Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΡΧΕΤΑΙ…Βίντεο

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ;ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ.ΕΙΜΑΙ ΕΡΠΕΤΟ,ΟΔΥΝΗΡΟΣ ΥΙΟΣ ΕΝΟΣ ΟΔΥΝΗΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΥΙΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΦΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΓΚΑΘΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΖΥΓΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠ’ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟ,ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ.
ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΤΑΡΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΒΛΑΨΕ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ’ΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ.
ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ-ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ.
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ,ΠΩΣ ΔΥΝΑΣΘΕ ΑΓΑΘΑ ΛΑΛΕΙΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΝΤΕΣ;
ΕΚ ΓΑΡ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΛΑΛΕΙ.
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ,ΙΒ,34.
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΓΗ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ,Η ΠΕΙΝΑ,ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…ΑΛΛΑ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…

ΖΚΕ… 

pistos788
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *