Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:33 - 28/06/2011

“Η φωνή της Ρωσίας”: “Μήπως να θάψουμε την Ελλάδα εκ των προτέρων;”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την ερχόμενη Πέμπτη η Βουλή της Ελλάδας είτε θα εγκρίνει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα περικοπής των κρατικών εσόδων, είτε θα το απορρίψει. Στη δεύτερη περιπτωση η χώρα δεν θα πάρει την νέα δόση ύψους 12 δισεκατομμυρίων του δανείου της ΕΕ και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και μάλλον θα αναγκαστεί να ανακοινώσει την…
 χρεοκοπία της.

 Ο Παπανδρέου τότε θα αναγκαστεί να εκπληρώσει τις υποσχέσεις τους να παραιτηθεί. Ποιός θα ζημιωθεί περισσότερο από την χρηματιστική κατάρρευση; Τι σχεδιάζει να κάνει σ΄αυτές τις συνθήκες η ΕΕ; Σ΄αυτές και άλλες ερωτήσεις απαντά ο σχολιαστής του ΡΣ “Η Φωνή της Ρωσίας” Σεργκέι Γκουκ, επικαλούμενος τη γνώμη ορισμένων εμπειρογνωμόνων.

Η μεγαλύτερη ζημιά απειλεί την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία έχει επενδύσει 49 δισεκατομμύρια ευρώ στα υποτιμημένα ελληνικά ομόλογα για τη στήριξή τους. Μετά ακολουθούν οι γερμανικές, οι γαλλικές, οι αμερικανικές, καθώς επίσης και οι ελληνικές τράπεζες, οι οποίες είχαν αποκομήσει αρκετά μεγάλο κέρδος από την διαφορά ανάμεσα στις τιμές τους. Κανένας από τους δανειστές, και πρώτ’ απ’ όλα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δεν επιθυμεί να καταπιαστεί με την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Σε σχέση με αυτό, ο Αλεξέι Κουζνετσόφ, διευθυντής του Κέντρου Ευρωπαϊκών Ερευνών του ρωσικού Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας και Διεθνών Σχέσεων είπε: – «Δεν βλέπω τόσο απαισιόδοξα τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Μεγάλα δημόσια ελλείματα έχουν πολλές χώρες.

Οι κουβέντες ότι η Ελλάδα θα ανακοινώσει την χρεοκοπία της και θα βγει από την Ευρωζώνη είναι μάλλον πολιτικός θόρυβος που έχει σαν σκοπό του να μην επιτρέψει στην ελληνική κυβέρνηση να χαλαρωθεί. Κανένας δεν θα αφήσει την Ελλάδα μόνη της γιατί αυτό θα σήμαινε πολύ μεγάλες απώλειες για όλη την ΕΕ»,- παρατήρησε ο Αλεξέι Κουζνετσόφ. Οι σκεπτικιστές θεωρούν ότι τα διασωστικά μέτρα πάρθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση.

Ο καθηγητής Στέφαν Χόμπουργκ (Stefan Homburg), διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοσιονομικής Πολιτικής της Γερμανίας θεωρεί ότι το ευρώ δεν έχει κανένα μέλλον, ενώ οι περισσότεροι Ρώσοι οικονομολόγοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ευρώ είναι ακλόνητο. Ο Ρουσλάν Γκρίνμπεργκ, διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών αποκλείει τόσο την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όσο και την χρεοκοπία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. – «Η κατάσταση είναι πραγματικά κρίσιμη.

Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι και αυτή τη φορά η ημερομηνία πληρωμής των χρεών θα παραταθεί. Αρκετά αποδεκτή απ’ αυτή την άποψη είναι η πρόταση για τον καθησυχασμό των αγορών. Σε περίπτωση ύπαρξης σταθερής θέλησης για τη διάσωση της Ελλάδας, η κατάσταση στις αγορές θα καθησυχάσει. Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και αν δεν θα καταφέρουν να την σώσουν, τότε αυτό θα σημαίνει ουσιαστικά χρεοκοπία της ευρωπαϊκής ιδέας.Τότε η Ευρωζώνη θα βρεθεί αντιμετώπη πραγματικά με πολύ σοβαρά προβλήματα και τότε θα δημιουργηθεί κακό προηγούμενο»,- σημείωσε συμπεραίνοντας ο Ρουσλάν Γκρίνμπεργκ.

 Η ηγεσία της ΕΕ περιμένει από τις ιδιωτικές τράπεζες μόνο μία κίνηση- την παράταση της πληρωμής του χρέους. Σε τι βαθμό και για πόσο χρονικό διάστημα; Αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί στις 3 Ιουλίου στην τακτική συνάντηση κορυφής της ΕΕ,- γράφει καταλήγοντας ο σχολιαστής του ΡΣ “Η Φωνή της Ρωσίας” Σεργκέι Γκουκ.

Από το Η Φωνή της Ρωσίας.

http://www.epirus-ellas.gr/2011/06/blog-post_1681.htmlΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*