Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:14 - 02/03/2015

Θανατηφόρα βακτηρίδια ξέφυγαν από εργαστήριο της Λουιζιάνα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από ατύχημα όπως λέγεται στο εργαστήριο της Λουιζιανα διέφυγαν θανατηφόρα βακτηρίδια .

Όταν λέμε θανατηφόρα βακτηρίδια μιλάμε για περιπτώσεις που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνες για τον ανθρώπινο πολιτισμό αλλά και για τα ζώα και για την φύση.

Τα βακτήρια αυτά μπορούν να μεταφερθούν από τα ζώα στον άνθρωπο γι’ αυτό το λόγο ΠΡΕΠΕΙ να θεωρησουμε την κατάσταση πάρα πολύ επικίνδυνη .

Η σκέψη βέβαια ότι θα μπορούσαν να μολύνουν και έδαφος και νερό κάνει την κατάσταση πολύ πιο τραγική.

Σε παλιότερα άρθρα σε έχω ενημερώσει ότι υπάρχει αναμονή γεγονότος για την Αμερική που θα την δουμε να κρυολογεί η να πέφτει σε βαθιά ασθένεια.

Να μην ξεχνάμε ότι είμαστε και σε εποχές που ξαφνικά γεγονότα μπορουν να βοηθήσουν σε γεωστρατηγικά σχέδια, οικονομικά σχέδια, ή να προετοιμάσουν λαούς στο να κάνουν κάποιες κινήσεις όπως πχ μαζικούς εμβολιασμούς, πωλήσεις εκατοντάδων κοντέινερ φαρμάκων κοκ.

Με απλά λόγια για να μη σε κουράζω να αναμένεις στο επόμενο μήνα δίμηνο μια νέα έξαρση του φοβικού σημείου περί αρρώστιας, μικροβίων, πανδημίας κοκ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω αν αυτή τη φορά αυτος ο φοβος ειναι αληθεια η ψεμα…τουλαχιστον οχι ακομα… ας περιμενουμε μεχρι να ακουστει το γεγονος!

Stranger..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 03/02/2015 @ 9:20 ΜΜ

    STRAKA-STROYKAS

    ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΩΝ

    SIMERA IXA PROSOPIKI EPAFI ME ENAN MONAXO POY INE STO AGIO OROS KE EZISE 4 XRONIA ME TON AGIO PAISIO.
    MOY IPE TI TOY IPE O PAISIOS.

    OTAN ME KANOYN AGIO TOTE THA KXEKINISOYN TA GEGONOTA……
    OXI PRIN APO DYO EPOXES KE OXI PANO ENA XRONO.
    KALOKAIRI THANE GIA TIN ELLADA
    MA NOEMBRIO GIA TA PAGKOSMIA
    KIBERNITIS DEN THA INE POLITIKOS SHM.( O MONAXOS MOY IPE OTI MPORI NA INE KE O ΓΡΑΨΑΣ)
    TO 2016 THA EXOYME POLEMO ME TOYS TOYRKOYS……

    O MONAXOS MOY TA ELEGE ME PONO PSIXIS TA MATIA TOY KLEGANE.STO TELOS MOY IPE

    EYLOGIMENOS NA ISE MAZEPSE TROFIMA APO TORA.LIGOYS MINES EXIS KERO
    TA LOGIA MOY NA INE NERO
    KE THALASA I PLIROFORIA NA KALIPSIS TO KENO
    PESTO NA TO KXEROYN I METANIA INE EDO
    NA PAS STO KALO…….

    AFTA MOY IPE O MONAXOS
    MARTIS MOY O ΘΕΟΣ

    STRAKA-STROYKAS

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*