Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Σε ό, τι αφορά την γενοκτονία η διαφορά μεταξύ Ιουδαϊσμού και Σιωνισμού μπορεί να περιγραφεί ως εξής: ενώ η ιουδαϊκή βίβλος είναι εμποτισμένη με αναφορές γενοκτονίας, συνήθως στο όνομα του Θεού, μέσα στο σιωνιστικό πλαίσιο, οι Εβραίοι σκοτώνουν Παλαιστινίους στο όνομα των ίδιων δηλαδή, των «Εβραίων».

Αυτή είναι πράγματι η απόλυτη επιτυχία της Σιωνιστικής επανάστασης. Να διδάξει τους Εβραίους να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Και θέλετε διώξει τους εχθρούς σας και
θέλουσι πέσει έμπροσθέν σας εν μαχαίρα·
και πέντε από σας θέλουσι διώξει εκατόν, και εκατόν από σας θέλουσι διώξει μυρίους· και οι εχθροί σας θέλουσι πέσει έμπροσθέν σας εν μαχαίρα. (Λευιτικόν 26:7-9)

Οταν δε Κυριος ο Θεός σου σε εισαγάγη εις την χώραν, προς την οποίαν τώρα πορεύεσαι, δια να την κληρονομήσης ως ιδικήν σου, και εκβάλη από εμπρός σου έθνη μεγάλα…. και θα παραδώση αυτούς Κυριος ο Θεός σου εις τα χέρια σου, θα κτυπήσης αυτούς, θα τους εξαφανίσης τελείως, δεν θα συνάψης καμμίαν συνθήκην μαζή των και δεν θα τους λυπηθήτε καθόλου. (Δευτερονόμιο 7:1-2)

Ιδού όμως πως θα συμπεριφερθήτε προς τας πόλεις των λαών τούτων, των οποίων τας χώρας έδωσε Κυριος ο Θεός σας εις σας ως κληρονομίαν· δεν θα αφήσετε εις την ζωήν και δεν θα συλλάβετε ζωντανόν ως αιχμάλωτον κανένα, που αναπνέει. (Δευτερονόμιο 20:16)Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Δεν υπάρχει μεγάλη αμφιβολία μεταξύ των μελετητών της Βίβλου ότι η εβραϊκή Βίβλος περιέχει κάποιες ιδιαίτερα φορτισμένες μη ηθικές προτάσεις, μερικές από τις οποίες δεν είναι λιγότερο από ένα κάλεσμα για γενοκτονία.

Ο Βιβλικός μελετητής Raymund Schwager έχει βρεί στην Παλαιά Διαθήκη 600 χωρία ρητής βίας, 1000 μεταβάσεις με βίαιες ενέργειες του τιμωρού Θεού, 100 χωρία όπου ο Θεός διατάζει ρητά τους άλλους να σκοτώνουν ανθρώπους.

Προφανώς, η βία είναι η πιο συχνά αναφερόμενη δραστηριότητα στην εβραϊκή Βίβλο.

Όπως καταστροφικός είναι, ο κορεσμός της εβραϊκής Βίβλου με τη βία και την εξόντωση των άλλων, άλλο τόσο μπορεί να ρίξει λίγο φως πάνω από την τρομακτική γενοκτονία που διαπράτεται αυτή τη στιγμή στη Γάζα από το εβραϊκό κράτος.

Στο φως της ημέρας, ο Ισραηλινός Στρατός χρησιμοποιεί τις πιο θανατηφόρες μεθόδους εναντίον των αμάχων, καθώς ο κύριος στόχος τους είναι να «καταστρέψουν» τους κατοίκους της Γάζας, ενώ δεν δείχνουν «κανένα απολύτως έλεος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *