Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:57 - 30/05/2012

Η Λαγκάρντ των 380.989 δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις… Παρά τις ιλιγγιώδεις αποδοχές της, οι οποίες
ανέρχονται στο ποσό των 380.989 ευρώ ετησίως, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ !
«Σχηματική και κάπως γελοιογραφική» χαρακτήρισε εκπρόσωπος της σοσιαλιστικής γαλλικής κυβέρνησης την άποψη της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ για την Ελλάδα, την ώρα μάλιστα που η ίδια απαλλάσσεται από κάθε φορολογία [EPA/SHAWN THEW]
Οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των επικεφαλής του ΔΝΤ απαλλάσσονται πλήρως φόρων
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις… Παρά τις ιλιγγιώδεις αποδοχές της, οι οποίες
ανέρχονται στο ποσό των 380.989 ευρώ ετησίως, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ ! Φοροαπαλάσσεται νομίμως, όπως και ο Ντομινίκ Στρος-Καν και όλοι οι προκάτοχοί της, με βάση νομική ρύθμιση του 1961.
Μόλις λίγες ημέρες αφότου προκάλεσε πραγματική θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις της και τις συμβουλές της προς τους Έλληνες, στους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» μεταξύ άλλων«να μην περιμένουν καμία συμπάθεια» και ότι «ήρθε η ώρα να πληρώσουν τους φόρους τους», χρήστες του Δαιδικτύου θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός ότι η ίδια η Λαγκάρντ απολαμβάνει ένα ειδικό φορολογικό καθεστώς ως διεθνής αξιωματούχος.
Ως αποτέλεσμα τα εισοδήματα της από το ΔΝΤ δεν φορολογούνται, αλλά παράλληλα, σύμφωνα με τα άρθρα 34 και 38 της Συνθήκης της Βιέννης του 1961 για τις διπλωματικές σχέσεις, «ο διπλωματικός αξιωματούχος απαλλάσσεται από κάθε φορολογία, προσωπική ή πραγματική, εθνική, τοπική ή κοινοτική», βαρύνεται ωστόσο με κάποιους φόρους για την«ακίνητη περιουσία του που βρίσκεται στην χώρα όπου είναι διαπιστευμένος» ή για κάποιες«ειδικές υπηρεσίες» τις οποίες θα ζητήσει.

Η Λαγκάρντ η οποία υπήρξε αρκετά αιχμηρή στις αρχικές της δηλώσεις, αναγκάστηκε εξαιτίας των 14.000 σχολίων στη σελίδα της Facebook, αλλά και των πολυάριθμων αντιδράσεων από στελέχη τόσο της γαλλικής όσο και της ελληνικής πολιτικής σκηνής να ανασκευάσει όσα είχε πει αρχικά, σε μια προσπάθεια να απαλύνει δηλώσεις τουλάχιστον απλουστευτικές.


«Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολειό στον Νίγηρα… Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι στην Αθήνα», είχε δηλώσει αρχικά, τονίζοντας ότι την απασχολούν όσοι φοροδιαφεύγουν στην Ελλάδα και πως η Ελλάδα δεν θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από ό,τι μια χώρα του Τρίτου Κόσμου.
Αργότερα βέβαια, έσπευσε να δηλώσει ότι δείχνει μεγάλη συμπάθεια προς τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.


http://www.tovima.gr/

http://kolindrinamaslatia.blogspot.com/2012/05/380989.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*