Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:38 - 18/04/2014

Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΓΝΩMΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.

Γίνονται γύρω μας τόσα γεγονότα. Δεν θα ανατρέξω στα γεγονότα προ 20ετίας (αν και αυτά ήταν προειδοποιήσεις).

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ.

-Προεόρτιο η οικονομική κρίση όπου κάποιοι μεγάλοι επιθύμησαν σκλάβους

– Στην αρχή όλων αυτών η διαμάχη Τουρκίας – Ισραήλ.

– Μετά ήρθε η ΣΥΡΙΑ όμως εμείς τίποτα την δουλειά μας.

– Μετά ήρθε η Αίγυπτος αλλά πάλι τίποτα.

– Μετά ήρθε η ΟΥΚΡΑΝΙΑ αλλά πάλι τίποτα.

– ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, Όπου ξαφνικά οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ , μετά από 30 χρόνια θυμήθηκαν ότι πρέπει να λυθεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΖΩΗ;

1. Πας στον Γιατρό διότι αρρώστησες και εκείνος (όχι όλοι) αντί να σε βοηθήσει κοιτάει τα χρήματα στην τσέπη σου. ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΑΥΤΙΣΜΟ- ΣΚΛΗΡΗΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ενώ ο ίδιος ξέρει.

2. Παίρνεις ταξί για να πάς στον προορισμό σου και ο ταξιτζής (όχι όλοι) κοιτάει να οδηγήσει το ταξί με τέτοιο τρόπο ώστε να σου παρει περισσότερα.

3. Πας το παιδί σου στο σχολείο να μάθει γράμματα και ο δάσκαλος (όχι όλοι) δεν ενδιαφέρεται γι΄ αυτό. Αντιθέτως αν του πεις να έρθει για ιδιαίτερα (επί πληρωμή) τότε αμέσως δείχνει ενδιαφέρον.

4. Πας στο βενζινάδικο για να βάλεις βενζίνη και ο βενζινάς θα σου βάλει νοθευμένη βενζίνη, ίσως σε κλέψει και στα λίτρα.

5. Πας στην Τράπεζα και ο υπάλληλος (ενώ ξέρει) προσπαθεί να σε πείσει για ένα τραπεζικό πρόγραμμα ότι είναι καλό για σένα ενώ καταβάθος ξέρει ότι σε κλέβουν.

6. Πας στο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ (λατινική έκφραση) να πάρει τα απαραίτητα και ο υπάλληλος ενώ ξέρει ότι το μαγαζί σε κλέβει εκείνος νομιμοποιεί αυτην τη κλεψιά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Γνωρίζω για τους διπλούς φορολογικούς κωδικούς και τους συμψηφισμούς κατά τις απογραφές στις μηχανογραφήσεις. Και οι εφοριακοί το γνωρίζουν αυτό αλλά το άφησαν να διαιωνισθεί.

7. Να πω για τους ιδιωτικούς επιχειρηματίες και τα αδήλωτα ταμεία για να τυγχάνουν απαλλαγής φόρου;

8. ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ:

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ- ΑΓΡΟΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.

-ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ:

-ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.

-ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.

-ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ή ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΤΕ;

-Τώρα θα σας δώσω μια πληροφορία χωρίς ανάλυση όμως:

Έχουν αποφασίσει να στείλουμε στρατεύματα στην Ουκρανία ως ειρηνευτική δύναμη μαζί με ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ. Τους συμμάχους που μας πωλούν και μας αγοράζουν συνέχεια είτε λέγονται ΡΩΣΟΙ –ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ – Ε.Ε. ΚΛΠ. ΚΛΠ.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ;

ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Μέχρι εδώ ήταν το δικό μου κείμενο και προβληματισμός.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΙΠΛΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ 2012.

Έλληνες Γιατί δεν Πιστεύετε στον Θεό σας και Πατέρα σας

Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πιστεύετε στα λόγια του κυρίου σας, αλλά πιστεύετε σε ανθρώπους που είναι τα δημιουργήματά του;

-Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ ξεγελαστήκατε από την ύλη που είναι δημιούργημα του θεού και γίνατε ειδωλολάτρες;

-Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ ξεχάσατε την στήριξη του κυρίου σας όταν ελευθερωθήκατε από τους Αγαρηνούς; Νομίζετε ότι άλλοι λαοί σας ελευθέρωσαν; Δικά μου όργανα ήταν. Τους έστειλα γιατί η ψυχή σας ήταν γεμάτη διχόνοια.

-Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ ξεχάσατε την στήριξη του ΘΕΟΥ ΣΑΣ όταν ελευθερωθήκατε από τους Γερμανούς; Ήσασταν ο μόνος λαός που οι εχθροί σας έφυγαν από μόνοι τους και δεν μπήκε ξένη δύναμη στον τόπο σας να σας ελευθερώσει, γιατί ΕΓΩ τους έδιωξα. Όμως επέτρεψα να σκλαβωθείτε ξανά, σε άλλον εχθρό αυτή την φορά, χειρότερο από όλους τους άλλους που είχατε μέχρι τώρα, διότι η ψυχή σας πάλι ήταν γεμάτη διχόνοια.

-Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ διώκετε και χλευάζετε τους ανθρώπους μου που ΕΓΩ τους χρησιμοποιώ ως όργανά μου για να σας βοηθήσουν στην δοκιμασία που έρχεται;

-Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύετε στα χρήματα και όχι σε μένα τον ΘΕΟ σας.

Αυτές οι εκλογές ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι οι τελευταίες για σας μέχρι την συντέλεια των ΑΙΩΝΩΝ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.

ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 04/19/2014 @ 8:52 ΠΜ

    '' ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΣΣΙΛΕΙΑ '' ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*