ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΝΕΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;; ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η.Π.Α-Ε.Ε Ο Μ. ΜΠΟΡΙΣΟΦ…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΝΕΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;; ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η.Π.Α-Ε.Ε Ο Μ. ΜΠΟΡΙΣΟΦ…

Επικίνδυνες καταστάσεις, που αγγίζουν πλέον τα ελληνικά σύνορα απεργάζεται η ΕΕ και οι ΗΠΑ στην γειτονική Βουλγαρία μετά την άρνηση της κυβέρνησης της Σόφιας να «παγώσει’ τον South Stream όπως απαίτησε το Επίτροπος Ενέργειας της ΕΕ, Ο.Ετινγκερ.


Καταστάσεις που δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε ανάλογες με αυτές της Ουκρανίας, δεδομένης και της πρωτοφανούς και συνεχιζόμενης επί 25 χρόνια τώρα, εξαθλίωσης του βουλγαρικού πληθυσμού. Οι ΕΕ και οι ΗΠΑ επιστράτευσαν το κόμμα GERB του, μέχρι πέρυσι, πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ για να «πλαγιοκοπήσει» την κυβέρνηση του Πλάμεν Ορεσάρσκι όπως ακριβώς είχαν κάνει το 2008-2009 με το ΠΑΣΟΚ που ‘πλαγιοκόπησε’ τη ΝΔ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ο Μπόικο Μπορίσοφ, άτομο του βουλγαρικού υποκόσμου, κατάφερε και αναρριχήθηκε στην εξουσία σε μία πρωτοφανή πολιτική εξέλιξη από αυτές που μόνο στις ταλαίπωρες χώρες του μετακομμουνιστικού παραδείσουν συμβαίνουν. Απόστρατος συνταγματάρχης των μυστικών υπηρεσιών και σωματοφύλακας του Τεοντόρ Ζίβκοφ χρημάτισε δήμαρχος Σόφιας από το 2005 έως το 2009 και πρωθυπουργός της Βουλγαρίας από το 2009 έως το 2013.

Η εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας και σωματοφυλάκων που δημιούργησε στο χαώδες περιβάλλον αμέσως μετά την πτώση του κομμουνισμού οι πολιτικοί του αντίπαλοι υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιούνταν ως «βιτρίνα» για παράνομες δραστηριότητες και εκβιασμούς οι οποίοι τελικά τον ανέδειξαν στον πολιτικό στίβο. Υπήρξαν μάλιστα ταμπλόιντ εφημερίδες οι οποίες υποστηριζαν ότι όσο ο Μ.Μπορίσοφ ήταν πρωθυπουργός είχε τοποθετήσει συνεργάτες του στις ιδιωτικοποιημένες εταιρίες ηλεκτρισμού ως μέλη των διοικητικών συμβουλίων με στόχο την απομύζηση των κερδών τους.

Αυτό το σκάνδαλο οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησής του πέρσι, όταν εξεγέρθηκε ο βουλγαρικός λαός γιατί απλά δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα σε μια χώρα που μέχρι πριν λίγα χρόνια εξήγαγε ηλεκτρικό ρεύμα. Τώρα ο Μ.Μπορίσοφ προχώρησε στην υποβολή πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης Ορεσάρσκι γιατί επιμένει να συνεχίσει την κατασκευή του South Stream αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικότερο:


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οργανώνει ιδιωτικό Στρατό για να είναι έτοιμος να εφαρμόσει ότ άκενα ο Δεξιός Τομέας στην Πλατείας Ανεξαρτησίας του Κιέβου τον περασμένο Φεβρουάριο. Το σημαντικό είναι ότι συνεργάζεται στενά με το κόμμα των Τούρκων στην Βουλγαρία το DPC το οποίο εκπροσωπεί 600.000 Βούλγαρους τουρκικής συνείδησης και καταγωγής που κατοικούν στην άλλη πλευρά της οροσειράς της ελληνική Ροδόπης, στην επαρχία Κέρτζαλι.

Οι 600,000 τουρκόφωνοι αποτελούν σχεδόν το 8% του πληθυσμού της Βουλγαρίας (κάποτε ο αριθμός τους έφτανε το 1 εκατ. και αποτελούσε το 10% της Βουλγαρίας, αλλά τα τελευταία χρόνια ο βουλγαρικός πληθυσμός κατέρρευσε δημογραφικά κα έπεσε στα 7-8 εκατ. κατοίκους και κάπου 400.000 τουρκόφωνοι μετανάστευσαν στην Τουρκία. Ο συγκεκριμένος πληθυσμός αποτελούσε για πολλά χρόνια (για την ακρίβεια όσο υπήρχαν εθνικές ανησυχίες σε κέντρα και ινστιτουτα εθνικών ερευνών αλλά και στην ΕΥΠ και βέβαια στα στρατιωτικά Επιτελεία, σοβαρό «πονοκέφαλο» ειδικά μετά το 1989 και ακόμα περισσότερο από τα μέσα της δεκαετίας του 2005 που άνοιξε η διάβαση της Θράκης και άρχισαν να επικοινωνούν οι τουρκόφωνοι με τους Ελληνες μουσουλμάνους…

Ουσιαστικά ενώθηκαν συμπαγείς μουσουλμανικοί πληθυσμοί, στους οποίους η ΜΙΤ κάνει κουμέντο με ότι αυτό συνεπάγεται… Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί ανατροπή της κυβέρνησης Ορεσάρσκι από ΕΕ και ΗΠΑ σε περίπτωση που επιμείνει να μην «παγώσει» τον South Stream και να βάλει τα βουλγαρικά εθνικά συμφέροντα επάνω από τα … δυτικά. Και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει αναταραχή ανάλογη με αυτή της Ουκρανίας. Αλλά το βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση που ελέγχει τις ένοπλες δυνάμεις και έχει σημαντικά λαϊκά ερείσματα βοηθούσης και της λαϊκής πλαιοψηφίας δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα…

Και η Ρωσία, βέβαια, δεν είναι και τόσο μακριά… Φαντασθείτε ένα σκηνικό Ουκρανίας ακριβώς επάνω στα ελληνικά σύνορα και με την Τουρκία να θέλει να παίξει τον ρόλο που παίζει στην Συρία… Τελικά στον πόλεμο της ενέργειας φαίνεται ότι η Ουκρανία και η Συρία είναι απλά τα πρώτα επεισόδια.

ΠΗΓΗ

Loading...

5 thoughts on “ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΝΕΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;; ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η.Π.Α-Ε.Ε Ο Μ. ΜΠΟΡΙΣΟΦ…

 1. Ανώνυμος says:

  Ώστε ο Μπορίσωφ… ο πρώην μαφιόζος, συνεργάζεται με τις Η.Π.Α. και την Γερμανία! Μα είναι δυνατόν οι Η.Π.Α. και η Γερμανία, να συνεργάζονται με μαφιόζους; Μα γίνονται τέτοια πράγματα;…

  Έχουμε ξανά γράψει ότι αργά αλλά σταθερά τόσο στην βόρειο Αφρική και Μέση Ανατολή, όσο και στην χερσόνησο του Αίμου… θα ανάψει μια τέτοια φωτιά που θα επιφέρει μάλλον φυσιολογικά τον Γ΄Π.Π.

  Προς στιγμήν το κυρίαρχο χαρακτηριστικό, είναι ότι όπου ανάβει η "φωτιά", δεν σβήνει… παρά ανάβει και άλλη.. και άλλη. Μέχρι που ολόκληρη η περιοχή θα γίνει ένα καμίνι.

  Αυτά.

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΡΕ ΓΜΤ;

  ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!!
  ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!
  Ελευθέριος Βούλησης

 3. Ανώνυμος says:

  Κύριε Αυτά……ας γίνουν όλα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ….καιρός είναι και πολύ άργησε…..και το λέω εγώ που θα είμαι στην πιο "καυτή" περιοχή….δηλαδή εγώ θα "πληρώσω" το "βύσιννο"….ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

 4. Ανώνυμος says:

  "ΜΕ ΜΙΑΣ ΘΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ !

  ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" !!!!!!

  ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ

  ΤΥΧΑΙΟ ?

  ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !

 5. Ανώνυμος says:

  Προσπάθεια πιεσης των ΜΑΥΡΩΝ γερακιών… στην ΑΣΠΡΗ πολική αρκούδα!!!
  Τίποτα περισσότερο… τίποτα λιγότερο.

  Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΘΕΙ…
  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ…
  ΕΜΕΙΣ (ΕΛΛΑΣ), ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΩΣ ΜΑΥΡΟ ΠΙΟΝΙ… (μερίμνησαν οι κυβερνώντες γι αυτό).
  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ…
  ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΚΙΝΗΣΗ!!

  Υ.Γ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΤ ΑΠ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ!

  ΙΔΩΜΕΝ,
  Ελευθέριος Βούλησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *