Η κυβέρνηση του Μεξικού θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα μυστικά για το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας «Αποκαλύψεις των Μάγιας για το 2012.»

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (TheWrap.com) – Η κυβέρνηση του Μεξικού θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα μυστικά για το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας «Αποκαλύψεις των Μάγιας για το 2012.»
Οι πληροφορίες αυτές που θα αποκαλυφθούν προστατεύονται για 80 χρόνια και αναμένεται να αποκαλύψουν τις πεποιθήσεις των Μάγια για το μέλλον τις καταστροφές και τη σοφία τους, που χαρακτηρίζεται ως «συγκλονιστική»

Το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας για τον Δεκέμβριο του 2012 έδωσε αφορμή για μεγάλες θεωρίες και εικασίες για το τέλος του κόσμου.


Η συμφωνία με το Μεξικό είναι ότι θα επιτρέψουν στην Levy να κινηματογραφήσει μυστικές τοποθεσίες που πριν δεν έχει δει ποτέ κανείς.«Οι Μάγια χρησιμοποιούσαν την κατασκευή μίας πυραμίδας πάνω στην άλλη,»και ο υπουργός Τουρισμού για την μεξικανική πολιτεία της Campeche, ο Λουίς Γκαρσία Αουγκούστο Rosado είπε: «Στο χώρο στο Calakmul, οι εργαζόμενοι του INAH έχουν ανακαλύψει δωμάτια μέσα στην πυραμίδα που δεν έχουν δει ποτέ πριν ή διερευνηθεί.


«Και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ, για να δούμε τι έχει ανακαλυφθεί μέσα στην πυραμίδα».


«Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ανθρωπότητα, όχι μόνο για το Μεξικό», δήλωσε η Levy. «Η πληροφορία αυτή προστατεύεται για 80 χρόνια, και τώρα είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη σειρά των γεγονότων που έρχονται, και τις συνέπειες για όλους μας.»
«Το Ντοκιμαντέρ πρέπει να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας, το οποίο είναι 21 Δεκεμβρίου του 2012,» δήλωσε η Τζούλια-Levy.


Αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία το ημερολόγιο των Μάγιας (που ορισμένοι πιστεύουν ότι) προβλέπει ένα παγκόσμιο κατακλυσμό – πρόκειται για το τέλος του «5126-ετή» κύκλο, και επαναφέρει έναν άλλο κύκλο.
Σε ένα σημείο, αναφέρθηκε σε δελτίο Τύπου ότι μιλούσαν για επαφή μεταξύ Μάγιας και εξωγήινων. Αυτή η δήλωση έχει ανακληθεί, και ο Rosado προσανατολίζετε τώρα ως ένα απλούστερο, και περισσότερο προσανατολισμένο αρχαιολογικό ντοκιμαντέρ.


«Αυτή τη στιγμή, η συζήτηση των Μάγιας είναι ένα μεγάλο πράγμα,» είπε ο Rosado.


«Έχουμε υπολογίσει πάνω από 3 εκατομμύρια ιστοσελίδες που μιλάνε για το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας, και έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς παραγωγούς.


«Μπορώ να πω ότι η Μεξικανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να πει στην ανθρωπότητα και τον κόσμο για πράγματα που είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, και τον τρόπο που ζούμε, και τον τρόπο που έχουμε για το χειρισμό του πλανήτη.»

 http://news.yahoo.com/mexico-acknowledges-2nd-mayan-reference-2012-232405916….
http://www.reuters.com/article/2011/10/26/idUS309928438220111026
http://www.reuters.com/article/2011/08/17/us-mayansecrets-idUSTRE77G4F620110817
apocalypsejohn
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *