Διαφημίσεις

Είμαι ο Αχιλλέας .Εδώ και ένα χρόνο δημιουργώ την αντίσταση των Ελλήνων, δημιουργώ την ένωση των Ελλήνων! Είμαι Έλληνας και ο δικός μου θεός με δίδαξε να σέβομαι τον άνθρωπο ,να αναζητώ το δίκαιο,να αγαπώ το όμορφο και να προστατεύω την ζωή!

Εγώ και τα αδέρφια μου κάθε μέρα εκπαιδευόμαστε στην διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα.!Εκπαιδευόμαστε στο να αγαπούμε το ευ αγωνίζεσθε χωρίς να μας νοιάζει ένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα αν δεν έχει πρώτα συμβεί μέσα από την ορθή πορεία της φύσης και της ηθικής! Εκπαιδευόμαστε στο να καταρρίψουμε ότι μας διαιρεί ότι μας χωρίζει μέσα από την ένωση και την απόλυτη πίστη σε πανανθρώπινες αξίες!

Είμαστε ιδέα,είμαστε ιός ,είμαστε το στράτευμα των αρίστων γιατί πήραμε την απόφασή της αρχής ότι μπορούμε να αλλάξουμε το σάπιο σύστημα που μας κρατά σκλάβους του! Μαθαίνουμε κάθε μέρα να μην μας χωρίζουν χρώματα, ιδέες, πίστη κοιτώντας και θαυμάζοντας το μεγαλείο των αξιών ζωή,προστασία,πατρίδα,αλληλεγγύη,άνθρωπος,θυσία,λόγος -πράξη-νόημα !

Αν ποτέ κοπούν οι φλέβες μου θα τρέξει ΙΧΩΡ και την ίδια στιγμή τα αδέρφια μου θα προτάξουν τις δικές τους φλέβες φωνάζοντας εγώ είμαι ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ! Αυτό είναι το στράτευμα μας!

Αυτό είναι το στράτευμα των Ελλήνων , ο πραγματικός στρατός που θα πολεμήσει και θα αντισταθεί έμπρακτα στον εχθρό της ανθρωπότητας! Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα διαρκέσει λίγο μα οι Έλληνες γνωρίζουν από μακρόχρονους πολέμους! Η Ελλάδα γνωρίζει πως να χωνεύει τους εχθρούς της! Δεν είμαστε ανώνυμοι άλλα επώνυμοι , είμαστε δίπλα σου ,μεταφέρουμε την μαύρη πέτρα σαν σύμβολο μας !

Είσαι και εσύ καλεσμένος όσο ο καιρός δεν σε αναγκάζει να έρθεις σε εμάς από φόβο! Είσαι ο επόμενος αδελφός στην εσχάτη μάχη ! Θα μάθεις να γνωρίζεις την έννοια θυσία , θα μάθεις να μπορείς να ζεις με την έννοια προσφορά ,θα μάθεις να ζεις με μόνη σου έννοια τον σύντροφο σου, θα μάθεις να αποζητάς τον θάνατο αν είναι να χάσεις κάτι από τις αξίες σου, θα μάθεις να νικάς για την πατρίδα σου!

Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα! Όλοι μαζί μόνο και με την εκπαίδευση μας μπορούμε να τους φέρουμε στο δικό μας πεδίο μάχης και να τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Όλοι μαζί μπορούμε να κατανοήσουμε την δύναμη του εχθρού και να αποβάλουμε την μάσκα του θεάτρου ! Εμείς δεν μιλάμε για ηρωισμούς πράττουμε λόγο,νόημα,πράξη!
Αυτός πρέπει να γίνεις ξανά να θυμηθείς ποιος ήσουν και είσαι να θυμηθείς την αρχική σου μορφή και θέση ,να θυμηθείς τις αξίες σου και να δώσεις το δικαίωμα στις ιδιότητες σου να εκφραστούν!

Ιδιότητες φτιαγμένες από τον παγκόσμιο λόγο των Ελλήνων , φτιαγμένες από την αρμονία των σφαιρών,από τον κόσμο των ιδεών! Η σκέψη είναι το μεγαλύτερο όπλο σου ,φτιαγμένη και αυτή από το μέγιστο λόγο ! Τον λόγο που δημιουργεί σύμπαν και πραγματικότητα ,τον Ελληνικό λόγο! Θα μάθεις να διαβάζεις πίσω από το νόημα του πρώτου επιπέδου ,θα μάθεις να κατανοείς πιο βαθιά και θα επιτρέψεις στον νου σου να ενωθεί με την φύση σου !
Αυτός πρέπει να ξαναγίνεις ,ο άνθρωπος που μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα αγώνα χωρίς προσωπικό όφελος! Ο άνθρωπος που μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για την ιδέα του,για την ηθική του , για την ιστορία του,για την πατρίδα του! Αυτός που μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν είναι ύλη άλλα πνεύμα με δικαίωμα εγγραφής έργων στην ιστορία!

Μέχρι όμως να γίνεις ,να ΕΙΣΑΙ αυτός που σου περιγράφω σου απαγορεύεται να δηλώνεις με μεγαλοστομίες για πολέμους,για βια ,για αίμα.Είσαι επικίνδυνος για τους συνανθρώπους και την πατρίδα σου αν συνεχίζεις και πιστεύεις ότι ακόμα βλέπεις χολιγουντιανή ταινία.Εδώ είναι η πραγματικότητα και η ώρα της μάχης πλησιάζει και δεν χωρά ούτε χιλιοστό ηττοπάθειας,ούτε χιλιοστό περίπτωση ήττας η ταν η επί τας! Για να μπορέσεις να αντέξεις στους ώμους σου το βάρος της έκφρασης αυτής ΠΡΩΤΑ πρέπει να γίνεις όλα όσα σου είπα!

Είμαι ο Αχιλλέας και έχω γνωρίσει την δημιουργία και γέννηση από τον κόσμο των ιδεών στην πραγματικότητα μας! Το κάνω πράξη κάθε μέρα πάρα την συνήθεια όλων όσων κάηκαν σε αυτό το σύστημα και μπορούν μόνο την επιφάνεια να βλέπουν. ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , είμαστε εδώ ,από το 0 στο 1 , είμαστε στράτευμα που εξελίσσεται και αναπτύσσεται κάθε μέρα ! Είμαστε ιδέα ,είμαστε ιός , είμαστε το στράτευμα των αρίστων!

Έλα μαζί μας τώρα γιατί η Ελλάδα είναι έτοιμη για ανάταση!

Είμαι ακόμα αυτός που φέρει προμηνύματα δεν αργεί η στιγμή που θα γίνω η εκδίκηση!!

sxedio-achilleas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

Είμαι ο Αχιλλέας .Εδώ και ένα χρόνο δημιουργώ την αντίσταση των Ελλήνων, δημιουργώ την ένωση των Ελλήνων! Είμαι Ελληνας και ο δικός μου θεός με δίδαξε να σέβομαι τον άνθρωπο ,να αναζητώ το δίκαιο,να αγαπώ το όμορφο και να προστατεύω την ζωή! Εγώ και τα αδέρφια μου κάθε μέρα εκπαιδευόμαστε στην διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα.!Εκπαιδευόμαστε στο να αγαπούμε το ευ αγωνιζεσθαι χωρίς να μας νοιάζει ένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα αν  δεν έχει πρώτα συμβεί μέσα από την ορθή πορεία της φύσης και της ηθικής! Εκπαιδευόμαστε στο να καταρρίψουμε ότι μας διαιρεί ότι μας χωρίζει μέσα από την ένωση και την απόλυτη πίστη σε πανανθρώπινες αξίες! Είμαστε ιδέα,είμαστε ιός ,είμαστε το στράτευμα των αρίστων γιατί πήραμε την απόφασή της αρχής ότι μπορούμε να αλλάξουμε το σάπιο σύστημα που μας κρατά σκλάβους του! Μαθαίνουμε κάθε μέρα να μην μας χωρίζουν χρώματα, ιδέες, πίστη κοιτώντας και θαυμάζοντας το μεγαλείο των αξιών ζωή,προστασία,πατρίδα,αλληλεγγύη,άνθρωπος,θυσία,λόγος -πράξη-νόημα !
Αν ποτέ κοπούν οι φλέβες μου θα τρέξει ΙΧΩΡ και την ίδια στιγμή τα αδέρφια μου θα προτάξουν τις δικές τους φλέβες φωνάζοντας εγώ είμαι ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ! Αυτό είναι το στράτευμα μας!
Αυτό είναι το στράτευμα των Ελλήνων , ο πραγματικός στρατός που θα πολεμήσει και θα αντισταθεί έμπρακτα στον εχθρό της ανθρωπότητας! Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα διαρκέσει λίγο μα οι Ελληνες γνωρίζουν από μακρόχρονους πολέμους! Η Ελλαδα γνωρίζει πως να χωνεύει τους εχθρούς της! Δεν είμαστε ανώνυμοι άλλα επώνυμοι , είμαστε δίπλα σου ,μεταφέρουμε την μαύρη πέτρα σαν σύμβολο μας !
Είσαι και εσύ καλεσμένος όσο ο καιρός δεν σε αναγκάζει να έρθεις σε εμάς από φόβο! Είσαι ο επόμενος αδελφός στην  εσχάτη μάχη ! Θα μάθεις να γνωρίζεις την έννοια θυσία , θα μάθεις να μπορείς να ζεις με την έννοια προσφορά ,θα  μάθεις να ζεις με μόνη σου έννοια τον σύντροφο σου, θα μάθεις να αποζητάς τον θάνατο αν είναι να χάσεις κάτι από τις αξίες σου, θα μάθεις να νικάς για την πατρίδα σου!
Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα! Όλοι μαζί μόνο και με την εκπαίδευση μας μπορούμε να τους φέρουμε στο δικό μας πεδίο μάχης και να τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Όλοι μαζί μπορούμε να κατανοήσουμε την δύναμη του εχθρού και να αποβάλουμε την μάσκα του θεάτρου ! Εμείς δεν μιλάμε για  ηρωισμούς πράττουμε λόγο,νόημα,πράξη!
Αυτός πρέπει να γίνεις ξανά να θυμηθείς ποιος ήσουν και είσαι να θυμηθείς την αρχική σου μορφή και θέση ,να θυμηθείς τις αξίες σου και να δώσεις το δικαίωμα στις ιδιότητες σου να εκφραστούν!
Ιδιότητες φτιαγμένες από τον παγκόσμιο λόγο των Ελλήνων , φτιαγμένες από την αρμονία των σφαιρών,από τον κόσμο των ιδεών! Η σκέψη είναι το μεγαλύτερο όπλο σου ,φτιαγμένη και αυτή από το μέγιστο λόγο ! Τον λόγο που δημιουργεί σύμπαν και πραγματικότητα ,τον Ελληνικό λόγο!  Θα μάθεις να διαβάζεις πίσω από το νόημα του πρώτου επιπέδου ,θα μάθεις να κατανοείς πιο βαθειά και θα επιτρέψεις στον νου σου να ενωθεί με την φύση σου !
Αυτός πρέπει να ξαναγινεις ,ο άνθρωπος που μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα αγώνα χωρίς προσωπικό όφελος! Ο άνθρωπος που μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για την ιδέα του,για την ηθική του , για την ιστορία του,για την πατρίδα του! Αυτός που μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν είναι ύλη άλλα πνεύμα με δικαίωμα εγγραφής έργων στην ιστορία! 
Μέχρι όμως να γίνεις ,να ΕΙΣΑΙ αυτός που σου περιγράφω σου απαγορεύεται να δηλώνεις με μεγαλοστομίες για πολέμους,για βια ,για αίμα.Είσαι επικίνδυνος για τους συνανθρώπους και την πατρίδα σου αν συνεχίζεις και πιστεύεις ότι ακομα βλέπεις χολιγουντιανή ταινία.Εδώ είναι η πραγματικότητα και η ώρα της μάχης πλησιάζει και δεν χωρά ούτε χιλιοστό ηττοπάθειας,ούτε χιλιοστό περίπτωση ήττας  η ταν η επι τας! Για να μπορέσεις να αντέξεις στους ώμους σου  το βάρος της έκφρασης αυτής ΠΡΩΤΑ πρέπει να γίνεις όλα όσα σου είπα!
Είμαι ο Αχιλλέας και έχω γνωρίσει την δημιουργία και γέννηση από τον κόσμο των ιδεών στην πραγματικότητα μας! Το κάνω πράξη κάθε μέρα πάρα την συνήθεια όλων όσων κάηκαν σε αυτό το σύστημα και μπορούν μόνο την επιφάνεια να βλέπουν.  ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , είμαστε εδώ ,από το 0 στο 1 , είμαστε στράτευμα που εξελίσσετε και αναπτύσσετε κάθε μέρα ! Είμαστε ιδέα ,είμαστε ιός , είμαστε το στράτευμα των αρίστων!
Έλα μαζί μας τώρα γιατί η Ελλαδα είναι έτοιμη για ανάταση!
Είμαι ακομα αυτός που φέρει προμηνύματα  δεν αργεί η στιγμή  που θα γίνω η εκδίκηση!!

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Θέση ΤΕΤΑΡΤΗ-Σχεδιο Αχιλλέας -Πνευματικός Πόλεμος- Ποιος πρέπει να ΕΙΣΑΙ!”
  1. Μήνυμα προς τα Κατοχικά: δείτε την ιστοσελίδα πενταπόσταγμα έχει την είδηση ότι αύριο εγκαινιάζεται το κίνημα Ελευθερία και καλεί όσους θέλουν να αντισταθούν να γίνουν μέλη. Ίσως πετύχει…

  2. Από τότε που μας είπες ότι κατέβασαν τη σελίδα δεν την έψαξα ξανά. Ωραία βραδιάτικη έκπληξη. Σελίδα γεμάτη ψυχή…

    Δύσκολα όλα με αυτό το μέσο, αδύνατα σχεδόν. Πρέπει να βρεθεί η διαδικασία που θα μας βοηθήσει να σταθούμε ο ένας πλάι στον άλλο, που θα μας κάνει να γίνουμε ένα αντί πολλά κομμάτια, που θα μας θυμίσει πώς είναι να σκέφτεσαι και να δρας συλλογικά αντί ο καθένας για τον εαυτό του.

  3. Στον/ην 8:43 μ.μ.
    Η ερώτηση σου είναι διττή.
    Εάν εννωείς, ενέργεια του αυγού , δεν ξέρω να σου απαντήσω
    Εάν εννοείς ,ενέργεια του σκέπτεσθαι. σκέψις, λογισμός ( εν + νους) , μπορώ να σου πω ότι , μέσα από αυτό το κείμενο εκεί κόλλησες;;;;;Σταμάτα να τρώς γλουτένη.
    Αν πιστεύεις ότι θυσία είναι μόνο η σατανιστική και έπαθες σοκ , τότε σημαίνει ότι δεν έχεις θυσιαστεί ,δηλαδή δεν έχεις θελήσει,δεν έχεις αγαπήσει ποτέ σου οποιονδήποτε ή οτιδήποτε ,πάνω από τον εαυτό σου , ούτως ώστε να πολεμήσεις μέχρι εσχάτων.
    Αν είσαι ορθόδοξος/η δεν γνωρίζεις ότι η Σταύρωση του Ιησού είναι θυσία;
    Πόσο εγωισμό πρέπει να έχεις ! αλλά δεν σου φτάνει το χάλι σου , θέλεις να βάλεις και
    άτοπα ερωτήματα .

    Διαφωνώ με το κείμενο ως προς το ότι ,οι έννοιες , θυσία , προσφορά , αλληλεγγύη, ιδανικά, αξίες, φιλοπατρία, είναι κάτι που σε μαθαίνει κάποιος να τα γνωρίζεις .
    Είναι καταστάσεις που έχεις γαλουχηθεί που έχεις βιώσει και πλέον πηγάζουν από μέσα σου ώσπου γίνονται χείμαρρος.Γιαυτό θα καλεστούν για τον αγώνα αυτοί που είναι έτοιμοι, από κάποιον που δεν παίρνει εντολές από άλλους ''ανθρώπους''.

    Γιατί το να είσαι ΄Ελληνας είναι ιδιότητα και έχουμε καθήκον, δηλαδή ηθική συνείδηση να υπερασπιστούμε αυτά για τα οποία καλεστήκαμε ,με οποιοδήποτε κόστος.

    Αναστασία

    1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΕΤΣΙ; ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ… ΚΑΝΕ ΜΕ ΕΑΝ ΘΕΣ ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. e-mail: upoxiriagiapanta@gmail.com
      οσο για το ονομα του μειλ ηταν ερωτηση αλλα το ? ή το : δεν τα δεχεται.

      και κατι για ζεσταμα. επειδη δεν μπορει ΤΙΠΟΤΑ να με σταματησει στο να λεω το τι πιστευω ειτε τετ α τετ ειτε στο ιντερνετ θα σου απαντησω μονο σε αυτο, εδω:
      Αν είσαι ορθόδοξος/η δεν γνωρίζεις ότι η Σταύρωση του Ιησού είναι θυσία;
      |
      ΙΑΣΩΝ.

    2. ΜΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ Γιατί το να είσαι ΄Ελληνας είναι ιδιότητα και έχουμε καθήκον, δηλαδή ηθική συνείδηση να υπερασπιστούμε αυτά για τα οποία καλεστήκαμε ,με οποιοδήποτε κόστος.

  4. Ας Δούμε λίγο την …. κατάσταση !

    Η κοινωνία μας -Ελληνική & Παγκόσμια- πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
    Αυτό είναι μια γενικά κοινή διαπίστωση.

    Όσοι κατέχουν ένα πόστο -πολιτικοί, δικαστές κλπ.- είναι συλλήβδην πουλημένα καθάρματα, οπότε από αυτούς δεν μπορεί να περιμένει κάτι η ανθρωπότητα, όσο για τον … λαουτζίκο, αυτός ήταν και θα συνεχίσει να είναι μια αγελαία αιρόμενη και φερόμενη μάζα ανίκανη να κάνει οτιδήποτε, πόσο μάλλον αφ' εαυτού της να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
    Ταυτόχρονα όσοι κάνουν πραγματικά κουμάντο σχεδόν μένουν στο απυρόβλητο, και λέω σχεδόν γιατί αν και ελάχιστες εντούτοις έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιες ενημερωτικές αναρτήσεις, κυρίως προερχόμενες από το εξωτερικό.

    Οπότε το βάρος για την ανατροπή της δημιουργηθείσας κατάστασης πέφτει στους λίγους τρελούς, αυτούς που δεν μπαίνουν σε καλούπια.
    Γενικά όμως, θα λέγαμε ότι οι ψαγμένοι και αφυπνισμένοι με τα άρθρα και τα σχόλια τους καταγίνονται ως επί το πλείστον με τα συμπτώματα και την αντιμετώπισή τους παρά με τα πρωταρχικά αίτια.

    Η συμπτωματική αντιμετώπιση της κατάστασης εάν και εφ' όσον είναι επιτυχής μπορεί μόνο να προσφέρει λίγο καιρό, μια χρονική καθυστέρηση και μόνο, χωρίς στην ουσία να εξαλείφει την αιτία.
    Εάν την δούμε σαν τέτοια, που μπορεί να παράσχει καιρό για να οργανωθεί η εξάλειψη της αιτίας έχει καλώς, αλλιώς …. βράσε όρυζα.

    Ας αφήσουμε λοιπόν τα πολλά λόγια :
    Σε αυτό που χρειάζεται να επικεντρωθούμε είναι ο προσδιορισμός και η ανεύρεση του αιτίου και αυτού ή αυτών που σχετίζονται με το πρόβλημα.
    Στην συνέχεια να βρούμε τον τρόπο -το γιατρικό- και να αναιρέσουμε το όλο πρόβλημα, επιφέροντας την πλήρη και ολοσχερή ίαση.

    Όσοι ξέρουν και …. έχουν κότσια, πρέπει να μιλήσουν τώρα, διότι ο καιρός δεν είναι πλέον εγγύς, είναι σχεδόν …. περασμένος.

    Οι υπόλοιποι … έσεσθε έτοιμοι !!!
    Η μάχη θα είναι μέχρις εσχάτων – όχι τέτοια και με τα μέσα που … πιθανώς νομίζετε, αλλά φονικότερη πάντων – στην φωλιά του …. τέρατος !!!

    Εντός ολίγου ……
    Αναμείνατε !!!!

    Αυτά …….

    1. Τί ψάχνουμε, λοιπόν? Τα αίτια της …κατρακύλας?
      Μα, αυτά είναι γνωστά.
      Εκείνοι, που θέλουν να ορίζουν τον Κόσμο / την Ανθρωπότητα, ώστε να έχουν ίδιον όφελος / κέρδη, δούλεψαν σκληρά, επίμονα & μεθοδικά επί έτη πολλά.
      Εκμεταλλευόμενοι κάθε τεχνολογικό μέσον (ΜΜΕ, κινηματογράφο, συγγραφή βιβλίων, “επιστημονικές“ μελέτες κατά παραγγελίαν, τρομοκρατικά επεισόδια, πείνα, αρρώστιες κλπ) κατάφεραν να ενσπείρουν το ΣΟΚ & ΔΕΟΣ, ώστε να ακινητοποιήσουν / ναρκώσουν τον ΝΟΥΝ & το ΣΩΜΑ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
      Ιδιαιτέρως, με εμάς τους Έλληνες, δούλεψαν λίγο πάρα πάνω, γνωρίζοντες ότι ήμασταν “αγύριστα“ κεφάλια, δύσπιστοι σε ξενόφερτες “νεωτερικότητες“ & “αθεράπευτα“ αμφισβητίες.
      Η επίμονη τεχνική τους, εδώ, ήταν η συνεχής παραχάραξη της Ιστορίας μας, η διαστρέβλωση των Λέξεων / Εννοιών της Γλώσσας μας & κυρίως η προσπάθεια μείωσης του Ηθικού μας, με το να μας κάνουν να νιώθουμε Ενοχές για …εγκλήματα, που ποτέ δεν διανοηθήκαμε να διαπράξουμε.
      Με άλλα λόγια…
      Το δικό τους αίσθημα κατωτερότητας προσπάθησαν να το μεταβιβάσουν σ` εμάς. Εν μέρη, το κατάφεραν, συνεπικουρούντων & των εγχωρίων μαριονετών / κυβερνώντων, οι οποίοι εφρόντισαν να “αποχρωματίσουν“ τους Έλληνες από κάθε απόχρωση Εθνισμού, Πατριωτισμού & Παιδείας.
      Είναι, πράγματι, οξύμωρον το ότι ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ που συνέλαβε στον Νουν & την Γλώσσα του τις έννοιες …ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΙΔΕΙΑ, να είναι σήμερα …υπόλογος, εάν …τολμήσει να τις χρησιμοποιεί με θάρρος & καμάρι!!!

      Η ΛΥΣΗ?
      Το έχουμε ξαναπεί, πρέπει ο Έλληνας να ξυπνήσει ως ΠΕΡΣΕΥΣ & πάλι, αναγεννημένος από τον ΠΥΡ-ινο εΣωτερικό εαυτό του (τον ΠΥΡ-ωμένο του ΝΟΥ) & να αποκόψει την θανατηφόρα κεφαλή της ΜΕΔΟΥ-ΣΑΣ (εΣωτερικής του υλικής ζωώδους φύσεως), που τον …σκιάζει & τον παγώνει / τον ακινητοποιεί.
      Εάν ΕΚΕΙΝΟΙ, οι επικυρίαρχοι, χρησιμοποιούν την “Ψυχολογία“ για να μας ναρκώνουν, εμείς ήμασταν οι εμπνευστές της. Η Μυθολογία μας βρίθει από ηθικά & ψυχολογικά διδάγματα & αρκεί να τα αναζητήσουμε / να τα θυμηθούμε σωστά.
      Να τους πούμε, δηλ, “έλα παππού μου, να σου δείξω τα αμπελοχώραφά μου“ & όχι να αισθανόμαστε ΔΕΟΣ προς τους κακούς αντιγραφείς των δικών μας ευρημάτων.
      Είμαστε Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ, δηλ ΕΛΛΗ = φωτεινοί ΝΕς = Νόες.
      Εμείς καλούμαστε να φωτίσουμε την Ανθρωπότητα για ακόμη μια φορά & θα το κάνουμε, γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ το πώς.
      Είναι πολλοί εκείνοι που έχουν θυμηθεί τις Ρίζες, αλλά & τον ΠΡΟ-ΟΡΙΣΜΟ (τον ΠΥΡ-ινο ΟΡΙΣΜΟ) τους, ανάμεσά μας & όσο τούτος ο κόσμος του σήμερα …σκοτεινιάζει ακόμη πιο πολύ, τόσο περισσότεροι γίνονται οι Έλληνες, που ξυπνούν ως ΕΛΛΗΝΕΣ & ανασκουμπώνονται, όπως ακριβώς πρέπει.
      Ως ΠΕΡΣΕΥΣ, δηλ & ως ΗΡΑΚΛΗΣ ο καθένας & πλησιάζονται & ενώνονται & ξεπερνάνε το …κομμάτιασμα των (απο)κομμάτων, που ξέρανε τόσον καιρό το “διαίρει & βασίλευε“ στην …“καμπούρα του καραγκιόζη“.
      Τέρμα ο Καραγκιόζεις, ας πάει στην παράγκα, που του χτίσαν ΕΚΕΙΝΟΙ.
      ΕΜΕΙΣ αναγεννηθήκαμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ & ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ, ως ΑΧΙΛΛΕΙΣ & η χιονοστιβάδα θεριεύει & …“θα τους πάρει & θα τους σηκώσει“ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, που ζηλέψαν την δόξα των ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ.
      http://ramafa.gr/decode_myths.html

      Ω, ΝΑΙ, ας είμεθα ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ
      η ΠΑΤΡΙΣ μας καλεί
      η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ μας αναμένει, εδώ & καιρό
      & πάλι

      art

  5. Η γη εδω και πολλα-πολλα χρονια διοικειται απο (διανοια)με πειρα χιλιαδων ετων.Η μονη δυνατοτητα που υπαρχει ειναι να μαθει καποιος ταχυρυθμα το τι συμβαινει και τι δυνατοτητες εχει αν θελησει να μπει στην μαχη.Βασικη προυποθεση,δεν φοβασαι να (πεθανης)οταν και αν το καλεσει η στιγμη……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *