Η μέθοδος του άχρηστου …

Όταν ήμουν μικρός και η μανα μου αποφάσισε να με εκπαιδευσει σε εργασίες για να την βοηθάω ένοιωσα πολύ περήφανος ! Στην πορεία όμως κατανόησα ότι όσο θα αυξάνονταν οι ικανότητες μου στις εργασίες τόσο θα μου στερούσαν την ευκαιρία να είμαι στην αλάνα με τους φίλους μου , από την άλλη δεν ήθελα και να μην βοηθάω καθόλου .

Έτσι λοιπόν εμπνεύστηκα την μέθοδο του άχρηστου που μου έμελλε να με καθοδηγήσει σε όλη μου την Ζωή!

Επέλεξα τις εργασίες που μου άρεσαν και μπορούσα να είμαι γρήγορος και για τις όποιες άλλες εργασίες έδειξα πεισματική και επαγγελματική αχρηστία στο να τις εφαρμόσω !

Για παράδειγμα μου άρεσαν τα ψώνια , μπορούσα να πάω με το ποδήλατο η τρέχοντας σαν μανιακός και να σπαταλησω μετά δέκα λεπτά να κοιτάζω τα περιοδικά ! Μου άρεσε το μαγείρεμα γιατί έτσι πάντα κατάφερνα να έχω μέσα στο πεδίο δράσης μου πρόσβαση στα απαγορευμένα του σπιτιού…τότε πχ ήταν τα γλυκά ! Σιχαινόμουν όσο τίποτα άλλο τα πλύσιμο και ακόμα δεν έχω υπολογίσει το μέγεθος των πιάτων και ποτηριών που έσπασα επίτηδες …επειδή ντε και καλά δεν μπορούσα να τα πιάσω …μέχρι που άκουσα την ομορφότερη λέξη από τα χείλι της μητέρας μου ….Μα τόσο άχρηστος είσαι πια !!….Μια πρόταση που με συνόδευσε σε όλη μου την Ζωή!Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Από τότε και σταδιακά μπορούσα να αποφεύγω ότι ήθελα να μην έχω σχέση στην Ζωή μου !!

Η μητέρα δεν με ξανα εβαλε ποτέ να πλύνω , στο στρατό δεν με έβαζαν ποτε σε αγγαρείες που έντεχνα και χωρίς καμπάνα κατάφερα να αποδείξω ότι είμαι ..ΑΧΡΗΣΤΟΣ…

Το ίδιο και στην εργασία μου …το ίδιο και με τις γυναίκες …παντού επιτυχία 100% …Ναι είμαι ένας διδάσκαλος στην μέθοδο του ΑΧΡΗΣΤΟΥ!

Θυμάμαι τότε αντρακια αμούστακα που το θηλυκό στην γενιά μου ήταν σκοπός Ζωής και περιπέτειας ,όποτε στράβωνε η τύχη και έπεφτες σε κάνα σαλεμενο που στις πρώτες τρεις ώρες σου έλεγε Σ αγαπώ ..και στις 5 ώρες σου έκανε σκηνή με το μάτι να γυαλίζει γιατί μίλησες στην κοπέλα με τις βυζαρες ….θυμάμαι να εκπαιδεύω τους φίλους μου στην μέθοδο του Άχρηστου!

Καν την να σε διώξει , δειξε της πόσο σημαντικό είναι για σένα να είσαι ισάξιος της και πόσο πιστεύεις ότι δεν την αξίζεις …και όσο προσπαθείς να τα κάνεις μαντάρα …μέχρι να σου πει …ε είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ αεί παράτα μας !!

Έχω ρεκόρ αλήθεια ,βέβαια μεγαλώνοντας δεν είμαι και τόσο περήφανος για τα συναισθήματα , για όλα όσα συναισθήματα εγώ δεν σεβάστηκα και έπαιξα μαζί τους…άλλα τι να κάνεις ..μικρο παιδί ,τα μυαλά στον αέρα ..και Άχρηστος με την Βούλα!

Τώρα πια μεγάλος με οικογένεια , με προβληματισμούς και ιδεολογίες , τώρα ποια με ευθύνες ..πολλές ευθύνες … κοιτάζω στραβά τον πιτσιρίκα μου όταν μου λέει ρε Πατέρα δεν μπορώ αλήθεια ….που να ξέρει το μυξιάρικο ότι μιλάει στον εφευρέτη του δεν μπορώ !!

Το να σε νομίζουν άχρηστο όμως με τίποτα δεν επηρεάζει της πραγματικές δυνατότητες σου ΙΔΙΩΣ όταν έχεις προσπαθήσει με μελέτη να σε ονομάσουν έτσι!

Μην σου πω ότι με την ταμπέλα άχρηστος χωρις να το θέλω κέρδιζα παντα , δεν με περίμεναν , δεν με φοβόντουσαν , δεν μου κρυβόντουσαν….άλλα ειλικρινά δεν το έκανα για να κερδίζω κάτι αλήθεια ….το έκανα από βαρεμάρα στην αγγαρεία της μαμάς ..απλά ήμουν πάντα πολύ καλός σε αυτό!

Θυμάμαι ότι κάποτε είχα μια εργασία με φορτηγά αυτοκίνητα , θυμάμαι με μεγάλο ταλέντο να ρωτάω τον μηχανικό μας … τι είναι το γρασάρισμα και πόση ώρα σου παίρνει να γρασάρεις η πόσα γρασαδορακια έχει αυτό το φορτηγό…και να μου τα εξηγεί με τις ώρες και εγώ όλο να ξεχνάω …μέχρι που ονομαστικα και εκεί ΑΧΡΗΣΤΟΣ…αν ήξεραν ότι ήμουν εκπαιδευτής του μηχανικού πάνω στους γερανούς φορτωτές και εκσκαφής τάφρων και είχα εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα πάνω σε ότι εκείνη την στιγμή δεν θυμόμουν …θα γέλαγαν όπως γελάγα και εγώ όταν άκουγα την λέξη ΑΧΡΗΣΤΟΣ !

Τώρα με πραγματική σπουδή στην μέθοδο άχρηστος και με δεκαετίες καριέρας θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σου!

Νοιώθω ότι κάποιος μου κάνει το κόλπο , κάποιος εφαρμόζει την μέθοδο μου…. πάνω μου!

Σοβάρεψα πια , έχω ευθύνες πια , νοιάζομαι πια, μεγάλωσα πια… και στο σήμερα νιώθω μέσα στο πετσί μου ότι κάποιος οι κάποιοι μιμούνται την μέθοδο μου!

Έχουν ευθύνες οι μπροστάρηδες της χώρας , έχουν πολύ μεγάλο μονοπάτι δύσκολο και τραχύ , η εμπειρία μου θες , η μύτη μου θες …μου δείχνει ότι τα παλικαράκια θα προσπαθήσουν να ονομαστούν ΑΧΡΗΣΤΑ!

Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ποτέ θέμα κρίσης και ότι ζήσαμε και θα ζήσουμε ήταν μια μεγάλη μέθοδος του άχρηστου ώστε να αποχωρήσουν “θυσιαζομενοι” στην νέα τάση του παγκόσμιου γίγνεσθαι…δηλαδή αποχωρεί η δημοκρατία αναλαμβάνουν τα άκρα ..μέσα από υποτιθέμενη δημοκρατία!

Να εξηγηθω μιας και σου είπα είμαι καλός στην μέθοδο… Ποτέ δεν ήταν ο στόχος καμία εξυγίανση οποιουδήποτε τομέα , καμία βελτίωση των οποιοδήποτε οικονομικών ,ποτέ δεν τους ένοιαζε αυτό που εμείς μας έκαναν να πιστέψουμε …η “οικονομική κρίση ” …απλά δημιούργησαν την “οικονομική κρίση” μέσα από νόμους και στερήσεις ….έτσι ώστε οι νέοι “νόμοι” και στερήσεις να σε οδηγήσουν να τους πεις ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ) …ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ; τι γίνεται αν ο στόχος από την αρχή δεν ήταν το χρήμα άλλα ο πόλεμος ; Τι γίνεται αν πρέπει να σε οδηγήσουν σε μια κατάσταση τόσο οικτρή που αύριο θα παραδόσεις μόνος σου την χώρα σου; Είναι η πρώτη φορα που συγκεκριμένος λαός βάζει τους λαούς να αυτοκαταστραφουν;

Το τελειώνω εδώ ,,,γιατί απλά βαρέθηκα …τα ουσιαστικά στα είπα …ανέπτυξε το μονος σου … γιατί προτιμώ να παραμείνω άχρηστος !!

Stranger…

23 thoughts on “Η μέθοδος του άχρηστου …

 1. π² says:

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΝΩΝΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΒΕΙΕΣ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

 2. Ανώνυμος says:

  …ΜΑς ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥς ΨΩΡΟ"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" , ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΆΚΗ ΛΑΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, ΤΗ ΧΑ …

 3. Ανώνυμος says:

  Ειδες που τελικά δεν είσαι τόσο άχρηστος όσο νομίζεις ….?
  Το λέω γιατί ….βουλωμενο γράμμα διαβαζεις !
  Δημιουργούν προβλήματα και φέρνουν δώρο….λύσεις …και καλά ._

 4. Ανώνυμος says:

  Εμενα αντιθετως ηταν του ξερολα
  και για κακη τους τυχη
  επεφτα μεσα
  οποτε ειμαστε τοσο μ@@@@@@ενα
  που θα καταντησουμε
  και κεραταδες και δαρμενοι
  ασε μυαλο γιοκ
  εμεις ορθογραφεια και ψευτοδιανοουμενοι
  αλλοι ονειρευονται αστρικα ταξιδια
  αλλοι σοβαροι μελετητες βεβαιως-βεβαιως
  και γω το κακομοιρο φωναζω
  οπως τοτε στην τροια
  που τα ζωντοβολα την φαγανε με τον δουρειο ιππο
  ρε χανομαστε
  ρε σταματηστε το γλυψιμο
  ρε μην ειστε βολεψακηδες
  ρε ορνια πρωτα οι ασθενεστεροι
  μετα εσεις
  χαμπαρι στα πα@@@ια τους
  οποτε οπως ειπα και προηγουμενος
  σκαστε και κολυμπατε
  ειμαστε αξιοι των δυνων μας
  α!!! Δεστε και θαυμαστε
  καλυτεροι και απο τσιρκο

  κασσανδρα

 5. ΗΛΙΑΣ says:

  Πολύ στεναχωριέμαι όταν σας βλέπω χαμένους στη λογική.Ετσι και αποφασίσει να σας δείξει ένα απειροελάχιστο δειγμα της αλήθειας θα σαλέψετε.Πόσο μακρυά από την αλήθεια είστε Θεέ μου.

 6. Μάγδα Λίγδα says:

  Στίχοι: Άκης Πάνου
  Μουσική: Άκης Πάνου
  1. Γιώργος Νταλάρας

  Τελειώσανε τα πάντα δεν υπάρχει ούτε δραχμή
  φέρ’ του έφορου την τσάντα να χορτάσουμε ψωμί

  Μη μιλάς μες τη μιζέρια περί ήθους και τιμής
  φέρε του ληστή τα χέρια να ρεφάρουμε κι εμείς

  Μας τυφλώσαν τα κεσάτια αμολήσου συνεπώς
  φέρε του σοφού τα μάτια μπας και δούμε λίγο φως

  Λάχανα δεν έχει ο κήπος και πεινάει το παιδί
  φέρε του χοντρού το λίπος να το κάνουμε λαρδί

 7. Ανώνυμος says:

  Μα αυτο φιλε που καταληγεις στο τελος του αρθρου σου υπαρχει καθαρα στα Πρωτοκοκλλα των Σοφων της Σιων!

  ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ

 8. Ανώνυμος says:

  ΑΝ Η ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΣΤΙΑ .ΑΝ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ

 9. Ανώνυμος says:

  ΛΟΙΠΟΝ……ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ…….ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ……….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ…….ΤΟ ΓΙΑΤΙ…….

  Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ…..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ……ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ…….

  ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ……ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ……..ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ……ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ……….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ….ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ……

  (ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ……ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ……ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ……ΝΑ ΞΕΡΕΙ)

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ…..ΜΑΣΟΝΟΥΣ…….ΧΤΙΣΤΕΣ……ΓΚΟΥΡΟΥ………ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ…….ΓΙΟΓΚΙ……ΨΑΞΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ…. ΤΟΝ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ…..ΤΟΝ ΠΑΠΑ……..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ……….

  ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…..ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΚΟΜΑ…..ΑΝ ΟΧΙ….ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ……..

  ΧΟΡΧΕ ΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΝΤΕ ΛΑ ΣΠΙΡΙΤ ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΣΙ ΝΤΟ……..ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ………….ΤΟ…………

  ΧΟΡΧΕ ΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΝΤΕ ΛΑ ΣΠΙΡΙΤ ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΣΙ……………

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   στην πρώτη ερωτησή σου,δεν ξέρω,ίσως έχει να κάνει με το ΕΓΩ(τα βιώματα,φιλοδοξίες,θέλω) του καθενός,στο δεύτερο όμως "πιστεύω" ότι υπάρχει απάντηση..κατά την γνώμη μου μας έχει σώσει ο Σωκράτης χωρίς να έχει γίνει Θεός…ο τρόπος που μας δίδαξε ώστε να αντιλαμβανόμαστε την προσωπική αλήθεια μας που μας οδηγεί στην αυτογνωσία,κρίση(ροτόντας πας στην πόλη=ροτόντας τον εαυτό σου συνεχώς για αυτό και εκείνο μέχρι να βρεις την δική σου απάντηση).

  • Ανώνυμος says:

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑ-ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ .

   • Ανώνυμος says:

    Μη το γαμήσουμε πάλι το θεματάκι με τα Εβραιόδουλα και ταπεινά ….. έλεος δηλαδή, αφήστε και ένα θέμα "καθαρό" να συζητήσουμε λίγο, είναι πολύ ωραίο το άρθρο αυτό του Stranger.
    Ο συγκεκριμένος που του απαντάτε και τον προκαλείτε είναι γνωστός, γράφει συνέχεια τις ίδιες παπαρολογίες ή παρόμοιες και είναι ταλιμπάν ο τύπος, αφήστε τον να τα γράφει να τα διαβάζει μόνος του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *