Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:21 - 28/02/2014

Η Ρωσία ζήτησε εσπευσμένα από συμμάχους βάσεις ανεφοδιασμού – Ρωσικά μαχητικά κοντά στην Πολωνία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όπως μεταδίδεται από τη Μόσχα η Ρωσία αποφάσισε διεύρυνση της διαχείρισης της κρίσης σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού ανακοίνωσε ότι η Μόσχα αποφάσισε εκτεταμένη διεύρυνση της στρατιωτικής της παρουσίας σε ολόκληρο τον κόσμο, γι’ αυτό και το ρωσικό Ναυτικό και η Αεροπορία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με χώρες όπως οι Αλγερία, Κύπρος, Νικαράγουα, Βενεζουέλα, Κούβα, Σεϋχέλλες, Βιετνάμ και Σιγκαπούρη για την παροχή διευκολύνσεων!

Διεξάγουμε επείγουσες διαπραγματεύσεις και είμαστε κοντά σε συμφωνία» για την απόκτηση βάσεων ανεφοδιασμού, είπε ο κ. Σοϊγκού.

Εκτός Ρωσίας η Μόσχα διαθέτει σήμερα στρατιωτική παρουσία με τη μορφή βάσεων σε Αρμενία, Αμπχαζία, Λευκορωσία, Καζαχστάν, Κιργιζία, Συρία, Τατζικιστάν, Ουκρανία και Νότιο Οσετία.

Επιπλέον λεπτομέρειες που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας αναφέρουν ότι για τις ανάγκες των έκτακτων γυμνασίων έχουν εκδοθεί φύλλα πορείας και σχετικές οδηγίες, που αφορούν στη μερική ή ολική χρήση σιδηροδρομικών σταθμών και αεροδρομίων, εθνικών οδών και εκτάσεων σε αρκετή απόσταση από τα μόνιμα στρατόπεδα και με προορισμό τις προβλεπόμενες θέσεις μάχης.

Σημαντικές δυνάμεις τεθωρακισμένων έχουν ήδη φορτωθεί σε σιδηροδρομικούς συρμούς και μεταφέρονται προς τις θέσεις διασποράς στην Δυτική Ρωσία στα σύνορα με την Ρωσία, όπως και οι δυνάμεις στρατηγικής αεράμυνας (γα αποφυγή αιφνιδιασμού) με μετάπτωση στα 5′ ετοιμότητα των μαχητικών MiG-31.

Την ίδια στιγμή σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί και οι ρωσικές Μοίρες μαχητικών που εδρεύουν στην Λευκορωσία, στα σύνορα με την Πολωνία, στέλνοντας μήνυμα στο ΝΑΤΟ

Μάλιστα μία πηγή από την Μόσχα μετaδίδει μία πληροφορία – που δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί λόγω της φύσης της – ότι τη νύχτα σήμερα μεταφέρθηκαν και αναπτύχθηκαν αντιααεροπορικά συστήματα στις ρωσικές βάσεις της Λευκορωσίας.

Επιπλέον, μονάδες έχουν διαταχθεί να πραγματοποιήσουν πορείες με δικά τους μέσα σε απόσταση μεγαλύτερη των χιλίων χιλιομέτρων, ενώ άλλες, όπως οι αλεξιπτωτιστές του Πσκοφ, έχουν επιβιβαστεί σε αεροπορικά μέσα και αναμένουν διαταγές για περαιτέρω μεταφορά τους σε άγνωστο προορισμό.

Σαφώς και δεν πρόκειται για άσκηση! Οι ομοιότητες είναι εκπληκτικές με την κρίση των Πυραύλων της Κούβας τότε που οι ΗΠΑ είχαν προχωρήσει σε πλήρη στρατιωτική κινητοποίηση με πρόσχημα την διεξαγωγή ασκήσεων!

Λίγες ώρες μετά αποκαλύφτηκε ότι στόχος ήταν η Κούβα και οι πυρηνικοί πύραυλοι που είχαν μεταφερθεί εκεί!

polemiko-imerologio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 02/28/2014 @ 1:09 ΜΜ

    ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ…ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΡΑΜΕΝΑ…ΤΟ 'ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Τ' ΑΛΛΟ ΛΑΒΩΘΗΚΕ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ…ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΣΙΛΗΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΛΑΛΙΑ…ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΓΙΑΓΙΑ…ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΔΥΟ ΠΕΤΡΟΧΕΛΙΔΟΝΙΑ…ΜΑ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΑΝΕ ΚΙ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΣΙΛΗΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΛΑΛΙΑ…ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 02/28/2014 @ 6:24 ΜΜ

    ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ MERIDIAN VICTOR CCB-175. ΟΠΟΤΕ…?
    Γ.Δ.

  3. Ανώνυμος 02/28/2014 @ 10:52 ΜΜ

    pame polemo putin gamise tous kai tous ellines akoma den axizoun

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*