10:29 - 02/12/2013

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Σε ό, τι αφορά την γενοκτονία η διαφορά μεταξύ Ιουδαϊσμού και Σιωνισμού μπορεί να περιγραφεί ως εξής: ενώ η ιουδαϊκή βίβλος είναι εμποτισμένη με αναφορές γενοκτονίας, συνήθως στο όνομα του Θεού, μέσα στο σιωνιστικό πλαίσιο, οι Εβραίοι σκοτώνουν Παλαιστινίους στο όνομα των ίδιων δηλαδή, των «Εβραίων».

Αυτή είναι πράγματι η απόλυτη επιτυχία της Σιωνιστικής επανάστασης. Να διδάξει τους Εβραίους να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Και θέλετε διώξει τους εχθρούς σας και
θέλουσι πέσει έμπροσθέν σας εν μαχαίρα·
και πέντε από σας θέλουσι διώξει εκατόν, και εκατόν από σας θέλουσι διώξει μυρίους· και οι εχθροί σας θέλουσι πέσει έμπροσθέν σας εν μαχαίρα. (Λευιτικόν 26:7-9)

Οταν δε Κυριος ο Θεός σου σε εισαγάγη εις την χώραν, προς την οποίαν τώρα πορεύεσαι, δια να την κληρονομήσης ως ιδικήν σου, και εκβάλη από εμπρός σου έθνη μεγάλα…. και θα παραδώση αυτούς Κυριος ο Θεός σου εις τα χέρια σου, θα κτυπήσης αυτούς, θα τους εξαφανίσης τελείως, δεν θα συνάψης καμμίαν συνθήκην μαζή των και δεν θα τους λυπηθήτε καθόλου. (Δευτερονόμιο 7:1-2)

Ιδού όμως πως θα συμπεριφερθήτε προς τας πόλεις των λαών τούτων, των οποίων τας χώρας έδωσε Κυριος ο Θεός σας εις σας ως κληρονομίαν· δεν θα αφήσετε εις την ζωήν και δεν θα συλλάβετε ζωντανόν ως αιχμάλωτον κανένα, που αναπνέει. (Δευτερονόμιο 20:16)

Δεν υπάρχει μεγάλη αμφιβολία μεταξύ των μελετητών της Βίβλου ότι η εβραϊκή Βίβλος περιέχει κάποιες ιδιαίτερα φορτισμένες μη ηθικές προτάσεις, μερικές από τις οποίες δεν είναι λιγότερο από ένα κάλεσμα για γενοκτονία.

Ο Βιβλικός μελετητής Raymund Schwager έχει βρεί στην Παλαιά Διαθήκη 600 χωρία ρητής βίας, 1000 μεταβάσεις με βίαιες ενέργειες του τιμωρού Θεού, 100 χωρία όπου ο Θεός διατάζει ρητά τους άλλους να σκοτώνουν ανθρώπους.

Προφανώς, η βία είναι η πιο συχνά αναφερόμενη δραστηριότητα στην εβραϊκή Βίβλο.

Όπως καταστροφικός είναι, ο κορεσμός της εβραϊκής Βίβλου με τη βία και την εξόντωση των άλλων, άλλο τόσο μπορεί να ρίξει λίγο φως πάνω από την τρομακτική γενοκτονία που διαπράτεται αυτή τη στιγμή στη Γάζα από το εβραϊκό κράτος.

Στο φως της ημέρας, ο Ισραηλινός Στρατός χρησιμοποιεί τις πιο θανατηφόρες μεθόδους εναντίον των αμάχων, καθώς ο κύριος στόχος τους είναι να «καταστρέψουν» τους κατοίκους της Γάζας, ενώ δεν δείχνουν «κανένα απολύτως έλεος».

ΠΗΓΗ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*