Η Τουρκία προκαλεί με κομάντος στην Αν. Μεσόγειο…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr, η τουρκική κυβέρνηση, συνεχίζει τις προκλήσεις της σε βάρος της Κύπρου, με σκοπό να υπάρξει αντίδραση από ελληνοκυπριακής πλευράς, κάτι που θα της επιτρέψει να αναλάβει «δράση» για να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε βάρος της, σχετικά με την γεώτρηση που γίνεται στην κυπριακή ΑΟΖ και η οποία απ’ ότι δείχνουν τα πρώτα σημάδια, περιέχει κοίτασμα φυσικού αερίου πέραν των προσδοκιών.

Για το λόγο αυτό η κυβέρνηση των Νεοοθωμανών, εκτός των άλλων, τελευταία αποφάσισε να στείλει τούρκους κομάντος σε 10 κρίσιμες περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου. Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Bugun», η Αγκυρα αποφάσισε να στείλει κομάντος των Δυνάμεων Υποβρυχίων Επιθέσεων (SAT) και των Δυνάμεων Υποβρύχιας Αμυνας (SAS) στην… Ανατολική Μεσόγειο με φρεγάτες και ελικόπτερα και ειδικότερα σε 10 περιοχές οι οποίες ορίστηκαν, βάσει της σπουδαιότητάς τους, σε «κόκκινες, κίτρινες και γαλάζιες» και εκπονήθηκε ένα σχέδιο τριών σταδίων με σκοπό να έχει η Αγκυρα ενεργό παρουσία στην περιοχή. 
Στο μεταξύ οι Νεοοθωμανοί, προσπαθούν να προκαλέσουν και να παρασύρουν σε θερμό επεισόδιο την αιμορραγούσα οικονομικά Ελλάδα, άλλοτε με εμπλοκές πολεμικών αεροσκαφών, άλλοτε με φρεγάτες που κάνουν κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και άλλοτε με εκείνο το «σταθερής αξίας» σαπιοκάραβο Πιρί Ρέϊς, που το βγάζουν από το καρνάγιο κάθε τόσο.
Τελικά η Τουρκία, έπειτα από τα απανωτά διπλωματικά κτυπήματα που δέχτηκε από Ισραήλ, ΗΠΑ, ΕΕ και Ρωσία, σχετικά με την κυπριακή γεώτρηση, συμπεριφέρεται σαν πληγωμένο λιοντάρι στο κλουβί που βγάζει τα νύχια του έξω από τα κάγκελα για να σκίσει ότι μπορέσει.   
Ας μην πλησιάσουμε προς το παρόν το κλουβί. Έχουμε άλλα προβλήματα τώρα να επιλύσουμε…
Θα έρθει και η σειρά των Νεοοθωμανών…
Όλα στην ώρα τους…
hp

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *