Η μηχανή θα μπει βαθιά μες το DNA για την κατάκτηση της συνείδηση σου

Η Google κατάφερε συμφωνα με την dailymail να αποκτήσει την πατέντα θεραπείας του καρκίνου. Μια χθεσινή είδηση που σημερα διαβάσαμε. Δηλαδή ο καιρός που η Google ηταν μια απλή μηχανή αναζήτησης ειναι πολυ πίσω μας. Η μηχανή του μεγαλου αδελφού διαπερνά σχεδόν όλες τις πτυχές της ζωής μας. Τωρα απόκτησε και την πατέντα θεραπείας του καρκίνου…τυχαία η απόκτηση της πατέντας;

Είχαμε ποτε φανταστεί οτι η Google θα ειχε την επιθυμία να θέλει να μας γιατρέψει; Η μηχανή ψαξίματος των προσωπικών δεδομένων θα γίνει διπλωματούχος στην πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου..!!!

Η ερασιτέχνης γιατρός Google…η μηχανή τέρας σε λίγα χρονια θα εχει πρόσβαση στο ανθρώπινο σώμα…θα σε θεραπεύει και θα στο παίζει και γιατρός…θα βγάλουν και κανα σύγχρονο βιντεάκι για να σε πείσουν οτι η θεραπεία του καρκίνου εγινε πραγματικότητα…αν και η θεραπεία και πρόληψη της αρρώστιας κατέχετε απο τους «Σώστες» μας..

Δεν θα πηγαίνεις σε γιατρούς και χαρτορίχτρες για την υγεία σου. Διοτι υπάρχει άλλη πολυ καλύτερη λύση. Το μονο που θα χρειαστεί να κανεις ειναι να φορέσεις το βραχιολάκι της μηχανής Google…και αυτη θα ανιχνεύει τα κύτταρα της παλιόαρρώστιας…θα διαλέγει πια κύτταρα του σώματος πρέπει να καταστραφούν…μέσω υπερύθρων ακτίνων και ραδιοκυμάτων.

Η μηχανή αναζήτησης του διαδικτυου εκτός απο γιατρός και θεραπευτής του καρκίνου θα εχει και πρόσβαση στην σωματική και λογικά στην ψυχική σας υγεια…εκτός αυτής της πλέον δυνατότητας θα αναλύει και θα αποθηκεύει και τα συναισθήματα σας…αυτο βέβαια δεν θα γράφεται στις οδηγίες χρήσης…για σκέψου τοτε… τι εχει να κανει με όλες αυτες τις προσωπικές πληροφορίες;;;

Η πονηρή Google γνωρίζει οτι ο άνθρωπος φοβάται την παλιόαρρώστια…και οτι θα προτιμά την διάγνωση και θεραπεία της…παραχωρώντας ελεύθερα ολα τα προσωπικά του στοιχεία…!

Με αυτην την ύπουλη δυνατότητα του θα καταγράφει την ψυχική κατάσταση του ανθρωπου…θα ειναι ικανό να την επηρεάσει και να την προγραμματίσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα σχέδια του Μεγαλου Αδελφού!!! Η μηχανη θα κατανοεί και θα «προστατεύει» τον δέκτη απο τον επικίνδυνο εαυτό του σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Οι πληροφορίες θα στέλνονται στο cloud της Google και θα καταγράφονται…

…θα αναλύονται απο τον Μεγάλο Αδελφό για το ποσο επικίνδυνος ειναι ενας πολίτης για τον χειρότερο εχθρό του…τον εαυτό του!!! Ειναι ικανοί να κάνουν την ανθρωπότητα να πιστέψει οτι αυτοι θελήσουν. Σίγουρα με ενα τέτοιο ιατρό που γνωρίζει όλες τις συνήθειες μας.

Η μηχανή θα επεμβαίνει στην ζωή…στην συνείδηση της ανθρωπότητας…και την εξέλιξη μας σαν ανθρώπινο είδος…σε άψυχες μηχανές.

ΚΟΡΑΞ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Η μηχανή θα μπει βαθιά μες το DNA για την κατάκτηση της συνείδηση σου

  1. Ανώνυμος says:

    Το ανθρωπινο γενος πρεπει να πονεσει για να λυτρωθει ο πονος ειναι το φαρμακο του εγωικου εαυτου μας.οσο καταστροφικο ειναι να τον προκαλουμε αλλο τοσο ειναι να τον αποφευγουμε.Κυριε
    Ιησου
    Χριστε ελεησον ημας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *