09:33 - 30/07/2014

Η λίστα επιβατών της Malaysia Airlines είχε ήδη αναρτηθεί στο ίντερνετ στις 27 Μαρτίου 2014!

Η λίστα επιβατών της Malaysia Airlines είχε ήδη αναρτηθεί στο ίντερνετ στις 27 Μαρτίου 2014!

Μέσω ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ στη Γερμανία βρέθηκε μια πληροφορία σχετικά με την πτήση MH17 που είναι εντελώς σοκαριστική!

Η έρευνά του γερμανού δείχνει ότι η λίστα των επιβατών της Malaysia Airlines είχε ήδη αναρτηθεί στις 27 Μαρτίου 2014. Οι ντετέκτιβ από τη φυση τους δεν πιστεύουν τόσο εύκολα ό, τι τους λένε. αρχίζουν και ψάχνουν όταν το κοπάδι βελάζει.

Η ιστορία της πτήσης στις 17-7 του φάνηκε πολύ ύποπτη και ξεκίνησε την έρευνα.

Ο γερμανός Barry Jüneman διαπίστωσε ότι στη λίστα υπήρχε μια συμπατριώτισα του, η Wilhelmina Louise Broghammer.

Στη συνέχεια αναζήτησε το όνομα της στο Google μέχρι την ημερομηνία 15 Ιουλίου 2014. Μέχρι την ημερομηνία αυτή, το ονομά της δεν υπήρχε πουθενά, εκτός από τον κατάλογο των επιβατών που Δημοσιεύθηκε από την Malaysia Airlines!!!

Δείτε την λίστα με τα ονόματα στα ολλανδικά με τους επιβάτες:

http://www.powned.tv/images/other/Rouwadvertentie.pdf

Εκτός αυτού και σύμφωνα με το Google η λίστα αναρτήθεικε ήδη στις 27 Μαρτίου του 2014.

Όταν στη συνέχεια χτύπησε το όνομα της, η σελίδα δεν υπήρχε πια.

Αλλά στο Google Cache υπάρχει ακόμα, εάν κοιτάξει κανείς εδώ, τότε αποδεικνύεται ότι πράγματι τα ονόματα υπάρχουν:

Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας, κάνοντας κλικ εδώ:

Όποιος και αν είναι ο λόγος, είναι σίγουρα μια σαφή ένδειξη ότι πράγματι η επίσημη ιστορία για την πτήση MH17 βρωμάει. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Οι ψυχοπαθείς ηγέτες του κοπαδιού γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι…πάντα ήταν θα μου πείς και έχεις δίκιο. Τα πράγματα ομώς αλλάζουν η υφήλιος φλέγεται, θα βάψουν όλο τον πλανήτη με αίμα αν δεν τους επιβληθούμε ΤΩΡΑ! Αν δεν σηκώσουμε το ανάστημα μας τώρα που η αφύπνηση πολλών απο εμάς μεγαλώνει, θα είναι αργά. Για άλλη μια φορά…. αδελφέ βοήθα…. σήκωσε το κεφάλι και σταμάτησε τους. Μίλα με τους δίπλα σου, εξηγησε τους γιατί μας πολεμάνε, γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας, γιατί μας φοράνε κλουβί!

Οργανώσου, φτιάξε ομάδες στην γειτωνιά σου, βοήθα τους γέροντες, τα παιδιά, καλλιέργησε την γη, μάθε τα παιδιά σου να καλλιεργούν. Μην αφήνεις την μαλθακότητα να λειτουργεί εναντιόν σου αλλά γίνε οδηγός…οδηγός αγάπης και ένωσης του Ελληνα και της Ελληνίδας.

Αλλαξε την κρίση και κάνε την ευκαιρία.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Ανώνυμος 07/30/2014 @ 10:31 ΠΜ

  Ότι και να έγινε με τη λίστα ένα είναι το σίγουρο με την Malaysia Airlines ότι αγοράζει τα Boeing 777 κοψοχρονιάς ή ακόμα και επιδοτούμενα γι αυτές τις δουλειές…Δεν εξηγείται αλλιώς.

 2. Ανώνυμος 07/30/2014 @ 10:54 ΠΜ

  Για το άλλο μαλαισιανό μούγκα!

 3. Οργανώσου, φτιάξε ομάδες στην γειτωνιά σου, βοήθα τους γέροντες, τα παιδιά, καλλιέργησε την γη, μάθε τα παιδιά σου να καλλιεργούν. Μην αφήνεις την μαλθακότητα να λειτουργεί εναντιόν σου………..

  Πολύ καλά όλα αυτά, και αφυπνίζω ανθρώπους, και γέροντες και παιδιά βοηθώ, και την γη καλλιεργώ, αλλά όταν αυτοί μου αμολήσουν ένα πύραυλο από πάνω πως θα τους σταματήσω; με πιες δυνάμεις??? καλλιεργώντας την γη σταματά ο πύραυλος…??

  • Ανώνυμος 07/30/2014 @ 3:30 ΜΜ

   ''Οργανώσου, φτιάξε ομάδες στην γειτωνιά σου, βοήθα τους γέροντες, τα παιδιά, καλλιέργησε την γη, μάθε τα παιδιά σου να καλλιεργούν. Μην αφήνεις την μαλθακότητα να λειτουργεί εναντιόν σου αλλά γίνε οδηγός…οδηγός αγάπης και ένωσης του Ελληνα και της Ελληνίδας.

   Αλλαξε την κρίση και κάνε την ευκαιρία.''

   ''Πολύ καλά όλα αυτά, και αφυπνίζω ανθρώπους, και γέροντες και παιδιά βοηθώ, και την γη καλλιεργώ, αλλά όταν αυτοί μου αμολήσουν ένα πύραυλο από πάνω πως θα τους σταματήσω; με πιες δυνάμεις??? καλλιεργώντας την γη σταματά ο πύραυλος…??''

   ΚΑΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ..!!

   Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
   Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

   Η ΑΓΑΠΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ …ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

   Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΕΤΑΙ.

   ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΕΛΛΙΠΗΣ.

   Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΙΩΜΑ.

   ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ-ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

   ΟΦΕΙΛΕΤΕ Ν'ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ

   ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Η ΒΙΩΜΑ ;;

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ…ΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ,ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗΝ….ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ.
   (βέβαια για να δείς στην πράξη,την εξυπηρετηση αυτή,οφείλεις να έχεις υπομονή,επιμονή,διάρκεια και συνέχεια…όχι απλά,ήπια δυό ποτάκια και
   αγαπώ όλο τον κόσμο…για να ξέρουμε τι λέμε.)

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.
   ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

   ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ-ΞΕΚΙΝΑΕΙ-ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.

   ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ.

   ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ……..ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ;;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ;;

   ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ…
   ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΓΑΠΗ;;

   s.o

  • Ανώνυμος 07/30/2014 @ 5:40 ΜΜ

   Με την αλληλεγγύη, ο ένας θα βοηθά τον αλλο. Όταν ειναι να πέσουν πυρά περνούμε τα όπλα και πολεμάμε οπως και οι πρόγονοι μας.

 4. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 12:16 ΜΜ

  ηθοποιοι κι αυτοι ε;; μαλακα μου ριχνω το γελιο της αρκουδας εδω μεσα

 5. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 9:17 ΜΜ

  tomaria poylimena katharmata rosoi.
  https://www.youtube.com/watch?v=xnEsvyZBXGI

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh