Η ΝΔ αρνείται το άνοιγμα λογαριασμών βουλευτών στην Ελβετία

Απορρίπτει το αίτημα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, για άνοιγμα λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία η νέα Δημοκρατία επιμένοντας στον κανόνα ότι “όλοι είναι καθαροί” “Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν τώρα από τους βουλευτές ως και ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες”, παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρχιμάκης είχε προτείνει να κληθούν οι βουλευτές όλων των κομμάτων από τη Βουλή και να δώσουν εξουσιοδότηση στις ελβετικές τράπεζες και Αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς τους, αν υπάρχουν.


«Προτείνω όλοι οι βουλευτές, όλων των κομμάτων, να δώσουν εξουσιοδότηση ή ό,τι άλλο έγγραφο χρειάζονται οι ελβετικές τράπεζες, μέσω του προέδρου της Βουλής για να εκδώσουν άμεσα όλη την κίνηση των λογαριασμών… Προτείνω, μάλιστα, αυτή η διαδικασία να μην περιοριστεί μόνο στους βουλευτές της παρούσας κοινοβουλευτικής περιόδου», είχε δηλώσει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.


Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που για λόγους λαϊκισμού, ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε, διεμήνυσε ο Γιάννης Μιχελάκης και επανέλαβε ότι για τη τη Νέα Δημοκρατία η μόνη οδός που θα ρίξει φως και διαφάνεια, είναι η πρότασή της για έλεγχο του «πόθεν έσχες» όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων από το 1974 έως και σήμερα.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *