Η πρόταση μας για το Πασχαλιάτικο σούβλισμα

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ :Αν γίνουν εκλογές !! Γιατί παίζουν τρία σενάρια η βολεύει τα καθίκια η ακυβερνησία για στόχους που δεν κατανοούμε, άρα θα γίνουν , η έχουν ξεκινήσει να οργανώνουν τη μεγάλη καταστροφή (όλο τυχαίος κάποια μεγάλη θεομηνία και καταστροφή-σεισμος,καταποντισμός,εξέγερση,πόλεμος,πτωχευση η ξαφνικό ντόμινο ευρωπαϊκό που θα πρέπει να κανουμε πίσω,η πόλεμος κοντά μας πολυ σκληρός  κοκ φαντασία να έχεις)ώστε να μην γίνουν εκλογές μέχρι να είναι σίγουροι ότι θα βγάλουν τον δικό τους άνθρωπο , η κάποιος σωτήρας είναι βαλμένος να κάνει την δουλειά τους που άρα πάλι θα ξαναγίνουν εκλογές όταν σιγουρευτούν ότι σχηματίζει κυβέρνηση!!!!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *