ίνα ανεύρωσι διάφορα όστρακα,μύδια,αχιβάδες ,πεταλίδες και δι’αυτών καταστείλωσι την πείνα των.
Ο περιφερόμενος δε μετά την δύσιν του ηλίου ακούει την παραπονετικήν και κλαυθμηράν φωνήν ορφανών και λοιπών ζητούντων ελεημοσύνην.

Η σκληρότης ,η απανθρωπία και η ωμότης μεθ’ης συμπεριεφέροντο εις τους μελλοθανάτους .οι Τούρκοι δεν αναγράφεται εν τη ιστορία του ανθρωπίνου γένους ,ουδέ κατά τους ζοφερωτέρους χρόνους .
Την φρικώδη και καισχύνουσαν το ανθρώπινον γένος κατάστασιν απεικονίζει επίσημος έκθεσις περιγράφουσα τον τρόπον καθ’ον οι εκτοπιζόμενοι,υβριζόμενοι,κακοποιούμενοι,δερόμενοι παρέμεναν θεαταί ο εις της καταστροφής του άλλου και πάντες ομού εθεωρουν τας γυναίκας και θυγατέρας αυτών ατιμαζομένας και φονευομένας ,τα τέκνα των θνήσκοντα της πείνης και των στερήσεων.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μία από τις συγκλονιστικότερες ταινίες όλων των εποχών,το Midnight Express του Βρετανού Alan Parker.Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του νεαρού Billy Hayes,όπου στην προσπάθεια του να περάσει ποσότητα χασίς (γι αυτόν και τους φίλους του) από την Τουρκία στην Αμερική,βρέθηκε αντιμέτωπος με το(τότε,άλλα μάλλον και τώρινο καθώς δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολλά)Τουρκικό δικαστικό και σωφρονιστικό σύστημα.

Οι Τούρκοι θα φύγουν αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμήλια. Στο τέλος θα τους διώξουν στην Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους, το 1/3 θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαπτιστεί και το άλλο θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.

Επίσης αυτή την προφητεία του Αγίου Κοσμά, την βεβαιώνει και μια άλλη προφητεία, αυτή του Αγίου Μεθοδίου (Επισκόπου Πατάρων – 3ος αιώνας μ.χ.) η οποία λέει:

«Τους Ισμαηλίτας μερίσεται εις τρία μέρη και την μέν πρώτην εν ρομφαία, τήν δευτέραν βαπτίσει, τήν τρίτην καταδουλώσεται εν τη ανατολή».

Σημειώνεται ότι με τον όρο Ισμαηλίτες αναφέρεται στους Τούρκους.

Loading...

2 thoughts on “ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ…ΖΚΕ…

  1. Ανώνυμος says:

    Ναι,οπως με τους δυσβασταχτους φορους που δεν θα προλαβαιναν να τους εισπραξουν και αυτοι μας εχουν …………αντε να μην το πω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *