Η παντοκρατορία των ΜΜΕ της Ελλάδας, στη νέα εποχή.Βίντεο

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα που μόνο τυχαίο δεν είναι, θα δούμε στο απόσπασμα της εκπομπής του » έγκριτου » Παπαδάκη… Με απόψεις, όπως θυμάστε, περί των αεροψεκασμών ότι είναι παγάκια, και άλλων πολλών προπαγανδιστικών στοιχείων της NWO γραμμής, των ΜΜΕ.
Δείτε και δώστε προσοχή στο τέλος του βίντεο:
Ο δημοσιογραφίσκος Παπαδάκης αφού κοροϊδεύει τον περαστικό με τα ρόλερς (Κοιτάξτε… Ο κόσμος καίγεται και αυτός έχει βγει με τα πατίνια… Είναι ένας κύκνος! Αλεξάνδρα, φώναξε τον, φώναξε τον κύκνο) , απαιτεί να τον βγάλουν στο »γυαλί»… λες και ο κάθε άνθρωπος είναι κτήμα των ελίτ καναλιών! Ο άνθρωπος όπως και έχει κάθε δικαίωμα, λέει πως θα τους κάνει μήνυση για να προστατευθεί.

… Και ακούγεται το εξής απίστευτο: Αφού είναι σε δημόσιο χώρο…
Καταλαβαίνεται…

Ένας ιδιώτης (Αντ1) νομιμοποιείται να κατασκοπεύει και να εκθέτει κάποιον ιδιώτη… επειδή αυτός βρίσκετε σε δημόσιο χώρο  ;;;;!!!!

»Ωραία» πράγματα αποτυπώνονται στο υποσυνείδητο του μέσου Έλληνα…

Η νομιμοποίηση του παράνομου άγραφου νόμου, στο όνομα της κάλπικης δημοκρατίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων… καλά κρατεί.

Μετά από την κατατρομοκράτηση των Ελλήνων από τα ΜΜΕ, με σκοπό την επικράτηση των πολιτικών φερέφωνον της NWO … μετά την προπαγάνδα και την αλλοίωση των λέξεων και σημασιών του πολιτεύματος…. μετά την χειραγώγηση και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας… έρχεται τώρα και η νομιμοποίηση του μεγάλου αδερφού on camera!

MME, μήπως θέλετε να σας κάνουμε και πίπα… για να κόψετε το τσιγάρο; 

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;

Διαβάστε επίσης: 

Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας. H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα. Βίντεο-φωτογραφίες

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *