Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:31 - 30/06/2011

Η πλατεία θα ξαναγεμίσει και το ποτάμι θα γίνει χείμαρος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τον καιρό της χούντας» έγραφε ένα σύνθημα εχθές στους δρόμους του κέντρου και πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν παρόμοιους συνειρμούς. Φοβούνται την πλατεία και γι’ αυτό κάνουν τα πάντα για να την εξοντώσουν. Ξέρουν ότι η πλατεία, αν συνεχίσει λίγο ακόμα, αν συνεχίσει πιο μαζικά θα αποκτήσει και τη δύναμη να τους γκρεμίσει. Για την ακρίβεια ΜΟΝΟ αυτή έχει τη δύναμη να τους γκρεμίσει. Για αυτό και τούτη η λύσσα εναντίον της. Γι’ αυτό εκτός από τα ΜΑΤ, το χημικό πόλεμο και τους παρακρατικούς ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο. Έφτασαν να απειλούν τον ελληνικό λαό ακόμα και με τανκς.

Τον απειλούν γιατί επιθυμούν να δεχθεί αδιαμαρτύρητα να πληρώσει τα πάρτι τους, τις μίζες, τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή που μας έφεραν ως εδώ.


Τον απειλούν γιατί επιθυμούν να δεχθεί αδιαμαρτύρητα το ξεπούλημα της πατρίδας τους που ψηφίστηκε εχθές από το ΠΑΣΟΚ με τη βοήθεια της Έλσας και των ΜΑΤ.


Τον απειλούν γιατί αρνείται να αποδεχθεί την παράδοση της χώρας στους δανειστές που αποφάσισε εχθές η κυβέρνηση και γιατί διαμαρτύρεται που θα του κόψουν κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις.


ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.


Και όλοι αυτοί που ψηφίσαν ΝΑΙ στην παράδοση της χώρας, όπως ο κ.Αθανασιάδης, θέλουν μετά να βγαίνουν ανενόχλητοι, να κάνουν βόλτα και να πάρουν τον αέρα τους, χωρίς να αισθάνονται πάνω τους τα βλέμματα απαξίωσης του κόσμου. Γι’ αυτό δηλητηριάζουν τις ζωές τους με τα χημικά και προσπαθούν να εξοντώσουν όποιον αντιστέκεται.


Ας γνωρίζουν όμως ότι δεν θα ξεμπερδέψουν τόσο εύκολα. Η πλατεία θα ξαναγεμίσει. Και το ποτάμι σύντομα θα γίνει χείμαρρος. Δεν υπάρχει γυρισμός καθώς η χώρα από εδώ και πέρα θα βουλιάζει όλο και πιο πολύ. Κάποιοι νομίζουν ότι θα σώσουν τα τομάρια τους επειδή έχουν καπαρώσει θέση στην κιβωτό που φτιάχτηκε για αυτούς και τους εκλεκτούς τους φοροφυγάδες με τα λεφτά στην Ελβετία. Πλανώνται πλάνην οικτρά. Ήδη η τιμωρία που έχει πέσει στα κεφάλια τους είναι βαριά. Κανείς τους δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πλέον στους δρόμους. Ζουν κρυμμένοι και κυκλοφορούν μόνο πίσω από τα φιμέ τζάμια των πολυτελών αυτοκινήτων τους. Έχουν χάσει κάθε τιμή και αξιοπρέπεια.


Κανείς τους δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί με την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα καταποντιστούν. Βέβαια από ότι φαίνεται λίγο τους νοιάζει, αφού εχθές τους είδαμε στη Βουλή να χειροκροτούν χαρούμενοι το μεσοπρόθεσμο που μέχρι προχθές μας διαβεβαίωναν πως θα το ψηφίσουν με πόνο ψυχής. Και γιατί να μη γελάνε; Δεν θα κόψουν ούτε τα πούρα, ούτε τις σαμπάνιες, ούτε τον αστακό, ούτε το κομμωτήριο των 700 ευρώ (που πάει ο Γιώργος). Δεν θα χρειαστεί να κάνουν καμία θυσία, σαν αυτές που θα κάνει ο συνταξιούχος που δεν μπορεί να πληρώσει το νοίκι, η νοικοκυρά που κόβει στη μέση τη λίστα του σούπερμάρκετ και της λαϊκής αγοράς, ο γονιός που δεν μπορεί να πληρώσει το φροντιστήριο των παιδιών του και ο άνεργος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτοί, όμως, ΔΕΝ έχουν τίποτα να χάσουν πλέον και γι’ αυτό η πλατεία θα ξαναγεμίσει. Κάθε χτύπημα με κλομπ στο κεφάλι διαδηλωτή και κάθε δάκρυ από χημικά πολλαπλασιάζουν την οργή και την αντίδραση, που πολύ φοβάμαι ότι θα αρχίσει να γίνεται μίσος. Μίσος γι’ αυτούς που κυβερνούν και ρημάζουν τις ζωές τους. Χωρίς να το αντιλαμβάνονται –γιατί βλέπουν μόνο βραχυπρόθεσμα και αυτό που θέλουν είναι να «καθαρίσουν» την πλατεία- ριζοσπαστικοποιούν την κοινωνία και την πεισμώνουν ακόμα πιο πολύ. Ένα είναι σίγουρο: ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. Από εδώ και μπρος θα έχουν να κάνουν με την ιερή οργή ενός λαού που αφού πρώτα τον πρόδωσαν, μετά τον ποδοπάτησαν κιόλας.


Αριστερόχειρ

http://www.antinews.gr/2011/06/30/109795/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*