“Η φωνή της Ρωσίας”: “Μήπως να θάψουμε την Ελλάδα εκ των προτέρων;”

Την ερχόμενη Πέμπτη η Βουλή της Ελλάδας είτε θα εγκρίνει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα περικοπής των κρατικών εσόδων, είτε θα το απορρίψει. Στη δεύτερη περιπτωση η χώρα δεν θα πάρει την νέα δόση ύψους 12 δισεκατομμυρίων του δανείου της ΕΕ και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και μάλλον θα αναγκαστεί να ανακοινώσει την…
 χρεοκοπία της.

 Ο Παπανδρέου τότε θα αναγκαστεί να εκπληρώσει τις υποσχέσεις τους να παραιτηθεί. Ποιός θα ζημιωθεί περισσότερο από την χρηματιστική κατάρρευση; Τι σχεδιάζει να κάνει σ΄αυτές τις συνθήκες η ΕΕ; Σ΄αυτές και άλλες ερωτήσεις απαντά ο σχολιαστής του ΡΣ “Η Φωνή της Ρωσίας” Σεργκέι Γκουκ, επικαλούμενος τη γνώμη ορισμένων εμπειρογνωμόνων.

Η μεγαλύτερη ζημιά απειλεί την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία έχει επενδύσει 49 δισεκατομμύρια ευρώ στα υποτιμημένα ελληνικά ομόλογα για τη στήριξή τους. Μετά ακολουθούν οι γερμανικές, οι γαλλικές, οι αμερικανικές, καθώς επίσης και οι ελληνικές τράπεζες, οι οποίες είχαν αποκομήσει αρκετά μεγάλο κέρδος από την διαφορά ανάμεσα στις τιμές τους. Κανένας από τους δανειστές, και πρώτ’ απ’ όλα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δεν επιθυμεί να καταπιαστεί με την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Σε σχέση με αυτό, ο Αλεξέι Κουζνετσόφ, διευθυντής του Κέντρου Ευρωπαϊκών Ερευνών του ρωσικού Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας και Διεθνών Σχέσεων είπε: – «Δεν βλέπω τόσο απαισιόδοξα τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Μεγάλα δημόσια ελλείματα έχουν πολλές χώρες.

Οι κουβέντες ότι η Ελλάδα θα ανακοινώσει την χρεοκοπία της και θα βγει από την Ευρωζώνη είναι μάλλον πολιτικός θόρυβος που έχει σαν σκοπό του να μην επιτρέψει στην ελληνική κυβέρνηση να χαλαρωθεί. Κανένας δεν θα αφήσει την Ελλάδα μόνη της γιατί αυτό θα σήμαινε πολύ μεγάλες απώλειες για όλη την ΕΕ»,- παρατήρησε ο Αλεξέι Κουζνετσόφ. Οι σκεπτικιστές θεωρούν ότι τα διασωστικά μέτρα πάρθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ο καθηγητής Στέφαν Χόμπουργκ (Stefan Homburg), διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοσιονομικής Πολιτικής της Γερμανίας θεωρεί ότι το ευρώ δεν έχει κανένα μέλλον, ενώ οι περισσότεροι Ρώσοι οικονομολόγοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ευρώ είναι ακλόνητο. Ο Ρουσλάν Γκρίνμπεργκ, διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών αποκλείει τόσο την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όσο και την χρεοκοπία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. – «Η κατάσταση είναι πραγματικά κρίσιμη.

Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι και αυτή τη φορά η ημερομηνία πληρωμής των χρεών θα παραταθεί. Αρκετά αποδεκτή απ’ αυτή την άποψη είναι η πρόταση για τον καθησυχασμό των αγορών. Σε περίπτωση ύπαρξης σταθερής θέλησης για τη διάσωση της Ελλάδας, η κατάσταση στις αγορές θα καθησυχάσει. Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και αν δεν θα καταφέρουν να την σώσουν, τότε αυτό θα σημαίνει ουσιαστικά χρεοκοπία της ευρωπαϊκής ιδέας.Τότε η Ευρωζώνη θα βρεθεί αντιμετώπη πραγματικά με πολύ σοβαρά προβλήματα και τότε θα δημιουργηθεί κακό προηγούμενο»,- σημείωσε συμπεραίνοντας ο Ρουσλάν Γκρίνμπεργκ.

 Η ηγεσία της ΕΕ περιμένει από τις ιδιωτικές τράπεζες μόνο μία κίνηση- την παράταση της πληρωμής του χρέους. Σε τι βαθμό και για πόσο χρονικό διάστημα; Αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί στις 3 Ιουλίου στην τακτική συνάντηση κορυφής της ΕΕ,- γράφει καταλήγοντας ο σχολιαστής του ΡΣ “Η Φωνή της Ρωσίας” Σεργκέι Γκουκ.

Από το Η Φωνή της Ρωσίας.

http://www.epirus-ellas.gr/2011/06/blog-post_1681.htmlΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *