Η κυβέρνηση ευνοεί, εις βάρος των δικηγόρων, τους… ILLUMINATI συμβολαιογράφους

Η κυβέρνηση ευνοεί, εις βάρος των δικηγόρων, τους…  ILLUMINATI συμβολαιογράφους

Αντί να ανοίξει το θεόκλειστο επάγγελμα των συμβολαιογράφων και να μην αποτελούν τους  Illuminati, αυτής της κοινωνίας η κυβέρνηση θέλει να τους δώσει κι άλλα προνόμια!Συγκεκριμένα ο… νομομαθής υπουργός δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου και στέλεχος του βαθέως ΠΑΣΟΚ,  επιθυμεί (!!!) την

υπαγωγή στους συμβολαιογράφους πράξεων όπως η έκδοση συναινετικών διαζυγίων, διαταγών πληρωμής και προσημειώσεις ακινήτων για την χορήγηση δανείων.
Προφανώς έχουν πέσει οι δουλειές της συντεχνίας των συμβολαιογράφων και σκέφτηκε η κυβέρνηση (σ.σ.: όταν πρόκειται για τους ευνοημένους της κοινωνίας… σκέφτεται και πράττει υπέρ τους αυτή η κυβέρνηση), να τους ευνοήσει έτη περαιτέρω!
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με πληροφορίες, απλά εξετάζει τον τρόπο που θα ξεπεράσει τις αναμενόμενες αντιδράσεις των δικηγόρων για τη μεταφορά των συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων τους στους συμβολαιογράφους.
Αν τελικά περάσει κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα να φουσκώσουν ακόμη πιο πολλοί οι καταθέσεις των συμβολαιογράφων και να μείνουν άνεργοι μερικές χιλιάδες δικηγόροι.
Όπως τονίζουν οι δικηγόροι τέτοια κατάφωρη αδικία δεν πρόκειται να περάσει γιατί όπως εξηγούν τα διαζύγια, οι πληρωμές διαταγής και οι προσημειώσεις ακινήτων είναι το βασικό αντικείμενο χιλιάδων εργαζόμενων δικηγόρων!πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *