Η πολικότητα της σταγόνας – σκέψη

Η πολικότητα της σταγόνας – σκέψη.

Ο δρόμος για την απόκτηση του Λευκού Μανδύα και του Φοίνικα από ότι έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα, έχει ως οδηγό την δόνηση της σκέψης. Όπως έχουμε αναφέρει η σκέψη είναι ένας γόνος ο οποίος κάποια στιγμή θα γονιμοποιηθεί και θα γίνει ύλη- δομή. Η πολικότητα όπως είπαμε στα χθεσινά κείμενα είναι σε τι κατάσταση είμαστε εμείς, αν επηρεαζόμαστε και από τι ως προς τη πολικότητά μας.

Η πολικότητα του κάθε ανθρώπου δημιουργεί μέσα από τις σκέψεις του ανάλογο νοητικό πεδίο. Τι είναι το νοητικό πεδίο? Είναι το πεδίο εκείνο που επηρεάζεται άμεσα και έμμεσα από τις γνώσεις μας αυτής της ζωής αλλά και τις γνώσεις που έχουμε από προηγούμενες ζωές, τα Ακασικά αρχεία, την οικογένειά μας, την κοινωνία μας, αλλά και τα βασικά μας μαθήματα που ερχόμαστε να βιώσουμε ως ψυχές. Όλοι οι άνθρωποι έχουν έναν νου που ανάλογα με τις εμπειρίες του, τη γνώση του και τις επιρροές του δημιουργεί το ανάλογο πεδίο. Αυτό το πεδίο επηρεάζει απόλυτα την πολικότητα, δηλαδή τη δόνησή μας. Αν ένας άνθρωπος για παράδειγμα έχει πάρει ένα χ πτυχίο, έχει μία ανάλογη εμπειρία προς το πτυχίο, αλλά βάλετε και επηρεάζεται απόλυτα από τον περίγυρο που σημαίνει ότι αγωνίζεται για την εικόνα- φαίνεσθαι- δήθεν. Τότε αυτός ο άνθρωπος δημιουργεί μία τοξικότητα στο νοητικό του πεδίο και η πολικότητά του γίνεται πόλος έλξης πόνου, δυστυχίας και φυσικά δήθεν και φαίνεσθαι.

Οι σκέψεις που κάνει κάθε άνθρωπος μαζεύονται πάνω από το κεφάλι του, όχι σε μεγάλη απόσταση. Ανάλογα λοιπόν με τη δόνηση της σκέψης- πολικότητα και ανάλογα το συναίσθημα- ταλάντωση τότε έχουμε και αντίστοιχες επιπτώσεις στη ζωή μας.

Η σκέψη = σκέπση= σκεπή έσω= η δική μας σκεπή «καπέλο», ένα «εσωτερικό καπέλο» που το έχουμε δημιουργήσει εμείς.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όσο προχωράμε στην διαδρομή εκπαίδευσης και κάθαρσης για να πάρουμε τον Μανδύα κάθε πρότερη σκέψη αρχίζει να έρχεται σε ισορροπία. Στόχος μας είναι κάθε μας σκέψη – σκεπή να είναι πια μέσα από την αβλάβεια.

Γίνε εσύ ο κύριος του νοητικού σου πεδίου τώρα πια. Συγκέντρωσε το στοιχείο της σκέψης σου, μάζεψέ την σε ένα σημείο πόλωσης. Έτσι θα δημιουργήσεις ανάλογη πολικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις την κάθαρση στο αιθερικό σου περιβάλλον. Όταν συγκεντρώνουμε τη σκέψη σε ένα σημείο μόνο, δημιουργούμε μία ανάλογη σκεπή. Ύστερα εσύ θα είσαι ο κυρίαρχος της σκέψης αλλά και του νου. Την έχεις αναγνωρίσει, την έχεις αξιολογήσει και έχεις επιλέξει να της δώσεις υπόσταση γόνου, τη σκέψη σου. Συγκεντρώνεις λοιπόν όλη σου τη Δύναμη στην σκέψη αυτή, έτσι έχεις απομυθοποιήσει την σκέψη και ξέρεις πώς και με ποιο τρόπο θα ευδοκιμήσει. Το θέλω σου είναι σύμμετρο απόλυτα με το Θεϊκό Σχέδιο, άρα και η σκέψη σου επίσης.

Όλο αυτό για να μπορέσει να υπάρξει εμείς οφείλουμε να έχουμε πάρει μεγάλη απόσταση από το εγώ- πάθος- επιθυμία, γιατί είμαστε σε κίνδυνο αν δεν είμαστε στον δρόμο του Θεού και ενεργοποιήσουμε αυτές τις δυνάμεις. Γιατί δεν θα είναι Δυνάμεις από την Αγάπη, αλλά από την άλλη μεριά. Που δυστυχώς η άλλη μεριά δίνει μεν παρόμοιες διαδρομές, αλλά πάντα υπάρχει εκεί κάπου και ο λάκκος της φωτιάς και του πόνου. Το τίμημα του «πούλησα την ψυχή μου στον έξω από δω» είναι μεγάλο. Ο Ωνάσης είναι ένα μεγάλο παράδειγμα προς αποφυγή. Συγκέντρωσε τη δύναμη της σκέψης του, με βαρύ τίμημα.

Όπως επίσης για να μπούμε στην συγκέντρωση Δύναμης και να δημιουργήσουμε σκεπή καλό είναι το νοητικό μας πεδίο να μην έχει σκέψεις επιβολής και καταδίκης είτε για μας είτε για τους άλλους. Γιατί πάλι θα δημιουργήσουμε σκεπή αλλά με όλεθρο.

Πριν μπεις στη διαδρομή να δώσεις Δύναμη στη σκέψη σου, σκάψε καλά το μυαλό σου. Δες αυτή η σκέψη από πού ξεκινάει, τι σκοπό έχει και αφού είσαι σίγουρος για την αβλάβεια και την απόλυτη σύμφωνη ενέργεια από τον Λόγο- Γόνο της Αγάπης, τότε ξεκίνα να δημιουργείς την πρώτη σου σκεπή για τον Ναό σου.

Πώς ενεργοποιούμε μία σκέψη μέσω Δύναμης και ποιος είναι ο τρόπος, θα το δούμε σε παρακάτω κείμενο.

Δωροθέα

Loading...

2 thoughts on “Η πολικότητα της σταγόνας – σκέψη

 1. Ανώνυμος says:

  ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ.. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ, ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ, ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.. ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ! ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ! ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ.. ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ..ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ..

 2. Ανώνυμος says:

  Η σειρα σου λοιπον να πηδηξεις και συ !!!!!…….
  Απ το καλαμι σου!!!!!
  Και προσεξε μην χτυπησεις
  Γιατι θα βγαλεις μεγαλο κροτο !!!!κουφιο!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *