Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

 Ο Βόσνιος επιστήμονας Dr. Mensur Omerbashich-PhD σύμφωνα με την θεωρία του, υποστηρίζει πως οι αστρονομικές ευθυγραμμίσεις συμβάλουν άμεσα στην ανάπτυξη σεισμικής δραστηριότητας στον πλανήτη μας. Στην ιστοσελίδα του μάλιστα έχει βάλει και αντίστροφο μετρητή που δείχνει πόσες μέρες ακόμα θα είμαστε (90μέρες) στην ζώνη υψηλού κινδύνου για πιθανή πρόκληση σεισμού μεγέθους +8 βαθμών!!!

Παρακολουθώντας τον κομήτη Ελενιν από το  2007, είδε πως αυτός ευθύνεται άμεσα στην πρόκληση σεισμών μεγέθους άνω των 6 βαθμών.  Κάθε φορά που υπήρχε ευθυγράμμιση γινόταν κάποιος σεισμός, όσο πιο κοντά περνούσε απ’τον πλανήτη μας τόσο μεγαλύτερος ήταν ο σεισμός.
Για να διαβάσετε ολόκληρη την έρευνα του και να δείτε σε διάγραμμα τις περασμένες ευθυγραμμίσεις κάντε κλίκ ΕΔΩ (pdf)

Το παρελθόν του επιστήμονα είναι πλούσιο από ανώτατους εκπαιδευτικούς τίτλους και ανακαλύψεις που τον καταξιώνουν. Ενώ ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε την περιπέτεια του εκεί που γράφει PUBLIC NOTICE.
http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/05/dr-mensur-omerbashich.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *