Η σκέψη είναι το μόνο όπλο στην κυβερνητική τρομοκρατία!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Η σκέψη είναι το μόνο όπλο στην κυβερνητική τρομοκρατία που γίνεται μέσω των ΜΜΕ και ειδικά, της τηλεόρασης. Από όσα οι κακόμοιροι φίλοι των ΜΜΕ και της τηλεόρασης και οι παθητικοί δέκτες των όσων μεταδίδουν τα άθλια αυτά μέσα της τρομοκρατίας, μόνο ένα πέντε τοις εκατόν εισέρχεται στη συνείδηση και δέχεται την επεξεργασία του κριτικού νου. Το άλλο ενενήντα πέντε τοις εκατόν το καταπίνουν οι τηλεθεατές με τον τρόπο που ταϊζονται οι χήνες στην Ολλανδία.

Στην Ολλανδία προσαρμόζουν έναν καταπέλτη σε κάθε χήνα, ο οποίος πετάει την τροφή κατ΄ ευθείαν στο στομάχι του δύστυχου πτηνού. Με τον τρόπο αυτό τα δύστυχο πτηνό δεν μπορεί να μασήσει την τροφή ούτε να νιώσει τη γεύση της.
Το ίδιο γίνεται με την τηλεόραση. Ο θεατής λαμβάνει κατ΄ ευθείαν την πικρή τροφή της νομίζοντας ότι την απολαμβάνει. Επί πλέον μακαρίζει τον εαυτό του, επειδή τα ΜΜΕ είναι μια κοινωνική του κατάκτηση!

Ότι η παράκαμψη του συνειδητού είναι αυτή η ίδια μια σοβαρή αρρώστια για τον άνθρωπο, είναι η λεγόμενη “πλύση εγκεφάλου”, είναι γνωστό σε όλους. Ειδικότερα στην ψυχολογία είναι γνωστό ότι αυτός που παρακάμπτει τη συνείδησή του, το πληρώνει ακριβά. Μια διαρκώς ταραγμένη όσο και σύντομη ζωή είναι συνέπεια του ανεξέλεγκτου ασυνειδήτου, όταν το ασυνείδητο δεν υπόκειται στον έλεγχο του συνειδητού.

Η πιο φοβερή ίσως συνέπεια είναι η κάμψη του ανοσοποιητικού μηχανισμού εξαιτίας του ανεξέλεγκτου ασυνειδήτου. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι συνδεδεμένο με τη συνείδηση.
Είμαστε εκτεθειμένοι σε φοβερές αρρώστιες όταν χάνουμε το ηθικό μας. Με ακμαίο ηθικό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αν γνωρίζαμε τη ζημιά που μας προκαλεί η τηλεόραση θα λαβαίναμε τα μέτρα μας. Θα είχαμε δίπλα μας ένα σοφό σύμβουλο για κάθε θέμα, για να μας δείχνει πως η τηλεόραση με τον ψυχικό και πνευματικό καταπέλτη της περνάει μέσα στην ψυχή και στο πνεύμα μας , το δηλητήριο με το οποίο αρρωσταίνει τη συνείδησή μας και κάμπτει το ηθικό μας. Σήμερα οι Έλληνες είμαστε αποθαρρυμένοι γιατί δεν έχουμε το όπλο της σκέψης για να νικήσουμε την άθλια τρομοκρατία που μυστικά δηλητηριάζει τη ζωή μας και μας ακινητοποιεί όπως η μυθική Μέδουσα ακινητοποιούσε τα θύματά της που την κοίταζαν στο πρόσωπο.

Κάθε φορά που οι άθλιοι τρομοκράτες των λαών μεταδίδουν τις φριχτές διαδόσεις τους, σφίγγεται η ψυχή των λαών, επειδή κανείς δεν τους ενημερώνει ότι αυτό που κάνουν οι πολιτικοί υπηρέτες της ξενοκρατίας είναι κτίσματα στην άμμο. Ποιος θα φοβόταν τα κτίσματα στην άμμο, αν ήξερε πως οι πολιτικοί κτίζουν στην άμμο και πως τρέμουν τη στιγμή που οι λαοί θα μάθουν την άληθεια;

One thought on “Η σκέψη είναι το μόνο όπλο στην κυβερνητική τρομοκρατία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *