Η Ντόρα μιλάει για σκάνδαλο! Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, είπε ότι δεν πιστεύει πως όλες οι κινητοποιήσεις κατά πολιτικών είναι αυθόρμητες και πως πρέπει να δημοσιοποιηθεί η χρηματοδότηση της εκδήλωσης με βασικό ομιλητή το Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια!! 

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, κυρία Μπακογιάννη.  Κι εμείς έχουμε μεγάλη απορία, πως ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα, και πού ακριβώς πήγαν, από τον τομέα Πολιτισμού και τον τομέα Απορριμάτων του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας σας! Πως ξαφνικά πλούτισαν κάποιοι που ασχολήθηκαν με αυτούς τους δύο τομείς! Πάντως όχι προσφέροντας κοινωνικό έργο ως όφειλαν! Αλλά εμείς οι Έλληνες ξεχνάμε γρήγορα. Εκεί άλλωστε δεν ποντάρετε κι εσείς;

Το είδαμε εδώ:ReleaseGreece

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *