Η Σβάστικα Estate & House, στο Μόναχο της Γερμανίας. Οχι, ΕΣΥ δεν ζεις στον φασισμό, ζεις στην Ε.Ε!

Η Σβάστικα Estate & House, στο Μόναχο της Γερμανίας. Οχι, ΕΣΥ δεν ζεις στον φασισμό, ζεις στην Ε.Ε!

(Εικόνες μέσω: Toy Town Γερμανία και το Google Maps )

Χτισμένο το 1934, το «Σβάστικα Estate» στο Hanfstaenglstrasse 16 και το «Σβάστικα House» στο Donaustrasse σχεδιάστηκαν ετσι για την εξοικονομιση χρημάτων, το κόστος για την θέρμανση είναι επίσης πολυ χαμηλό! Κάθε θέση διαθέτει τέσσερα συνδεδεμένα σπίτια που, απο την εμφάνισή τους στο Google Maps. Τα σπιτια ειναι σε πολυ καλή κατάσταση μετά από σχεδόν 80 χρόνια. » Σύμφωνα με έναν σχολιαστή που έτυχε να δει τις εικόνες από αυτά τα σπίτια: «επισκέφθηκα το σπιτι εκεί μια-δυο φορές – δεν υπάρχει κανένας τρόπος που μπορείτε να πείτε από το εξωτερικό του οτι εισέρχεσαι σε μια γιγαντιαία σβάστικα.»

Wesley Acres Methodist Γηροκομείο, Decatur, ΑλαμπάμαΣχεδιασμένο στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και ολοκληρώθηκε το 1980, το Wesley Acres Methodist Γηροκομείο σε ένα ήσυχο μερος, το Decatur στην Αλαμπάμα. Ιδρύθηκε από το HUD το οποίο επίσης εχει επιδοτήσει τα ενοίκια, η εγκατάσταση αποτελείται από 96 μονάδες ενός υπνοδωματίου και 4 μονάδες δύο υπνοδωματίων. Όλα ωραία και καλά, μέχρι τη στιγμη που κάποιος αποφασίζει να ελέγξει τη θέση του στο Google Maps

Wesley Acres Alabama swastika building

Slotervaart Ziekenhuis, Άμστερνταόνες : Siebe Swart Αεροφωτογράφηση Luchtfotografie , Amsterdam Centraal και Webstagram / ​​Pretletter P )

Χτισμένο το 1971-1976, το Slotervaart Ziekenhuis ( Slotervaart Νοσοκομείο ) δεσπόζει στην περιοχή Tuinstad Slotervaart μια γειτονιά στο δυτικό Άμστερνταμ. Ομοιότητα του κτηρίου σε μια σβάστικα είναι αισθητή μόνο από τον αέρα.

Slotervaart Ziekenhuis Amsterdam building swastika

(Εικόνες : Siebe Swart Αεροφωτογράφηση Luchtfotografie , Amsterdam Centraal και Webstagram / ​​Pretletter P )

Το νοσοκομείο απλώνεται σε ένα σταυρό μοτίβο με τέσσερα επιπλέον μακριά ορθογώνια παραρτήματα σε κάθε άκρο του. Στο κέντρο βρίσκεται ενας ψηλότερος κεντρικός σταυρός. Η Σβάστικα δεν ειναι με κανένα τρόπο ορατή απο την προσοψη της, μονο απο τον αερα.

Σκέψου ΕΣΥ που θα πας να τους ψηφίσεις!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...

One thought on “Η Σβάστικα Estate & House, στο Μόναχο της Γερμανίας. Οχι, ΕΣΥ δεν ζεις στον φασισμό, ζεις στην Ε.Ε!

  1. Ανώνυμος says:

    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑΖΙ…… ΟΙ ΑΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ….. ΟΙ ΑΛΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑΖΙ…….ΑΛΟΙ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ……ΑΛΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ….ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ……..ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…….Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΠ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *