21:04 - 11/12/2014

Η Ρωσία δημιουργεί αεροδιαστημικό στρατό

Δεκέμβριος 10, 2014.

Η Ρωσία δημιούργησε ένα νέο είδος Ενόπλων Δυνάμεων- τις Δυνάμεις Αεροδιαστημικής, στις οποίες θα συγχωνευθεί η υπάρχουσα Πολεμική Αεροπορία και τα τμήματά της.

«Όταν ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις για την κατάρτιση των Δυνάμεων Αεροδιαστημικής , θα ενωθούν με την Πολεμική Αεροπορία, μαζί με την αεράμυνα και τις δομές Πληροφοριών και Μέσων», όπως σημειώνει το ρωσικό Ίντερφαξ, επικαλούμενο την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Έτσι, στις Ένοπλες Δυνάμεις θα υπάρχουν τρεις διοικήσεις: των Χερσαίων Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού και των Δυνάμεων Αεροδιαστημικής.

Οι Δυνάμεις της Αεροδιαστημικής, θα αναπτύξουν διάφορα συστήματα: αναγνώρισης, έγκαιρης προειδοποίησης κινδύνου από αέρα, αντίποινα οποιαδήποτε αντιπάλου στον αέρα και ένα κοινό σύστημα διαχείρισης.

Νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου με τους δημοσιογράφους, ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αρκάντι Μπάχια, ανακοίνωσε ότι η αεροδιαστημική άμυνα της Ρωσίας αποτελεί προτεραιότητα για την εθνική ασφάλεια.

«Αλλάζει ριζικά η φύση της ένοπλης αντιπαράθεσης, αλλά και το όραμα για την ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων. Η ασφάλεια του εναέριου χώρου είναι τομέας προτεραιότητας και πρέπει να λάβει κεντρική θέση στην παροχή του αμυντικού συστήματος της χώρας», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός στη συνέντευξη Τύπου, αφιερωμένη στην 100η επέτειο των Δυνάμεων της Αεροπορικής Άμυνας.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Προετοιμάζονται οι Ρώσοι γιατί το μελλοντικό αεροπλάνο Tupolev PAK DA με κατασκευή του πρώτου πρωτότυπου μέσα στο 2015(!!) θα πετά με τρελές ταχύτητες στο ύψος της στρατόσφαιρας (!!).
  https://www.youtube.com/watch?v=AuyK8QY1ZaI
 2. 0
  0
  Τώρα αν φτιάξουν και την "Μαύρη Πανούκλα", δύσκολα τα πράγματα για την Αμερική !!
  https://www.youtube.com/watch?v=XGnNtY5L2O0
 3. 0
  0
  Καλά… οι Ρώσοι έχουν τέτοιες δυνάμεις πάνω από δεκαετία. Και όσο για μέσα…….. COSMOSPHERE (γιατί άραγε πλήθυναν τόσο πολύ οι tornados στο USA;;;;;;
  "Κλάνουν" πολύ οι άνθρωποι;;;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί