in

Η σήψη και τα όρια της

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Της Μιχαλούς
H ελληνική κρίση εξελίσσεται μέρα με τη μέρα σε ένα ατέλειωτο μαρτύριο.
Άνθρωποι απλοί αλλά και με προβλήματα υγείας έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού…
Βέβαια συνεχίσουν να δείχνουν αξιοπρέπεια ακόμα κα την υστάτη στιγμή όσο βέβαια τους επιτρέπεται .
Βέβαια η «θανατηφόρα δίνη» τους συμπαρασύρει σε αυτό που μας έχουν ορίσει σαν φαύλο κύκλο αργού θανάτου.

Κάπως έτσι η απαισιοδοξία αλλά και η κατάθλιψη γίνονται κανόνας…
Τα περιστατικά αυτοκτονιών αλλά και των εγκληματικών πράξεων αυξάνονται μέρα με την ημέρα…
Την ίδια ώρα η τρόικα εθίζεται στο παραλήρημα και οι ενέργειες της παροτρύνουν το φαινόμενο του «κοινωνικού κανιβαλισμού».
Στη λογική του παράλογου δηλώσεις επί ων δηλώσεων, δίνουν και παίρνουν όπως αυτή του τούρκου Σερβάς Ντερούζ, ο οποίος επισημαίνει ότι :

«Οι Έλληνες πρέπει να κερδίζουν λιγότερα έτσι ώστε να αγοράζουν δυσκολότερα τα πολλά εισαγόμενα προϊόντα ενώ παράλληλα η εργασία τους πρέπει να είναι τόσο φθηνή ώστε τα αγαθά που παράγουν να εξάγονται εύκολα»!!!

Ωιμέ μας εξωθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στα άκρα…

Αλλα δεν λένε κουβεντα για το γεγονός ότι ετοιμάζουν στρατιά ζωντανών- νεκρών που θα φυτοζωούν στα ερείπια αυτής της κρίσης.
Το σύνθημα της τροίκας άλλωστε είναι «Πιέστε τους μέχρι τελικής πτώσης» την ώρα που τα ερείπια μας καθώς και μια στρατιά ζωντανών-νεκρών χρεοκοπημένων Ελλήνων θα σαπίζουν κολλημένοι στα λασπόνερα της κρίσης.
Ωστόσο δεν τους περνάει βέβαια ούτε σαν σαν σφαίρα από το μυαλό ότι η οργή του ελληνικού λαού είναι πλέον αδύνατο να μπει στο γύψο…

kostasxan
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Το Ροζ Τρίγωνο και η Ροζ Σβάστικα (1)

Το Ιράν επιταχύνει την αγορά δημητριακών