Η ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

«ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΙΣΟΝ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ», ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ – ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΟΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ …
(ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ … ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛ-ΙΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ …).Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΔΩ 

Είναι κάτι που έχει αποσιωπηθεί τόσα χρόνια ή έχει συγκαλυφθεί με το πρόσχημα της κάθαρσης του νερού. Πρόκειται για την φθωρίωση του νερού…Ρίχνουν τόνους Φθορίου μέσα στις κεντρικές δεξαμενές, και αυτό απλώνεται σε όλους τους αγωγούς που περνάνε απο τις πόλεις. Όταν αναφέρονται σε αυτό λένε ότι ρίχνουν μικροποσότητες για να καθαριστεί το νερό απο τους βλεβερούς μικροοργανισμούς..Κι όμως αναλύσεις απο επιστήμονες δείχνουν ότι τα επίπεδα φθορίωσης είναι αρκετά υψηλά..Αυτό που δεν έχουν αναφέρει οι εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι τα προβλήματα που προκαλεί το φθόριο στην ανθρώπινη υγεία..! Καταστρέφει τα δόντια, προκαλεί χρόνιες ζημιές στον εγκέφαλο και στην καρδιά όπως και στα οστά..Στόχος (?) Μείωση πληθυσμού, και τεράστια έσοδα για τις φαρμακοβιομηχανίες!!!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *