Η “μυστική” συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ σε ενδεχόμενη Τουρκική επίθεση σε ακριτικά μας νησιά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας DEBKA File, πριν δώδεκα ημέρες υπογράφηκε αμοιβαίο σύμφωνο Άμυνας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Αυτό αποφασίστηκε μετά από ανησυχία της ελληνικής πλευράς για συντονισμένες κινήσεις αιφνιδιασμού τις επόμενες ήμέρες/βδομάδες από μεριάς Τουρκίας. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα αυτές περιλαμβάνουν:

Ενδεχόμενη επίθεση στο Καστελόριζο και παράλληλες επιθέσεις αιφνιδιασμού σε άλλα ελληνικά νησιά ή βραχονησίδες που βρίσκονται κοντά στα παράλια της Τουρκίας. Το Ισραήλ όπως και η χώρα μας, θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να δούμε τη προκλητικότητα της Τουρκίας να καταλήγει σε θερμό επεισόδιο εκβιάζοντας έτσι έμμεσα τις γεωτρήσεις που ξεκινούν στα ανοιχτά της Κύπρου.

Το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους (Παπανδρέου – Νετανιάχου) εκείνο το βράδυ αν μη τι άλλο δεν θα αποκαλυφτεί. Ίσως όμως το αντιληφθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα από τη …πράξη!
Ολόκληρο το δημοσίευμα (αγγλικά): Israeli-Greek defense pact invoked versus Turkish naval and air movements 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *