Η *Χρυσή Ορδή (και το λεπτό επίχρισμα..)

Eξαιτίας της αστικοποίησης του πληθυσμού αν ολόκληρο το σύστημα ηλεκτροδότησης πέσει για περισσότερο από μια εβδομάδα (σε περίπτωση χρεοκοπίας ή πολέμου ή κοινονικής εξέγερσης) οι συνθήκες στις πόλεις θα γινόνταν σύντομα ανυπόφορες. 

Θα λάβει χώρα μια σχεδόν ακατάσχετη αλυσίδα γεγονότων! 

1. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ακολουθούμενες από:
2. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ακολουθούμενες από:

3. ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ακολουθούμενη από:
4. ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ακολουθούμενη από:
5. ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ -ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ -ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ακολουθούμενες από>
6. ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΟΡΔΩΝ πεινασμένων από τις μεγάλες πόλεις!!!


Καθώς οι ανέσεις των πόλεων θα πέφτουν γοργά προς το μηδενικό επίπεδο θα λάβει χώρα μια τεράστια έξοδος από τις πόλεις προς την ύπαιθρο! 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ πάνω στην κοινωνία μας.


Αυτό που κρύβεται κάτω από το επίχρισμα δεν είναι καθόλου όμορφο και δεν θα χρειαστεί και πολύ προσπάθεια για να αποκαλυφθεί!!! 

Αν πάρετε τον μέσο αστό και τον αφήσετε να πεινάσει, να διψάσει, να κουραστεί, να παγώσει και του αφαιρέσετε την τηλεόρασή του, τα κινητά του, την μπύρα του, τα ναρκωτικά του και τις άλλες πιπίλες του.., ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! 


Οπότε, καλύτερα το προλαμβάνειν, παρά το θεραπεύειν… Προτιμότερο, σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που ζούμε, να έχουμε αποθηκεύσει τρόφιμα, νερό και φάρμακα κ.λπ., παρά να γίνουμε ορδές πεινασμένων… 
_________________

*Με τον όρο ΧΡΥΣΗ ΟΡΔΗ αναφέρουμε τις ορδές των Μογγόλων του 13ου αιώνα. Οι ηγέτες των μογγόλων εκλέγονταν από την «χρυσή οικογένεια» του Τεμουντζίν και από εκεί βγήκε η ονομασία «χρυσή ορδή».


asimpiestos

aorata-gegonota

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *