Η Σιωνιστική καραμέλα βρίσκεται πίσω από όλους τους πολέμους. Μέρος Α

Ζήτω η Εβραική Ελληνική Δημοκρατία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαγωγη:

Οταν σου προσφέρεται η είδηση στην Εβραική Ελληνική Δημοκρατία, να θυμάσε ένα πράγμα. Η είδηση είναι φτιαχμένη μέχρι και το τελευταίο γράμμα της…κάθε πληροφορία έχει σκοπό τον προγραμματισμό της λογικής σου. Τη λογική της ελεεινής μαφίας, στην κάνουν καραμέλα…να την πιπιλάς μέχρι να την καταπιεις.
Ο πόλεμος εναντίον μας παίζεται σε πολλά επίπεδα, αυτός της πληροφορίας είναι ο χειρώτερος, γιατι το ανθρώπινο μυαλό δεν είναι σε θέση να αντισταθεί στην επανάληψη της καραμέλας.

Ολοι μας ακούμε την είδηση καθημερινά να την επαναλαμβάνουν στα κανάλια τους. Η επανάληψη είναι το όπλο τους, όσο ποιο συχνά ειπωθεί η είδηση, και με πολλές λεπτομέρειες, εσύ χάνεις την σειρά των γεγονότων, την ουσία του μήνυματος, την θέληση να καταλάβεις πραγματικά.

Με την επανάληψη κάθε λίγο και λιγάκι που γίνεται στα ΜΜΕ, εσύ και ο δίπλα σου έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για την είδηση αλλα και για τα συμπεράσματα, την κρίση της λογικής! Η λογική σου έχει βγεί εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ο εγκεφαλός σου να έχει καταπιει το μήνυμα χωρίς την παραμικρή ανάλυση.

Δεύτερο πλήγμα που φέρνει στην συνειδησή μας, η είδηση καραμέλα, είναι η ανακοίνωση γεγονότων χωρίς την αναφορά του χρονικού ή χωρικού πλαισίου που συμβαίνουν τα γεγονότα. Την καραμέλα πάντα στην δείνουν μία, μία! την σακούλα και την εταιρεία καραμελών δεν την βλέπεις ποτέ, γιατί απλά δεν προλαβαίνεις. Τρέχεις για να επιβιώσης, ο χρόνος σου είναι πολύτιμος διαφορετικά δεν θα έχεις να φας το βράδυ. Εκεί σε έχουν πάει για να μην μπορείς να σκεφτείς, να πάρεις μια ανάσα….

Ετσι λειτουργούμε σχεδόν όλοι μας, σίγουρα ένα 95% των ανθρώπων. Γιατί νομίζεις παίρνουν τόσο χρήμα οι καναλάρχες; Γιατι τους διώχνουν και κρατούν τους λίγους με παχυλούς μισθούς; Αυτούς που κάνουν οτι και αν τους ρωτήσεις να κάνουν. Τους Εφιάλτες κρατούν σε όλες τις επιχειρήσεις.

Ξεκίνα λοιπόν κάθε φορά όταν ακούς τα ΜΜΕ, ή διαβάζεις την εφημερίδα, να θέτεις την ερώτηση στον εαυτό σου: ποιός μου δείνει την καραμέλα; Τι μήνυμα κρύβει η καραμέλα; για ποιον είναι το μήνυμα; τι γεύση έχει; μέχρι ποιο γράμμα της είδησης καταπίνω; ο άλλος δίπλα τι λέει για την καραμέλα; Οσο πιο γλυκια είναι τόσο περισσότερο χρόνο χρειάζεσαι για την έρευνα της γλυκάδας!

Ένα 90% της είδησης είναι απάτη, μήν βλέπεις τα νούμερα….εννοώ το μέγεθος απάτης.

1.Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και η εβραϊκή μαφία

Η εφημερίδα Scotland on Sunday είχε αναφερθεί στις 16/9/2001 ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δημιουργήθηκε εν μέρει από την εργασία του με Εβραιο-ρωσικές επιχειρήσεις της μαφίας στο Κατάρ και την Κύπρο.

2. Οσάμα Μπιν Λάντεν και τα νησιά Caymen

Michael Rupert ( Μπιν Λάντεν – Μια δημιουργία της CIA και είναι Blowback ) έχει αναφερθεί για τις πιθανές σχέσεις μεταξύ της Caymen τράπεζας και του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η Deutsche Bank (που φέρεται σαν μία από τις τράπεζες που χρησιμοποιούνται από Μπιν Λάντεν και στο εσωτερικό τους εμπόρους της CIA), φέρεται να είχε ενδιαφέρον για την Safron Partners, η οποία αποτελεί μέρος ενός εταιρικού δικτύου σχετικά με τα νησιά Cayman που διοικείται από τον ετεροθαλή αδελφό του Μπιν Λάντεν, τον Χασάν.

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, η CIA και ο κ. Hekmatyar είναι φημισμένοι για την εμπλοκή τους στο αφγανικό εμπόριο ηρωίνης.

Ο Μπιν Λάντεν είχε ιδρύσει υποκαταστήματα της επιχείρησής του στους Νήσους Κέιμαν, και είχε δικηγορικά γραφεία με συμβούλους που συνδέονται με τον Langley, Βιρτζίνια και τη CIA.

Osama bin Laden worked for the Jewish Russian Mafia.
Καλές οι εποχές οταν δούλευμε για τους Εβραίους της Ρωσίας.

On the far right is Osama bin Laden at Oxford in England
Αλλες εποχές οταν σπούδαζε στην Οξφόρδη με τα λεφτά του μπαμπά και του διεθνή σιωνισμού.

Reportedly this is Osama bin Laden with Zbigniew Brzezinski
Εδώ μαζί με τον εντολοδόχο του, τον Ζ. Μπρεζίνσκι, Εβραίος της Τριμελούς κομισιόν

3. Ο Οσάμα και η British Intelligence

Η γαλλική δημοσίευση στο Διαδίκτυο, Indigo, ανάφερε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν καλεσμένος της βρετανικής Intelligence στο Λονδίνο το 1996. ( Μπιν Λάντεν – Μια δημιουργία της CIA και είναι Blowback )

4. Οι Μπους και Μπιν Λάντεν

Ένας από τους τραπεζίτες του George W Bush και υποστηρικτές, ήταν ο James Bath, ο οποίος ήταν «ο εκπρόσωπος της οικογένειας των Μπιν Λάντεν στο Τέξας” ( Bush Money
)

Ο Bath διαχειρίζοταν εκατομμύρια δολάρια για τον Khalid bin Μαχφούζ, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Τράπεζας BCCI, η οποία χαρακτηρίστηκε ως η τράπεζα για το καρτέλ ναρκωτικών Μεντεγίν, Νοριέγκα, ο Σαντάμ, Αμπού Νιντάλ, και το νονό της ηρωίνης, τον Khun Sa.

Ο Μαχφούζ ήταν προφανώς ένας επενδυτής στην Carlyle Group, της οποίας ο Μπους ο πρεσβύτερος ήταν διευθυντής.
Το 1999 αναφέρθηκε ότι ο Μπιν Μαχφούζ χρηματοδοτούσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ο Μαχφούζ έχει ακίνητα (ανάκτορα) στο Χιούστον του Τέξας.

Ο James Bath ήταν φαινομενικά πρόεδρος του leasing αεροσκαφών Skyway, μια εταιρεία του Τέξας, που ανήκει στον Μπιν Μαχφούζ, και είναι νηολογημένα στις Νήσους Κέιμαν.

Υπήρχαν δύο Mohamed Attas, ένας ήταν αυτός που τα εβραικά μέντια ονόμασαν τρομοκράτη Άραβα, ο εγκέφαλος πίσω απο την 9/11. Και ο αλλος αυτός που μιλούσε την εβραϊκή γλώσσα και εργάστηκε παράλληλα για την Μοσάντ και την εβραϊκή μαφία.

Από η Sunday Herald: “Σύμφωνα με μια έκθεση 61 σελίδων η οποία συντάχθηκε μετά από έρευνα της DEA και την υπηρεσία μετανάστευσης των ΗΠΑ οι Ισραηλινοί ήταν οργανωμένοι σε μονάδες από τέσσερα έως έξι άτομα.

«Η σημασία της δουλειάς που έκαναν οι Ισραηλινοί κατανοήθηκε μετά την 9/11, όταν μια έκθεση της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών σημείωσε «σύμφωνα με το FBI, Άραβες τρομοκράτες και ύποπτες μονάδες τρόμου έζησαν στο Φοίνιξ της Αριζόνα, καθώς και στο Μαϊάμι και το Hollywood, Φλώριδα, από τον Δεκέμβριο 2000- μέχρι τον Απρίλιο 2001 στην γειτωνιά των ισραηλινών μονάδων κατασκοπείας » … « Ο Mohammed Atta και ο Marwan al-Shehi είχαν εγκατασταθεί στο Χόλιγουντ, Φλόριντα, μαζί με άλλους τρεις αεροπειρατές … όπου μια άλλη ομάδα της Mossad λειτουργούσε κοντά τους.

“Η γαλλική έκθεση των μυστικών υπηρεσιών λέει οτι ο ηγέτης της μονάδας της Μοσάντ στη Φλόριντα είχε νοικιασμένο δωμάτιο κοντά στο διαμέρισμα των Atta και al-Shehi «διαμερίσματα».

Ο εκδότης της Sunday Herald αργότερα «δραπέτευσε» για στην Αυστραλία (φοβήθηκε για την ζωή του) και το Sunday Herald αναλήφθηκε από μια αμερικανική εταιρεία (για να μην ξανασυμβει το ίδιο λάθος).

Το παρακάτω υλικό προέρχεται από το βιβλίο του Daniel Hopsicker με τον τίτλο: ‘Καλώς ήλθατε στη χώρα της τρομμοκρατίας (Terrorland) μπείτε και στο : democraticunderground.com

1. Στη Βενετία της Florida, ο Mohamed Atta έζησε για δύο μήνες μαζί με ένα αμερικανικό μοντέλο στρίπερ που ονομάζεται Amanda Keller.

2. Σύμφωνα με την Keller, ο Atta αγαπούσε πολύ τις χοιρινές μπριζόλες (λιγο περίεργο για ένα μουσουλμάνο).

3. Στο Μαϊάμι, ο Atta συναναστρέφοταν με γυναίκες που ήταν γνωστό ότι συνδέονταν με τη μαφία. 4. Ο Atta ήταν εγγεγραμμένος στη Σχολή Maxwell, την βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Διεθνούς Συμβουλίου. 5. Σύμφωνα με την Keller, ο Atta μίλαγε άπτεστα εβραϊκά.

6. Οι Atta, Keller, μια άλλη στριπτατζου που ονομάζεται Linda και δύο Γερμανοί, ο Πέτρος και ο Johan, έκαναν πάρτυ για τρεις ημέρες στο Key West. Οι αποσκευές των ανδρών, λέει η Keller, περιείχαν ναρκωτικά. Το Key West Airport είναι ένα γνωστό σημείο διέλευσης των ναρκωτικών.

7. Ο Atta είχε εκπαιδευτεί με τον Wally Hilliard της Huffman Αεροπορίας στο αεροδρόμιο της Βενετίας της Φλόριντα η οποία έχει δεσμούς με την CIA.

8. Εκείνη την περίοδο, ενα Lear jet που ανήκει στον Wally Hilliard, μετάφερε £ 43 παουντ ηρωίνης, και κατασχέθηκε από την DEA.

9. Τις πρώτες ημέρες μετά την 9/11, μια σειρά από Σαουδάραβες εγκατέλειψαν τη χώρα φεύγοντας από τη Φλόριντα. Πέταξαν με ένα αεροσκάφος ναυλωμένο απο τον Wally Hillier προς τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις στρατιωτικών της Raytheon, και αναχώρησαν με ένα 747.

Βίντεο με την Α. Keller:

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

17 thoughts on “Η Σιωνιστική καραμέλα βρίσκεται πίσω από όλους τους πολέμους. Μέρος Α

 1. Ανώνυμος says:

  Μετα το πενηντα ξεκινησαν οι ανθρωποι να εχουν προβλημα διακρισεως του κακου απ το καλο τι εφταιξε ;

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΟΥΡΑΦΙΑ ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ

 3. nyeuis1 says:

  Ειμαστε ολοι εβραιοι ειπε η Δαμανακη του Πολυτεχνειου που το εκανε ο Ιωαννιδης του Αλαζρακη.
  – Δεξια κ αριστερα ιδια ειν τ αφεντικα
  -ασπρα σκυλια, μαυρα σκυλια ολοι οι σκυλοι μια γενια

 4. nyeuis1 says:

  Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι ελληνεβραιοι απολαμβανουν ευνοιας.
  Εχω ακουσει για εβραια που οταν πουλησε περιουσια της κατεβηκε στην πολη της μελος της κοινοτητας ειδικος σε αγοραπωλησιες ωστε να την καθοδηγησει στο καλυτερο τιμημα.
  Αλλα εχω … ακουστα και ελληνοεβραια οπου λιρες, ακινητη περιουσια, εισοδηματα, ποροι Ζωης εκαναν φτερα, κατοπιν εσφαλμενων ή εναντιων χειρισμων απο ειδημονες της αυτης φυλης.
  Γι αυτο μη νομιζεις οτι ολοι απολαμβανουν αλληλεγγυης.
  Συναγωγοι και αποσυναγωγοι που λεν

  • Ανώνυμος says:

   Την εχασε αυτη, την πηρε καποιος αλλος !

   Δικια τους ειναι η περιουσια….και δικια τους μενει !

   Θα την παρουν απο τον ενα εβραιο και θα την δωσουν στον αλλο εβραιο !

 5. Ανώνυμος says:

  Μας κυβερνούν προδότες πολιτικοί εδώ και χρόνια και δε νοιάζεται κανείς γι αυτή τη χώρα.
  Η Ελλάδα γεννάει παιδιά που μισούν το ίδιο τους το χρώμα,μισούν την οικογένοιά τους,μισούν την πατρίδα τους,δε νοιάζεται κανείς γι αυτή τη χώρα.
  Αμα γίνει πόλεμος θα πούν τα 3/4 στο άλλο 1/4 να πάτε εσείς που θέλατε πόλεμο να πολεμίσετε..
  Τι στο διάλο συμβαίνει σ αυτή τη χώρα που τόσο ένδοξα έφτασε να την ξέρεις και η τελευταία πέτρα στον πλανήτη και τώρα δεν θέλει να την ακούει κανείς?
  Αν η ιστορία και το έδαφος ήταν στα χέρια άλλου έθνους (ισραήλ-αγγλία-αμερική-ρωσία-γερμανία) είμαι σίγουρος πώς δεν θα κουνιόταν πούστης..Με τις υγείες μας..

 6. Ανώνυμος says:

  Αφελής όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία και όχι στη δύναμη της ισχύος!
  Το ζητούμενο είναι να προσαρμοστείς στην ιδέα και, να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ σε ποια "πλάτη" ισχύος θα προσανατολιστε!ς είτε για να επιβιώσεις,,, πόσο μάλλον για να ευημερήσεις.
  Αυτός είναι ο πολιτισμός μας Κυρίες κ Κύριοι… πάρτε το χαμπάρι πριν είναι αργά!
  Προσαρμοστείτε ή Αντιδράστε.
  Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… πόσο μάλλον τα περισσότερα… Απ την άλλη τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.

  Ελευθέριος Νους

 7. Ανώνυμος says:

  Η Βολιβία μετά την δολοφονική επίθεση στη Γάζα το 2009 , διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις με το Ισραήλ, ακολουθώντας την Κούβα και τη Βενεζουέλα. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχε θίξει το ζήτημα της θεώρησης visa των Ισραηλινών για είσοδο στη χώρα.

  Στα μέσα Ιουλίου ο Πρόεδρος της Βολιβίας κατέθεσε αίτημα στον επιτετραμμένο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα να διωχθεί το Ισραήλ για “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”.

  Το Σαλβαδόρ, η Βραζιλία, η Χιλή, το Εκουαδόρ και το Περού προστέθηκαν στις χώρες της Λατινικής Αμερικής που έμπρακτα δείχνουν την αποδοκιμασία τους για τα εγκλήματα στη Γάζα, ανακαλώντας τους πρεσβευτές τους.
  http://www.makeleio.gr/?p=139483

  art

 8. Ανώνυμος says:

  NYEUIS1,MHN ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΟΛΟΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ…ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ… ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ… ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΣΕ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?? ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ???

 9. Ανώνυμος says:

  χτές ας πούμε είχε πορεία για την παλαιστίνη,μάλιστα..Όλοι αυτοί που ήταν χτές στην πορεία και φώναζαν μέσα απο την ψυχή τους και έγραφαν στους τοίχους,δεν τους είδα ποτέ να φωνάζουν για την Κύπρο ή την Β.Ηπειρο..σας καίει το άδικο ή φωνάζετε επιλεκτικά ανάλογα τις εντολές???είστε υποκριτές/τριες κύριοι και κυρίες..

 10. Ανώνυμος says:

  859 Το λεει ο καθένας μόνος του μεσα στις λέξεις που εκφραζει.Εσύ το λές πιο φανερα Τι στο διάλο συμβαίνει σ αυτή τη χώρα .Ο διαολος ζει και στο τυπογραφείο οπου ερασιτεχνικα καπαρωνει γράμματα .Πολύ καιρο τωρα χρησιμοποιει το διαλογισμό οπου πολοί ελληνες εχουν τσι μπισει …μα στο λέει πως είναι εκει διαλο γισ μο.Πως σε χρησιμοποιεί για να δεί μεσα απο σένα και να …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *