20:06 - 04/10/2014

Η υπερθεωρία συνωμοσίας… ΜΕΡΟΣ 1ο

– Θεωρείτε θεωρία συνωμοσίας ότι δημιούργησαν τον Έμπολα για να πουλήσουν εμβόλια. Και καλά κάνετε αφού η πρόσφατη ιστορία με το SARS, τον Η1Ν5 και τον Η1Ν1 σας δικαίωσαν.

– Θεωρείτε θεωρία συνωμοσίας την επίθεση των Ρωσώφωνων κατά τον Ουκρανών, των ISIL κατά των Συρίων, των Αμερικανών κατά πάντων, την Αραβική άνοιξη και τόσα άλλα..

Έχετε ποτέ ακούσει τον όρο EXTINCTION PROTOCOL (πρωτόκολλο εξόντωσης);

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα με απλά λόγια. Στους απανταχού συνωμοσιολόγους είναι γνωστή η θεωρία της μείωσης του πληθυσμού της γης κατά 5,5 δις ανθρώπους, ώστε να μείνουν περίπου 500.000 άνθρωποι, απολύτως ελεγχόμενοι που θα υπηρετούν μια ολιγάριθμη elite.

Η θεωρία αυτή δεν είναι καθόλου καινούρια. Πρώτη φορά ήρθε στη δημοσιότητα λίγα χρόνια πριν τον Β΄ΠΠ, “ξεχάστηκε” για περίπου 20 χρόνια και εδώ και τριάντα περίπου χρόνια αποτελεί το επίκεντρο των σχετικών forum.

Όμως τα χρόνια περνούσαν, τίποτα δεν γινόταν, μέχρι που ήρθε η σύνοδος του Κιότο, αυτή που υποτίθεται έβαλε κανόνες για τον περιορισμό της -ας γελάσω- “κλιματικές αλλαγής”. Ήταν η πρώτη φορά που τα ψηφίσματα περιείχαν ολόκληρα τμήματα του Πρωτοκόλλου Εξόντωσης.

Η συνέχεια γνωστή AGENTA 21, κώδικας Αλιμεντάριους κλπ, που το καθένα είναι τμήμα της υπερθεωρίας, λες και κάποιος βάλθηκε να το θέσει σε λειτουργία.

Παρακολουθώντας εντατικά τις σχετικές συζητήσεις, άρχισα τα τελευταία χρόνια να ηρεμώ γιατί το “σχέδιο” δεν προχωρούσε, αρκετές χώρες τσίνιξαν,εταιρείες όπως η Μοσάντο έφαγαν πόρτα, ο “καιρός” δείχνει τα δόντια του… οπότε όλα καλά.

Μέχρι που τα τέλη του Απρίλη άρχισε το “κρυολόγημα”.. ο Έμπολα….

Βιβλία κατέβηκαν από τις ντουλάπες, ψάξιμο στο υπόγειο (βλέπετε τη δεκαετία του ’90 δεν υπήρχαν υπολογιστές ή εαν υπήρχαν ήταν πανάκριβοι) και λίγη έρευνα στα παλιά καλά συνωμοτικά forum, εύρηκα! σαν άλλος Νεύτωνας τη λύση…

Το εναλλακτικό σχέδιο του πρωτοκόλλου εξόντωσης.

ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ

Φυσικά ο Έμπολα, όπως και εκατοντάδες άλλοι ιοί είναι εργαστηριακοί – δλδ αποτέλεσμα πειραμάτων. Αυτό που δεν μπορείς όμως να ελέγξεις όταν ελευθερώνεις ένας ιό είναι οι μεταλλάξεις του και ο Έμπολα έχει ήδη 300…

Αύριο θα συνεχίσω με το 2ο μέρος… γιατί ΤΑΧΕΙΑ εξάπλωση…

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί