Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:02 - 08/06/2011

Η FEMA ζητά πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα 140 εκατομμυρίων πακέτων τροφίμων, κουβερτών, και σακουλών για πτώματα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) ψάχνει επίσης, για έναν προμηθευτή που θα μπορεί να παρέχει «διάφορα καύσιμα για την υποστήριξη της αντιμετώπισης καταστροφών».

Το DHS παραθέτει συγκεκριμένες Πολιτείες στις οποίες θα υπάρχει ανάγκη: Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, Λουιζιάνα, Τέξας, Αλαμπάμα, Μισισιπής, Γεωργία, και Φλόριντα. Δηλαδή, ο Κόλπος του Μεξικού, σωστά;
Η FEMA αναζητά επίσης, Συσκευές Ενυδάτωσης (Hydration Supplies) για καταστροφή στο New Madrid Fault System, όπως ακριβώς ψάχνουν για τα τρόφιμα, κουβέρτες και σακούλες για πτώματα.
Σχ. ΚΟ 1: Η F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), σημαίνει «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA. Επίσημα αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ. Κατά καιρούς έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τεράστιες φυλακές / στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA, κατά μήκος των ΗΠΑ, ενώ σε στρατόπεδο της F.E.M.A. στην Τζώρτζια, εθεάθησαν στοιβαγμένα 500.000 πλαστικά φέρετρα… (Για ποιους προορίζονται;) Βλέπε σχετικό άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ: Ποιους περιμένουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης της FEMA;

Σχ. ΚΟ 2: Το New Madrid Fault System είναι μία σεισμική ζώνη στη πόλη Νέα Μαδρίτη του Missouri των ΗΠΑ, η οποία ήταν υπεύθυνη για τους μεγάλους σεισμούς του 1811-1812 (έντασης 7,2 με 8,2 βαθμών) και η οποία, κατά τους επιστήμονες, είναι ικανή να δώσει μεγάλους σεισμούς στο μέλλον. Από το 1812 έχουν καταγραφεί στην περιοχή μικρότεροι σεισμοί.
Σχ. ΚΟ 3: Οι συσκευές ενυδάτωσης (Hydration Supplies) μετατρέπουν νερό από οποιαδήποτε πηγή – λίμνες, ρυάκια, νερά από πλημμύρες κλπ – σε καθαρό, πόσιμο νερό για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Πολλοί από τους θανάτους που συμβαίνουν από τις φυσικές καταστροφές δεν συμβαίνουν λόγω της καταστροφής καθαυτής, αλλά από μεταδοτικές ασθένειες μέσω μολυσμένου νερού. (δες εδώ)
Η FEMA εξέδωσε πολλαπλές RFI (Request For Information – Αιτήσεις για Πληροφορίες) σε ό, τι αφορά τη διαθεσιμότητα 140.000.000 πακέτων τροφίμων, ειδικά για μία καταστροφής στο Madrid Fault System. Κανονικά αυτού του είδους οι πληροφορίες θα φαίνονταν σαν παραπληροφόρηση ή υποκίνηση φόβου, αλλά αυτή η συγκεκριμένη κατάσταση είναι τεκμηριωμένη σε μεγάλο βαθμό.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), προμηθεύεται και αποθηκεύει προσυσκευασμένα γεύματα για να υποστηρίξει την ικανότητα ετοιμότητας για άμεση διανομή στους επιζώντες από καταστροφή. Σκοπός αυτής της Αιτήσεως Παροχής Πληροφοριών είναι ο εντοπισμός των πηγών εφοδιασμού για τις κουβέρτες για στήριξη των προσπαθειών ανακούφισης από καταστροφές από ένα καταστροφικό γεγονός εντός του New Madrid Fault System για έναν πληθυσμό επιζώντων 7 εκατομμυρίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της ζωής κατά τη διάρκεια μία περιόδου εργασιών 10 ημερών. Η FEMA εξετάζει τις ακόλουθες προδιαγραφές (14 εκατομμύρια γεύματα την ημέρα):
– Δοσολογία – 12 ουγγιά (να μην υπερβαίνει τις 480 θερμίδες)
– Μέγιστες θερμίδες – 1200 ή / και 1165 ανά γεύμα
– Παράμετροι Πρωτεΐνης – 29g-37g kit
– Trans λιπαρών – 0
– Κορεσμένα λιπαρά – 13 γραμμάρια (9 θερμίδες ανά γραμμάριο)
– Ολικό λίπος – 47 γραμμάρια (λιγότερο από 10% θερμίδες)
– Μέγιστη νάτριο – 800-930 mg
Ζητείται το μενού να περιλαμβάνει σνακ (δηλαδή μείγμα φρούτων, καραμέλες, γλυκά, χυμούς, καρυκεύματα, και κουζινικά σκεύη). Όλα τα γεύματα πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης μετά από 36 μήνες, κατά την παράδοση. Οι συσκευασίες πρέπει να είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
Το ενδιαφέρον είναι ότι η FEMA ζητεί επίσης πληροφορίες σχετικά με εκατομμύρια κουβέρτες για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η FEMA ξέρει κάτι που δεν εμείς δεν ξέρουμε ή το κάνουν αυτό απλά ως προετοιμασία για μια καταστροφή ώστε να βοηθήσουν τον αμερικανικό λαό; Οι περισσότεροι μορφωμένοι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και η ιστορία της FEMA δείχνει ότι πρόκειται για έναν οργανισμό που είναι εντελώς απροετοίμαστος και κάποιες φορές, δεν θέλει να βοηθήσει τον αμερικανικό λαό.
Ενώ πολλά άτομα μέσα στην FEMA είναι καλοί, άνθρωποι που εργάζονται σκληρά, τα αφεντικά τους έχουν κρυφά δημιουργήσει χιλιάδες στρατόπεδα FEMA σε όλη τη χώρα ειδικά για τον αμερικανικό λαό. Αυτό δεν είναι υποκίνηση φόβου, αυτό είναι τεκμηριωμένο γεγονός.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), προμηθεύεται και αποθηκεύει κουβέρτες για να υποστηρίξει την ικανότητα ετοιμότητας για άμεση διανομή στους επιζώντες από καταστροφή. Σκοπός αυτής της αιτήσεως παροχής πληροφοριών είναι ο εντοπισμός των πηγών εφοδιασμού για τις κουβέρτες για στήριξη των προσπαθειών ανακούφισης από καταστροφές από ένα καταστροφικό γεγονός εντός του New Madrid Fault System για έναν πληθυσμό επιζώντων 7 εκατομμυρίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της ζωής κατά τη διάρκεια μία περιόδου εργασιών 10 ημερών. Η FEMA εξετάζει τις ακόλουθες προδιαγραφές (14 εκατομμύρια κουβέρτες την ημέρα):
– 100% βαμβακερές
– Λευκές
– 66″ x 90″
Τα αιτήματα συνδέονται άμεσα με την NLE 2011. Σε αυτή την εθνική άσκηση, η FEMA σχεδιάζει να κάνει ασκήσεις προσομοίωσης μιας μεγαλειώδους καταστροφής κατά μήκος του New Madrid Fault System. Αυτή η άσκηση έχει προγραμματιστεί για το Μάιο του 2011. Προηγούμενες Ασκήσεις Εθνικού Επιπέδου (Past National Level Exercises) είχαν ως αποτέλεσμα 70.000 άτομα να εκκενώσουν το κεντρικό Τέξας, ενώ τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης αγνόησαν πλήρως το γεγονός.
Πρόκειται να χτυπήσει ένας μεγάλος σεισμός την Ζώνη της Νέας Μαδρίτης; Πώς το HARRP και η καταστροφή του Κόλπου του Μεξικού σχετίζονται με αυτή την πιθανή τεράστια καταστροφή;
Τον Ιούνιο, μια έκθεση από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις προειδοποίησε ότι η δυνατότητα εκδήλωσης ενός σεισμού μεγέθους 7,7 ή και μεγαλύτερου στη Ζώνη της Νέας Μαδρίτης ήταν πολύ υψηλό.
“Αν ένας σεισμός τέτοιας ισχύος χτυπήσει, η έκθεση εκτιμά ότι τουλάχιστον 3.500 άνθρωποι θα σκοτωθούν και περισσότεροι από 80.000 θα τραυματιστούν”, ανέφερε το η εφημερίδα ‘Chicago Headlines Examiner’.
Άλλες εκτιμήσεις της έκθεσης περιλαμβάνουν:
* 715.000 κτίρια θα καταστραφούν
* 7 εκατομμύρια άνθρωποι θα μείνουν άστεγοι
* 2,6 εκατομμύρια οικογένειες θα καταστούν ανήμπορες
* $ 300 δισεκατομμύρια δολάρια θα είναι το οικονομικό αντίκτυπο
Συνηγορώντας στην σοβαρότητα αυτής της κατάστασης, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ήλθε σε επαφή επίσης με πολλαπλούς προμηθευτές σε ό, τι αφορά τη διαθεσιμότητα των αδιάβροχων μαύρων πλαστικών σακουλών για πτώματα (body bags).
RFI – το Τμήμα του Κέντρου Διαστημικών και Ναυτικών Πολεμικών Συστημάτων του Ναυτικού (SPAWARSYSCEN), Κλάδος Προηγμένης Τεχνολογίας (κωδικός 51610) αναζητά πληροφορίες για διαθέσιμες στο εμπόριο υποβρύχιων – αδιάβροχων σακουλών (underwater body bags) που χρησιμοποιούνται για εργασίες περισυλλογής πτωμάτων και μελών του σώματος.
Η Εξουσιοδοτημένη Λίστα Εξοπλισμού (List Authorized Equipment List – AEL) του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), έχει αύξοντα αριθμό για το εν λόγω εξοπλισμό 03WA-01-BAGB: Αδιάβροχες Σακούλες για Πτώματα (Underwater Body Bags).
Το κοινό στο οποίο απευθύνεται για αυτή την πληροφορία είναι ομάδες δυτών στην κοινότητα επείγουσας ανταπόκρισης. Η επανεξέταση αυτής της πληροφορίας πραγματοποιείται για το System Assessment and Validation for Emergency Responders (SAVER) του DHS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρόγραμμα SAVER επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.rkb.us/saver.
Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να δώσουν τεράστια ποσά για τρόφιμα και οι παγκοσμιοποιητές προβλέπουν ταραχές σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Pakalert από The Intel Hub

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*