in ,

Η τέχνη της απάτης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αν έπρεπε να δώσω την εξήγηση του όρου με λίγα λόγια θα έλεγα απλά ότι άπατη είναι η μέθοδος με την οποία κάνεις τον άλλο να πιστεύει και να πράττει πράγματα τα οποία σε συμφέρουν!

Όσο και ανθρωπινό και αν ακούγεται η ΑΠΑΤΗ δεν είναι μια ιδιότητα την όποια μόνο εμείς η η κοινωνία μας χρησιμοποιεί! Αν κοιτάξουμε γύρω μας ,στην φύση ,θα δούμε ότι πάρα πολλά όντα του κόσμου μας χρησιμοποιούν την μέθοδο της απάτης για να εξοικονομήσουν τα “θέλω” τους.

Από την αράχνη με τις παγίδες της , μέχρι τα μικρόβια που κάνουν τα ποντίκια να πλησιάζουν τις γάτες!! Σε όλη την έμβια Ζωή υπάρχει η αρχή της απάτης ,dna,μικρόβια , ζωικό βασίλειο την χρησιμοποιούν με μεγάλη μαεστρία !

Η απάτη δηλαδή με κάποιο μαγικό τρόπο είναι συνυφασμένη ,δομημένη με το πρόγραμμα αυτής της δημιουργίας!! Ο προγραμματιστής την έγραψε και της έδωσε μεγάλη δύναμη σε όλο το ματριξ!

Βέβαια εμείς αναγνωρίζουμε την απάτη σε κινήσεις η γεγονότα που μπορούν να δημιουργήσουν τα όντα που αντιλαμβανόμαστε!! Το 99,99 από εμάς αν ήθελε να την ανακαλύψει θα ερευνούσε σε ότι θεωρούσε ότι έχει ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗΣΗ !

Δύσκολα κάποιος θα κοιτούσε πχ σε ένα σχήμα! Σε ένα κτίριο ! Σε έναν πλανήτη! Στον γαλαξία τον ίδιο!

Πως θα μπορούσες να ανακαλύψεις ένα σχεδιασμό με στόχο την αποπροσανατολισει σου σε ένα αντικείμενο που για σένα δεν είναι έμψυχο?

Στις αρχές του 2000 η CIA έκανε κάποια πειράματα σε περιοχές που δεν είχαν σχεδόν καθόλου κατοίκους. Π.χ σε μερικές περιοχές του bronx ,..ανοικοδόμησε διάφορα παλιά κτίρια, στα μισά από αυτά έβαλε σε μη φανερό σημείο τεράστιες πεντάλφα!! Συνήθως κάτω από το πάτωμα των κτιρίων!! Το αποτέλεσμα του πειράματος εκπληκτικό!! Η περιοχές που είχαν τα πεντάλφα μετά το πέρας των εργασιών γέμισαν με ανθρώπους ! Όπως ακριβώς τα κουνούπια με το κίτρινο η μπλε φως έτσι και οι άνθρωποι για άγνωστους σε εμάς (εμένα και σένα ) λόγους μαζεύτηκαν σε αυτά τα κτίρια!

Πως θα μπορούσε ένα σύμβολο να έχει την ιδιότητα της απάτης? Να έχει την ιδιότητα να σου προκαλεί το συναίσθημα να πας κοντά του?

Το φαινόμενο θα μπορούσες να το σκεφτείς σε μεγαλύτερη μορφή ,να αρχίσεις από κτίρια να περάσεις σε δήμους ,πόλεις ,κράτη …έως και περιοχές του σύμπαντος!!

Είμαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει για τα καπάκια των πόλεων στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ίσως και σε όλη την Ελλάδα) τα οποία έχουν πάνω τους πενταλφες!!

Όπως σίγουρα θα έχεις δει και κτίρια ανα τον κόσμο που αναπαριστούν τέτοια σύμβολα!! Οβελισκους ,ναζιστικούς σταυρούς κοκ!

Ακόμα είμαι σίγουρος ότι έχεις μπει στην επιθυμία να κοιτάξεις κάποια βίντεο με το google earth που εξηγούν τις αποστάσεις και δείχνουν πάλι σχήματα ,είμαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει για τον δικό μας το Κ.Μανε και την ιερή γεωγραφία …

Βλέποντας τα και μελετωντας τα όλα αυτά μπορεί να μπει μέσα σου μια μικρή ερώτηση ,ποιος και γιατί έφτιαξε όλα αυτά? Αν λειτουργούν με την μέθοδο της απάτης όλα αυτά και υπάρχουν μόνο για να μας συντονίζουν σε συγκεκριμένη αντίληψη τότε η ερώτηση αυτή είναι άκρως επικίνδυνη ..μιας και η απάντηση είναι συγκλονιστική!

Στην πρώτο επίπεδο μπορείς να πεις τα έφτιαξαν άνθρωποι που γνώριζαν! Άλλα γνώριζαν τι? Οι ερευνητές μιλάνε για ενέργειες και γραμμές λει, μιλάνε για το ενεργειακό δίκτυο της γης και μάλιστα πολλοί από αυτούς μπορούν και να το μετρήσουν ανάλογα ώστε να αποφύγεις άσχημες καταστάσεις όπως πχ αρρώστια όταν κοιμάσαι σε λάθος σημείο!

Άλλα ας γυρίσουμε πάλι στη αρχή , μικρόβια,έντομα ζωικό βασίλειο ..όλα γνωρίζουν την μέθοδο της απάτης , η ερώτηση είναι απλή ..Η ΓΗ γνωρίζει την μέθοδο της απάτης?

Με την απλή μας λογική θα απαντούσατε ΟΧΙ βέβαια γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι η γη δεν είναι ένα ζωντανό πλάσμα! Απο την άλλη όμως θα εμενε κενό το ερώτημα του σχήματος ,πως ένα σχήμα μπορεί να μας επηρεάζει…γνωρίζει αυτό την μέθοδο της απάτης?

Οι σκεπτομορφες και ιδίως η αρχετυπικες σκεπτομορφες ίσως στον κόσμο των ιδεών να είναι απόλυτα νοήμων πλάσματα!! Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις θρησκευτικές τελετές χρειάζονται συγκεκριμένα σύμβολα ώστε είτε η επίκληση είτε η προσευχή να έχει αποτέλεσμα !!

Η δική μας αντίληψη του τι είναι νοημοσύνη ίσως να μην μπορεί ακόμα να δει μα πιο ξεκάθαρη εικόνα του εικονικού μας κόσμου! Ίσως εμείς να είμαστε έξω τελείως από τον κόσμο αυτό και να παίρνουμε μόνο μια μυρωδιά από το τι πραγματικά υπάρχει.Δες στο μυαλό σου το παράδειγμα όταν βάζεις το πρόσωπο σου μέσα στο νερό, αυτό δες ότι είναι ο κόσμος που αντιλαμβάνεσαι ,από την άλλη αν σε πλησιάζει από πίσω ένας γάιδαρος να σε κλωτσήσει δεν το αντιλαμβάνεσαι άλλα ο κίνδυνος παραμένει! …. η άντε μιλα σε ένα ψάρι για την βροχή!!

Έχει τεράστια ανάλυση το θέμα επιβολής , το θέμα μη δικής μας ελεύθερης βούλησης , δεν θα συνεχίσω να το κάνω εδώ .Αυτό το μικρο γραμμα το έκανα πιο πολύ για να σου δωσω ένα ακόμα στοιχείο ,μια ακόμα κατεύθυνση στον λογισμό σου !

Στον ενεργειακό πόλεμο (και δεν μιλάω για πετρέλαια) η ΣΤΑΣΗ είναι η πιο σημαντική θέση ! Τι εννοώ στάση ? Αν σε έχω κάνει να πιστεύεις αυτό που θέλω ΕΓΩ χωρίς εσύ να το γνωρίζεις έχω την στάση και το συναίσθημα του νικητή! Αυτή η στάση μου θα τραβήξει πάνω μου όλες της ενέργειες του νικητή …και θα με κάνει να έχω τις ιδιότητες του νικητή.Στο τέλος θα είμαι πραγματικός νικητής!Η στάση λοιπόν είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα όταν έχεις να κάνεις με πόλεμο!! Ανάλυσε το και σε άλλα πράγματα και θα εντυπωσιαστείς με αυτά που θα ανακαλύψεις!! Αν λοιπόν με οποιοδήποτε τρόπο βρίσκεσαι σε κατάσταση ΑΠΑΤΗΣ για να αμυνθείς πρέπει πάνω από όλα να αλλάξεις ΣΤΑΣΗ!!

Σου φέρνω ένα παράδειγμα σουρεαλιστικό , αν με οποιοδήποτε τρόπο σε έχω κάνει να πιστεύεις σε ένα ΘΕΟ που νομίζεις ότι είναι ο ΘΕΟΣ σου αλλά από την άλλη είναι ο Δικός μου η είναι Η στάση μου τότε όλες οι προσευχές σου δεν πηγαίνουν στον ΘΕΟ σου ΑΛΛΑ δυναμώνουν ΕΜΕΝΑ!! Γιατί εγώ στο τέλος θα είμαι Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΙΚΑ!! (Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΕΓΩ)

Υ.Γ Εσκεμμένα το κείμενο αφήνει αναπάντητα ερωτήματα ….πήγαινε ψάξε όλα όσα δεν απάντησε!!

STRANGER ..Στην επόμενη πίστα βγαίνει η Γιαγιά με το μπόνους!!

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΤΑΠΕΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΥΜΠΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .
  ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

 2. το αρθογραφο δεν τον γνωριζω ουτε κατ οψεως αλλα οφειλω να του πω ενα ευγε ενα μυστικο κρυμενο και μονο για λιγους απλοχερα το χαριζει -ο μυθοσ του μινοταυρου και ο μυτος της αριαδνης –

 3. Συνήθως δεν απευθύνω προσωπικά σχόλια αλλά θα μου επιτρέψεις να σε συγχαρώ για την παραπάνω τοποθέτηση και να μου επιτρέψεις επίσης να διαπράξω τον πλεονασμό του να επαναλάβω ένα μήνυμα που πόσταρα λίγες ώρες πριν κάνεις αυτή την ανάρτηση :

  "Το είπε κανείς; Στις εφημερίδες; Στην ΤV; Στα μπλόγκια;
  Εχει απαγγελθεί κατηγορία στον πάπα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γι αυτό παραιτήθηκε.
  Διαβάστε στα αγγλικά εδώ http://www.itccs.org
  Οσοι δεν καταλαβαίνουν ας χρησιμοποιήσουν μεταφραστήρι.
  Οι "προφητείες" και οι συνομοσιολογίες είναι ο σανός που μας ταϊζουν. Κι εδώ υπάρχει ενα μεγάλο θέμα : ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΡΙΣΗ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" .
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ"

 4. Kαλησπερα στην σελιδα και στον αρθρογραφο…
  Αγαπητε φιλε μαλλον θα μιλας για την τεχνη της Προπαγανδας και του ψυχολογικου πολεμου,η αλλιως η τεχνη της χειραγωγησης!
  Μονο που απο τον Α' παγκοσμιο πολεμο και μετα εγινε απο τεχνη επιστημη!και εδω μεσα απ' οτι βλεπω εξασκειται σε μεγαλο βαθμο,καθως ο ανθρωπος χειραγωγειται μεσα απο τα 2 βασικα ενστικτα,αυτο της επιβιωσης…και της διαιωνησης του ειδους..η απο τον φοβο και την ελπιδα!
  Θα ηθελα πολυ να ανοιξουμε ενα διαλογο με επιχειρηματα και να πουμε με ποιες τεχνικες ασκειται η προπαγανδα…
  Ισως να μαθει και ο κοσμος οτι οι λαοπλανοι που ασκουν την προπαγανδα ειναι μερη του ιδιου συστηματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ιδιωτικοποίηση ή Ξεπούλημα του Νερού στην Ελλάδα !

Know Your Enemy,Θεός εναντίον Βάαλ