05:14 - 22/08/2011

Η Πράσινη Πλατεία έγινε Πλατεία Μαρτύρων

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Βίντεο από τους πανηγυρισμούς των αντικαθεστωτικών στη Λιβύη
Προς το τέλος της φαίνεται να βαίνει η 42χρονη κυριαρχία του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη και οι πανηγυρισμοί των αντικαθεστωτικών είναι ξέφρενοι στην Πράσινη Πλατεία της Τρίπολης, η οποία μετονομάζεται από τους εξεγερμένους σε Πλατεία Μαρτύρων.

Ήταν ο χώρος που φιλοξένησε στο παρελθόν χιλιάδες οπαδούς του Καντάφι, οι οποίοι διαδήλωναν υπέρ του Λίβυου ηγέτη ενώ η εξέγερση εξαπλωνόταν στην υπόλοιπη χώρα. Σήμερα η χιλιάδες Λίβυοι πανηγυρίζουν, κρατώντας σημαίες κόκκινες, μαύρες και πράσινες, με τα χρώματα της επανάστασης, και φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», λίγη ώρα μετά την είσοδο των αντικαθεστωτικών στο προπύργιο του Καντάφι.


Πανηγυρισμοί ξέσπασαν και στο προπύργιο των αντικαθεστωτικών, τη Βεγγάζη, όπου χιλιάδες κάτοικοι ξεχύθηκαν στους δρόμους.


Δείτε βίντεο 

http://www.newsbeast.gr/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*