Η μεγάλη απάτη του ΠΑΣΟΚ

Καθημερινά μέσω των δελτίων ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι ανήκουν στους διαπλεκόμενους προμηθευτές του δημοσίου, ο Ελληνικός λαός υφίσταται από μία ομάδα πάμπλουτων δημοσιογράφων έναν καταιγισμό απειλών σχετικά με την οικονομία της χώρας και τα εισοδήματα του.

Οι συγκεκριμένοι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι δημοσιογράφοι, ενεργώντας ως εκπρόσωποι της κυβερνήσεως Παπανδρέου, προσπαθούν με απειλές να πείσουν τον λαό ότι, θα πρέπει να δεχθεί όλα τα δυσβάστακτα αντισυνταγματικά, αντιλαϊκά και εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης, διότι διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει το κράτος από χρήματα και έτσι δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.
Προσπαθούν δηλαδή να κτυπήσουν τον λαό στο αδύνατο του σημείο. Τον τρομοκρατούν ότι δεν θα μπορεί χωρίς χρήματα να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του αφενός μεν, αφετέρου, θα χάσει και τις τυχόν οικονομίες του που έχει καταθέσει στις τράπεζες. Για να πάρουμε λοιπόν τα χρήματα από τους διεθνείς τοκογλύφους στους οποίους μας παρέδωσε αμαχητί ο για κακή την μοίρα των Ελλήνων πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, πρέπει να δεχθεί ο λαός τα νέα οικονομικά και αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης καθώς επίσης και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Να γίνει δηλαδή η κρίση ευκαιρία για ορισμένους ώστε να σωθεί η χώρα μας από την χρεοκοπία.
Θέλουν δηλαδή να γίνει ιδιωτική περιουσία για ορισμένους, ο Εθνικός πλούτος της Ελλάδος, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε δανεικά από τους κατακτητές τοκογλύφους της πατρίδας μας. Και η Ελληνική κυβέρνησης μας εκβιάζει ότι δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις εάν δεν συναινέσει ο λαός στο μνημόνιο Νο ΙΙ.
Να έλθουμε τώρα σε αυτόν ο οποίος δημιούργησε ουσιαστικά, με την πολιτική του, όλη αυτή την κατάσταση, την χρεοκοπία δηλαδή της χώρας. Φυσικά και μιλάμε για τον υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει προσωπικά και ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος γνωρίζοντας τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας επέλεξε για υπουργό έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε διοικήσει ούτε περίπτερο. Πως ήταν δυνατόν λοιπόν ο άνθρωπος αυτός να διοικήσει ένα τόσο μεγάλο υπουργείο, και να δώσει λύσεις στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην χώρας μας; Απλή λογική χρειάζεται κ. Παπανδρέου. Εδώ χρειαζόταν ένας έμπειρος και δοκιμασμένος οικονομολόγος τεχνοκράτης ο οποίος θα μπορούσε με της ικανότητες του να σώσει την Ελλάδα από τον οικονομικό όλεθρο.
Το πρόβλημα λοιπόν της οικονομίας είναι ο ίδιος ο υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου. Αφού λεηλάτησε μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα, υπέγραψαν αυτός και ο πρωθυπουργός του ένα μνημόνιο βάσει του οποίου υποδουλώνεται η Ελλάς και οι έλληνες μεταβάλλονται σε δουλοπάροικους των τοκογλύφων δανειστών μας. Μετά την υπογραφή ουσιαστικά στην οικονομία τίποτα δεν άλλαξε, αντίθετα πήγαμε χειρότερα. Είναι ο πρώτος υπουργός οικονομικών των τελευταίων ετών ο οποίος από τους στόχους τους οποίους είχε θέσει στα δημοσιονομικά της χώρας δεν κατόρθωσε να πιάσει ούτε έναν. Και όμως ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να παριστάνει τον υπουργό των οικονομικών και ο κ. Παπανδρέου δεν τον καταργεί για να μη φανεί η αποτυχία της επιλογής του.
Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός οικονομικών είχε δώσει μία συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο κ. Παπαχελά όπου μεταξύ άλλων είχε δηλώσει ότι: Μετά τα οικονομικά μέτρα τα οποία λάβαμε ( δηλαδή περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κατάργηση ουσιαστικά του 13ου και 14ου μισθού) αλλά και την υπογραφή του μνημονίου (όπου ουδείς γνωρίζει τι υπέγραψαν), χαμογελώντας και παίρνοντας το γνωστό μειλίχιο ύφος του συνέχισε λέγοντας ότι, τώρα η οικονομία μας θα πάει καλά και δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα. Εάν όμως χρειαστούν αυτό θα σημαίνει ότι ο υπουργός οικονομικών έχει αποτύχει και θα πρέπει να παραιτηθεί.
Ένα χρόνο μετά η οικονομία έχει πάει από το κακό στο χειρότερο. Η φορομπηχτική πολιτική του δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Ο ίδιος ο υπουργός άρχισε να απειλή τον λαό πως αν δεν δεχθεί τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, τις νέες περικοπές των εισοδημάτων μας, αλλά και τους νέους εμέσους φόρους τους οποίους ήδη ανακοίνωσε, τότε οι δανειστές μας δεν θα μας δώσουν χρήματα. Επομένως δεν θα έχουμε χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και τα χρήματα που υπάρχουν φτάνουν μέχρι τις 15 Ιουλίου. Τα ψέματα πάνε σύννεφο και το παραμύθι του υπουργού οικονομικών δεν έχει τέλος.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε πάλι στον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο κ. Παπαχελά, όταν του έθεσε υπ’ όψιν τις παλαιότερες δηλώσεις του επί του συγκεκριμένου θέματος και ότι πρέπει να λάβει και νέα μέτρα, δίχως καθόλου να κοκκινίσει από ντροπή δήλωσε ότι: Το πρόβλημα δεν είναι ο υπουργός Παπακωνσταντίνου διότι και οποιοσδήποτε άλλος να ήταν υπουργός οικονομικών θα ελάμβανε πάλι τα ίδια μέτρα. Ο αδίστακτος αυτός τύπος αντί να δηλώσει αμέσως την παραίτηση του και να βρει τρύπα να κρυφτεί εξακολουθεί να παριστάνει τον υπουργό των οικονομικών. Είναι ο πρώτος υπουργός οικονομικών που σε διάστημα ενός χρόνου κατέστρεψε και χρεοκόπησε την Ελλάδα και κατάντησε τους Έλληνες πάμφτωχους και παρίες της Ευρώπης.
Ουσιαστικά το μνημόνιο απέτυχε στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών. Μετά μάλιστα και τις δηλώσεις του καμαριέρε Ντομινίκ Στρος Καν περί μυστικών συζητήσεων προεκλογικά με τον κ. Παπανδρέου, το επιχείρημα της κυβέρνησης του ότι τα 110 δις ευρώ δόθηκαν από την τρόικα γιατί ήταν απαραίτητα να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις είναι αίολο. Το επιχείρημα αυτό του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης είναι μία τεράστια απάτη σε βάρος του Ελληνικού λαού που καλλιεργείται από τον Μάιο του 2010.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του τελευταίου προϋπολογισμού, τα συνολικά καθαρά έσοδα του κράτους για το 2011 από τους άμεσους και έμμεσους φόρους θα φτάσουν τα 55,5 δις ευρώ. Οι δαπάνες τώρα για μισθούς και συντάξεις θα φτάσουν στα 21 δις ευρώ. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι, μεταξύ εσόδων και εξόδων υπάρχει μία διαφορά 34,5 δις για τις υπόλοιπες δαπάνες του δημοσίου. Επομένως το δάνειο των 110 δις ευρώ δεν δόθηκε για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, αλλά για να μπορεί η Ελλάδα να εξοφλεί τα τοκοχρεολύσια παλαιοτέρων τοκογλυφικών δανείων της. Ιδού λοιπόν η μεγάλη απάτη της κυβέρνησης Παπανδρέου και η επιχείρηση φόβος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό σε βάρος του Ελληνικού λαού. Ένα σχέδιο καλά δουλεμένο από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνηση της συμφοράς, που έθετε το τρομακτικό ερώτημα μέτρα η χρεωκοπία.
Ο κ. Παπανδρέου εάν έχει την στοιχειώδη ευθιξία πρέπει άμεσα να πετάξει από την κυβέρνηση τον υπουργό του επί των οικονομικών. Τον πλέον αποτυχημένο από τους υπουργούς του. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια κε Παπανδρέου, ο υπουργός σας με τα αντιλαϊκά του μέτρα γονάτισε τον υπερήφανο Ελληνικό λαό. Έχετε αφήσει έναν άσχετο και ξένο προς την Ελληνική πραγματικότητα να γκρεμίζει τον τόπο. Παίζει ο άνθρωπος αυτός με την υστεροφημία σας, εάν φυσικά αυτή σας ενδιαφέρει.


Πηγη
Νίκος Παπαγεωργίου.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *