Η τρόικα θα εισπράττει τους φόρους! – Σχέδιο πρωτοφανούς σκληρότητας αντιμετωπίζει η Ελλάδα για να πάρει επιπλέον €60-€70 δισ.

Πρωτόγνωρη, για τα ευρωπαϊκά χρονικά, παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας περιλαμβάνει το νέο σχέδιο στήριξης από την ΕΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times. Στην ηλεκτρονική τους σελίδα οι FT κάνουν λόγο για νέο σχέδιο απίστευτης σκληρόιτητας που φτάνει μέχρι και ξένη παρέμβαση στην είσπραξη φόρων και τις ιδιωτικοποιήσεις. Σε αντάλλαγμα των ασφυκτικών όρων η Ελλάδα θα λάβει νέο δάνειο της τάξης των €60-€70 δισ. Την ίδια στιγμή ο….

υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις προχωρούν ικανοποιητικά.

Πέρα λοιπόν από την αύξηση των φόρων και τις σαρωτικές αποκρατικοποιήσεις η τρόικα φαίνεται ότι θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα και θα της εκχωρηθεί με νόμο η διαχείριση του φοροεισπρακτικόύ μηχανισμού, ενεργώντας δηλαδή ως ειδικός γραμματέας του ΥΠΟΙΚ. Οπερ σημαίνει ότι οι εφορίες της χώρας θα υπάγονται απευθείας στην τρόικα καθώς οι αξιωματούχοι της ΕΕ έχουν εντοπίσει ότι για την αδυναμία εισπράξεων ευθύνεται ο μηχανισμός και όχι η αδυναμία ιδιωτών και επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη. Από την άλλη πλευρά στο νέο πακέτο θα παρέχονται κίνητρα προς τους ομολογιούχους για να ανταλλάξουν τα ομόλογα κοντινών λήξεων με νέα μεγαλύτερης διάρκειας ενδεχομένως και σε τιμές με σημαντικό discount.
Η πρωτοφανής σκληρότητα που αντιμετωπίζεται η Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει ότι η εικόνα έχει μεταβληθεί αισθητά μετά την αποχώρηση του Ντομινίκ Στρος Καν από το σκηνικό ενώ οι καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις και οι πολλές και αντικρουόμενες δηλώσεις αποκαλύπτουν ότι οι ισορροπίες επανακαθορίζονται τόσο στην Ευρώπη όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη σύσκεψη των G8 αν και η Ελλάδα κέρδισε τις δηλώσεις συμπαράστασης από τον Μπαράκ Ομπάμα εν τούτοις δεν φάνηκε να κερδίζει την εύνοια των ευρωπαίων οι οποίοι θέλουν να πάρουν τα ηνία.
Στροφή 180 μοιρών έχει κάνει και το ΔΝΤ που αφήνει πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην χορηγήσει την δόση των €12 δισ. του Ιουνίου αν η Ελλάδα δεν δείξει ότι θα ανταπεξέλθει στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για τον επόμενο χρόνο.
Αξιωματούχοι των Βρυξελλών θεωρούν καταλυτική την επίτευξη συμφωνίας μέχρι τα τέλη του Ιουνίου.

http://greeknation.blogspot.com/

http://katohika.gr/2011/05/30/60-70/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *