Η νηστεία της Μ. Εβδομάδας του Πάγκαλου!Βίντεο

Ενώ η χώρα βρίσκετε σε παρατεταμένη νηστεία λόγο του μνηνομίου, κάποιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν την δυνατότητα που τους έδωσε ο «κυρίαρχος» λαός και παραγγέλνουν… το καταπέτασμα.
Ο αντιπρόεδρος κ. Θ. Πάγκαλος παραγγέλνει στογκαρσόνι της Ευρώπης την καγκελάριο της ΓερμανίαςΜέρκελ ένα μίνι γεύμα με ευρωπαϊκά κονδύλια… για να «τσιμπήσει» κάτι, γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε χορτάσει.Απολαύστε το αποκλειστικό Video του παραθυράκια.. γιατί μην ξεχνάτε ότι «Μαζί τα φάγαμε».. αν και εμείς μόνο βλέπαμε πως τα τρώγανε οι άνθρωποι της κομματικής μηχανής που είχε στήσει το ΠΑΣΟΚ της « αλλαγής».

parapolitika
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *