Θέση ΤΕΤΑΡΤΗ-Σχεδιο Αχιλλέας -Πνευματικός Πόλεμος- Ποιος πρέπει να ΕΙΣΑΙ!

Είμαι ο Αχιλλέας .Εδώ και ένα χρόνο δημιουργώ την αντίσταση των Ελλήνων, δημιουργώ την ένωση των Ελλήνων! Είμαι Έλληνας και ο δικός μου θεός με δίδαξε να σέβομαι τον άνθρωπο ,να αναζητώ το δίκαιο,να αγαπώ το όμορφο και να προστατεύω την ζωή!

Εγώ και τα αδέρφια μου κάθε μέρα εκπαιδευόμαστε στην διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα.!Εκπαιδευόμαστε στο να αγαπούμε το ευ αγωνίζεσθε χωρίς να μας νοιάζει ένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα αν δεν έχει πρώτα συμβεί μέσα από την ορθή πορεία της φύσης και της ηθικής! Εκπαιδευόμαστε στο να καταρρίψουμε ότι μας διαιρεί ότι μας χωρίζει μέσα από την ένωση και την απόλυτη πίστη σε πανανθρώπινες αξίες!

Είμαστε ιδέα,είμαστε ιός ,είμαστε το στράτευμα των αρίστων γιατί πήραμε την απόφασή της αρχής ότι μπορούμε να αλλάξουμε το σάπιο σύστημα που μας κρατά σκλάβους του! Μαθαίνουμε κάθε μέρα να μην μας χωρίζουν χρώματα, ιδέες, πίστη κοιτώντας και θαυμάζοντας το μεγαλείο των αξιών ζωή,προστασία,πατρίδα,αλληλεγγύη,άνθρωπος,θυσία,λόγος -πράξη-νόημα !

Αν ποτέ κοπούν οι φλέβες μου θα τρέξει ΙΧΩΡ και την ίδια στιγμή τα αδέρφια μου θα προτάξουν τις δικές τους φλέβες φωνάζοντας εγώ είμαι ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ! Αυτό είναι το στράτευμα μας!

Αυτό είναι το στράτευμα των Ελλήνων , ο πραγματικός στρατός που θα πολεμήσει και θα αντισταθεί έμπρακτα στον εχθρό της ανθρωπότητας! Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα διαρκέσει λίγο μα οι Έλληνες γνωρίζουν από μακρόχρονους πολέμους! Η Ελλάδα γνωρίζει πως να χωνεύει τους εχθρούς της! Δεν είμαστε ανώνυμοι άλλα επώνυμοι , είμαστε δίπλα σου ,μεταφέρουμε την μαύρη πέτρα σαν σύμβολο μας !Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Είσαι και εσύ καλεσμένος όσο ο καιρός δεν σε αναγκάζει να έρθεις σε εμάς από φόβο! Είσαι ο επόμενος αδελφός στην εσχάτη μάχη ! Θα μάθεις να γνωρίζεις την έννοια θυσία , θα μάθεις να μπορείς να ζεις με την έννοια προσφορά ,θα μάθεις να ζεις με μόνη σου έννοια τον σύντροφο σου, θα μάθεις να αποζητάς τον θάνατο αν είναι να χάσεις κάτι από τις αξίες σου, θα μάθεις να νικάς για την πατρίδα σου!

Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα! Όλοι μαζί μόνο και με την εκπαίδευση μας μπορούμε να τους φέρουμε στο δικό μας πεδίο μάχης και να τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Όλοι μαζί μπορούμε να κατανοήσουμε την δύναμη του εχθρού και να αποβάλουμε την μάσκα του θεάτρου ! Εμείς δεν μιλάμε για ηρωισμούς πράττουμε λόγο,νόημα,πράξη!
Αυτός πρέπει να γίνεις ξανά να θυμηθείς ποιος ήσουν και είσαι να θυμηθείς την αρχική σου μορφή και θέση ,να θυμηθείς τις αξίες σου και να δώσεις το δικαίωμα στις ιδιότητες σου να εκφραστούν!

Ιδιότητες φτιαγμένες από τον παγκόσμιο λόγο των Ελλήνων , φτιαγμένες από την αρμονία των σφαιρών,από τον κόσμο των ιδεών! Η σκέψη είναι το μεγαλύτερο όπλο σου ,φτιαγμένη και αυτή από το μέγιστο λόγο ! Τον λόγο που δημιουργεί σύμπαν και πραγματικότητα ,τον Ελληνικό λόγο! Θα μάθεις να διαβάζεις πίσω από το νόημα του πρώτου επιπέδου ,θα μάθεις να κατανοείς πιο βαθιά και θα επιτρέψεις στον νου σου να ενωθεί με την φύση σου !
Αυτός πρέπει να ξαναγίνεις ,ο άνθρωπος που μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα αγώνα χωρίς προσωπικό όφελος! Ο άνθρωπος που μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για την ιδέα του,για την ηθική του , για την ιστορία του,για την πατρίδα του! Αυτός που μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν είναι ύλη άλλα πνεύμα με δικαίωμα εγγραφής έργων στην ιστορία!

Μέχρι όμως να γίνεις ,να ΕΙΣΑΙ αυτός που σου περιγράφω σου απαγορεύεται να δηλώνεις με μεγαλοστομίες για πολέμους,για βια ,για αίμα.Είσαι επικίνδυνος για τους συνανθρώπους και την πατρίδα σου αν συνεχίζεις και πιστεύεις ότι ακόμα βλέπεις χολιγουντιανή ταινία.Εδώ είναι η πραγματικότητα και η ώρα της μάχης πλησιάζει και δεν χωρά ούτε χιλιοστό ηττοπάθειας,ούτε χιλιοστό περίπτωση ήττας η ταν η επί τας! Για να μπορέσεις να αντέξεις στους ώμους σου το βάρος της έκφρασης αυτής ΠΡΩΤΑ πρέπει να γίνεις όλα όσα σου είπα!

Είμαι ο Αχιλλέας και έχω γνωρίσει την δημιουργία και γέννηση από τον κόσμο των ιδεών στην πραγματικότητα μας! Το κάνω πράξη κάθε μέρα πάρα την συνήθεια όλων όσων κάηκαν σε αυτό το σύστημα και μπορούν μόνο την επιφάνεια να βλέπουν. ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , είμαστε εδώ ,από το 0 στο 1 , είμαστε στράτευμα που εξελίσσεται και αναπτύσσεται κάθε μέρα ! Είμαστε ιδέα ,είμαστε ιός , είμαστε το στράτευμα των αρίστων!

Έλα μαζί μας τώρα γιατί η Ελλάδα είναι έτοιμη για ανάταση!

Είμαι ακόμα αυτός που φέρει προμηνύματα δεν αργεί η στιγμή που θα γίνω η εκδίκηση!!

sxedio-achilleas

Θέση ΤΕΤΑΡΤΗ-Σχεδιο Αχιλλέας -Πνευματικός Πόλεμος- Ποιος πρέπει να ΕΙΣΑΙ!

Είμαι ο Αχιλλέας .Εδώ και ένα χρόνο δημιουργώ την αντίσταση των Ελλήνων, δημιουργώ την ένωση των Ελλήνων! Είμαι Ελληνας και ο δικός μου θεός με δίδαξε να σέβομαι τον άνθρωπο ,να αναζητώ το δίκαιο,να αγαπώ το όμορφο και να προστατεύω την ζωή! Εγώ και τα αδέρφια μου κάθε μέρα εκπαιδευόμαστε στην διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα.!Εκπαιδευόμαστε στο να αγαπούμε το ευ αγωνιζεσθαι χωρίς να μας νοιάζει ένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα αν  δεν έχει πρώτα συμβεί μέσα από την ορθή πορεία της φύσης και της ηθικής! Εκπαιδευόμαστε στο να καταρρίψουμε ότι μας διαιρεί ότι μας χωρίζει μέσα από την ένωση και την απόλυτη πίστη σε πανανθρώπινες αξίες! Είμαστε ιδέα,είμαστε ιός ,είμαστε το στράτευμα των αρίστων γιατί πήραμε την απόφασή της αρχής ότι μπορούμε να αλλάξουμε το σάπιο σύστημα που μας κρατά σκλάβους του! Μαθαίνουμε κάθε μέρα να μην μας χωρίζουν χρώματα, ιδέες, πίστη κοιτώντας και θαυμάζοντας το μεγαλείο των αξιών ζωή,προστασία,πατρίδα,αλληλεγγύη,άνθρωπος,θυσία,λόγος -πράξη-νόημα !
Αν ποτέ κοπούν οι φλέβες μου θα τρέξει ΙΧΩΡ και την ίδια στιγμή τα αδέρφια μου θα προτάξουν τις δικές τους φλέβες φωνάζοντας εγώ είμαι ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ! Αυτό είναι το στράτευμα μας!
Αυτό είναι το στράτευμα των Ελλήνων , ο πραγματικός στρατός που θα πολεμήσει και θα αντισταθεί έμπρακτα στον εχθρό της ανθρωπότητας! Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα διαρκέσει λίγο μα οι Ελληνες γνωρίζουν από μακρόχρονους πολέμους! Η Ελλαδα γνωρίζει πως να χωνεύει τους εχθρούς της! Δεν είμαστε ανώνυμοι άλλα επώνυμοι , είμαστε δίπλα σου ,μεταφέρουμε την μαύρη πέτρα σαν σύμβολο μας !
Είσαι και εσύ καλεσμένος όσο ο καιρός δεν σε αναγκάζει να έρθεις σε εμάς από φόβο! Είσαι ο επόμενος αδελφός στην  εσχάτη μάχη ! Θα μάθεις να γνωρίζεις την έννοια θυσία , θα μάθεις να μπορείς να ζεις με την έννοια προσφορά ,θα  μάθεις να ζεις με μόνη σου έννοια τον σύντροφο σου, θα μάθεις να αποζητάς τον θάνατο αν είναι να χάσεις κάτι από τις αξίες σου, θα μάθεις να νικάς για την πατρίδα σου!
Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα! Όλοι μαζί μόνο και με την εκπαίδευση μας μπορούμε να τους φέρουμε στο δικό μας πεδίο μάχης και να τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Όλοι μαζί μπορούμε να κατανοήσουμε την δύναμη του εχθρού και να αποβάλουμε την μάσκα του θεάτρου ! Εμείς δεν μιλάμε για  ηρωισμούς πράττουμε λόγο,νόημα,πράξη!
Αυτός πρέπει να γίνεις ξανά να θυμηθείς ποιος ήσουν και είσαι να θυμηθείς την αρχική σου μορφή και θέση ,να θυμηθείς τις αξίες σου και να δώσεις το δικαίωμα στις ιδιότητες σου να εκφραστούν!
Ιδιότητες φτιαγμένες από τον παγκόσμιο λόγο των Ελλήνων , φτιαγμένες από την αρμονία των σφαιρών,από τον κόσμο των ιδεών! Η σκέψη είναι το μεγαλύτερο όπλο σου ,φτιαγμένη και αυτή από το μέγιστο λόγο ! Τον λόγο που δημιουργεί σύμπαν και πραγματικότητα ,τον Ελληνικό λόγο!  Θα μάθεις να διαβάζεις πίσω από το νόημα του πρώτου επιπέδου ,θα μάθεις να κατανοείς πιο βαθειά και θα επιτρέψεις στον νου σου να ενωθεί με την φύση σου !
Αυτός πρέπει να ξαναγινεις ,ο άνθρωπος που μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα αγώνα χωρίς προσωπικό όφελος! Ο άνθρωπος που μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για την ιδέα του,για την ηθική του , για την ιστορία του,για την πατρίδα του! Αυτός που μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν είναι ύλη άλλα πνεύμα με δικαίωμα εγγραφής έργων στην ιστορία! 
Μέχρι όμως να γίνεις ,να ΕΙΣΑΙ αυτός που σου περιγράφω σου απαγορεύεται να δηλώνεις με μεγαλοστομίες για πολέμους,για βια ,για αίμα.Είσαι επικίνδυνος για τους συνανθρώπους και την πατρίδα σου αν συνεχίζεις και πιστεύεις ότι ακομα βλέπεις χολιγουντιανή ταινία.Εδώ είναι η πραγματικότητα και η ώρα της μάχης πλησιάζει και δεν χωρά ούτε χιλιοστό ηττοπάθειας,ούτε χιλιοστό περίπτωση ήττας  η ταν η επι τας! Για να μπορέσεις να αντέξεις στους ώμους σου  το βάρος της έκφρασης αυτής ΠΡΩΤΑ πρέπει να γίνεις όλα όσα σου είπα!
Είμαι ο Αχιλλέας και έχω γνωρίσει την δημιουργία και γέννηση από τον κόσμο των ιδεών στην πραγματικότητα μας! Το κάνω πράξη κάθε μέρα πάρα την συνήθεια όλων όσων κάηκαν σε αυτό το σύστημα και μπορούν μόνο την επιφάνεια να βλέπουν.  ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , είμαστε εδώ ,από το 0 στο 1 , είμαστε στράτευμα που εξελίσσετε και αναπτύσσετε κάθε μέρα ! Είμαστε ιδέα ,είμαστε ιός , είμαστε το στράτευμα των αρίστων!
Έλα μαζί μας τώρα γιατί η Ελλαδα είναι έτοιμη για ανάταση!
Είμαι ακομα αυτός που φέρει προμηνύματα  δεν αργεί η στιγμή  που θα γίνω η εκδίκηση!!

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

PhotobucketNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *