ΘΑΥΜΑ! ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

ΘΑΥΜΑ! ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ένας άνθρωπος που είναι παράλυτος από το λαιμό και κάτω έχει γίνει ο πρώτος ασθενής που θα κουνήσει το χέρι του μόνο με τη δύναμη της σκέψης.

Χάρη σε ένα τσιπ εμφυτευμένο στον εγκέφαλό του, ο Ian Burkhart μπαίνει σε αυτό που οι γιατροί αποκαλούν μια «βιονική εποχή» που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρία.

Το μόνο που είχε να κάνει είναι να σκεφτεί έντονα να κινήσει το χέρι του και το υπόλοιπα γίνονται από το τσιπ σε λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Ο 23-χρονος κ. Burkhart, διεξήγαγε μια επιτυχή δοκιμή του «Neurobridge» που οι γιατροί λένε ότι θα μπορούσε να προσφέρει ελπίδα σε θύματα εγκεφαλικών επεισοδίων και άτομα με μυϊκές διαταραχές.

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο και την εταιρεία ερευνών Battelle άνοιξε το κρανίο του ασθενούς και προσέθεσε το 0,15 ιντσών τσιπ στον εγκέφαλό του για να «διαβάζει» τις σκέψεις του.

Σε μια δοκιμή, ο κ. Burkhart ήταν σε θέση να σφίξει το χέρι του σε γροθιά, να το ανοίξει πλήρως και να πιάσει ενα κουτάλι. Δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αυτό είναι το πράγμα που του έλειπε περισσότερο διότι πλέον «νιώθει ανεξάρτητος».

Ολα καλά μέχρι εδώ, και ποιός δεν θα τολμούσε να πεί μπράβο σε μια τέτοια μεγάλη επιτυχία της επιστήμης;

Η πλειοψηφία των ανθρώπων θα το δεχτεί ασυζητητί, εκτός βέβαια από μια μερίδα ανθρώπων που έχει τη γνώση, ερευνεί τις Χριστιανικές γραφές και καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από αυτή την ανακάλυψη που δεν είναι άλλο από μια απάτη του διαβόλου να τσιπαριστεί το σύμπαν.

Τι περιμένετε, να σας πούν ξαφνικά ελάτε να πάρετε το χάραγμα του θηρίου επειδη έτσι το αποφάσισε ο αντίχριστος;

Φυσικά και θα μας το περάσουν ύπουλα, ώστε ακόμη και αυτοί που είναι αντίθετοι να το δεχτούν με ευκολία.

Θα πεί κάποιος … καλά, εδω θα θεραπευτεί ένας παράλυτος άνθρωπος κι εσυ μου λές παραμύθια για τσιπάκια;

Και σας απαντώ φίλοι μου. Γιατί με αυτή την τεχνολογία και όχι με κάποια άλλη- που δεν θα περιλαμβάνει μικροτσίπ εμφυτεμένο στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου;

Διότι ολόκληρη η τεχνολογία είναι του κακού, και αυτός μαζί με τα τσιράκια θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές στην κόλαση. Ομως ο Απόστολος Ιωάννης στην Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 13 στους στίχους 16 εώς 18 μας προειδοποιεί:

16. Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,

17. και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.

18. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς’.

Τώρα, ας διαβάσουμε περιληπτικά τη διήγηση του θαύματος της θεραπείας του παραλύτου της Βηθεσδά.

Στα Ιεροσόλυμα ήταν ένας άνθρωπος, άρρωστος τριάντα οχτώ ολόκληρα χρόνια. Όταν τον είδε ο Ιησούς κατάκοιτο γνωρίζοντας πως ήταν έτσι για πολύ καιρό, τον ρώτησε: «Θέλεις να γίνεις καλά;» «Κύριε», του αποκρίθηκε ο άρρωστος, «δεν έχω κανέναν να με βάλει στη δεξαμενή μόλις αναταραχτούν τα νερά˙ έτσι, ενώ εγώ προσπαθώ να πλησιάσω μόνος μου, πάντοτε κάποιος άλλος κατεβαίνει στο νερό πριν από μένα». Ο Ιησούς του λέει: «Σήκω πάνω, πάρε το κρεβάτι σου και περπάτα». Κι αμέσως ο άνθρωπος έγινε καλά, σήκωσε το κρεβάτι του και περπατούσε.

Σήμερα φίλοι μου, έρχεται ο διάβολος μαζί με την τεχνολογία του για να θεραπεύσει τον παράλυτο και τον κάθε άρρωστο ως άλλος Μεσσίας.

Τότε να μην πλανηθήτε από τα όμορφα λόγια και τα θαύματα του. Ο αντίχριστος δεν θα φανερωθεί με το πρόσωπου του κακού, αλλά θα θελήσει να βοηθήσει τους φτωχούς και τους πονεμένους, και όλος αυτός ο κόσμος ο ανίδεος θα τρέξει από πίσω του και θα λέει:

Να ο Χριστός, αυτός είναι, και οχι εκείνος που σταυρώθηκε. Αυτό όμως που θα αποζητά θα είναι να καίει τις ψυχές μας στο αιώνιο πύρ.

Ας προσευχηθούμε να μας να μας φωτίσει ο θεός και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε.

Και για να μην χάσουμε την ελπίδα μας ποτέ, αυτό που πρέπει να λέμε πάντοτε είναι

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ

Γιατί στο τέλος πάντα.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

Loading...

11 thoughts on “ΘΑΥΜΑ! ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 1. Ανώνυμος says:

  Επιστήμη λέγεται φίλε μου …..είπαμε μην το ξεφτηλίζουμε τελείως…..οκ και εγώ βλέπω και γνωρίζω ότι πολλά πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο αλλά δεν θα γυρίσουμε και στον Μεσαίωνα επειδή βολεύει κάποιους….Αν εσύ ήσουν στην θέση του παράλυτου θα ήθελα να δω τί θα έκανες…..Και να στο πω ποιο καθαρά …..αν ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ κάνει τους ανθρώπους δυστυχισμένους και παράλυτους τότε να τον βράσω….

 2. Ανώνυμος says:

  Καλό θα ήταν φίλε μου 11.44 να κάνεις μία διαδικτυακή έρευνα για την νέα προσθετική τεχνολογία. Θα δείς ότι τίποτε δεν δίνεται αναίμακτα και ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός.
  Εγώ δεν είμαι θρήσκος, αλλά σου λέω με βεβαιότητα ότι εάν ήμουν στην θέση του ανάπηρου θα έλεγα όχι. Και αυτό γιατί εκτός από την χαμένη λειτουργία που αποκαθίσταται στον ανάπηρο επηρεάζεται άμεσα το νευρικό του σύστημα, μιας και μέσω νεύρων γίνονται όλα, και έτσι αλλάζει η συνολική λειτουργία του οργανισμού, ακόμη και ο χαρακτήρας αλλοιώνεται.

 3. Ανώνυμος says:

  ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ;

  ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ-ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ

 4. Ανώνυμος says:

  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ

 5. Ανώνυμος says:

  Μπράβο στους επιστήμονες! Ο Θεός γι'αυτό έδωσε το μυαλό για να μπορούμε να κάνουμε τέτοια πράγματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *