Η ΚΙΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σε μια από τις πιό παράλογες πράξεις της ιστορίας του ολοκληρωτισμού, η Κίνα έχει απαγορεύσει τους βουδιστικούς μοναχούς στο Θιβέτ να μετενσαρκώνονται χωρίς την άδεια της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Κρατική Διοίκηση Θρησκευτικών Υποθέσεων, νόμος, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα και ορίζει αυστηρά τις διαδικασίες απο τις οποίες η μία είναι η μετενσάρκωση, είναι «ένα σημαντικό βήμα για τη θεσμοθέτηση της διαχείρισης της μετενσάρκωσης

Αλλά πέρα ​​από την ειρωνεία, η αλήθεια βρίσκεται στο κίνητρο της Κίνας: να διακόψει την επιρροή του Δαλάι Λάμα, τον εξόριστο πνευματικό και πολιτικό ηγέτη του Θιβέτ, και να καταστείλει το βουδιστικό θρησκευτικό κατεστημένο της περιοχής περισσότερα από 50 χρόνια μετά όπου η Κίνα εισέβαλε στη μικρή χώρα των Ιμαλαΐων. Με το εμπόδιο σε κάθε βουδιστή μοναχό που ζεί έξω από την Κίνα από την επιδίωξη μετενσάρκωσης, ο νόμος δίνει στις κινεζικές αρχές τη δυνατότητα να επιλέξουν τον επόμενο Δαλάι Λάμα, του οποίου η ψυχή, κατά την παράδοση, θα έχει ξαναγεννηθεί ως ένας νέος άνθρωπος για να συνεχίσει το έργο της ανακούφισης του πόνου.

Στα 72 του, ο Δαλάι Λάμα, ο οποίος έχει ζήσει στην Ινδία από το 1959, έχει αρχίσει να σχεδιάζει την διαδοχή του, λέγοντας ότι ο ίδιος αρνείται να ξαναγεννηθεί στο Θιβέτ εφ ‘όσον είναι υπό τον κινεζικό έλεγχο. Υποθέτοντας ότι είναι σε θέση να δαμάσει τον άθλο για τον έλεγχο της αναγέννησής του, όπως οι Δαλάι Λάμα έχουν υποθετικά τα τελευταία 600 χρόνια, θα μπορούσαν να υπάρχουν δύο Δαλάι Λάμα: ένας από την κινεζική κυβέρνηση, και άλλος από βουδιστές μοναχούς.

«Θα είναι ένα πολύ καυτό θέμα,» λέει ο Paul Harrison, ένας μελετητής του Βουδισμού στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. «Ο Δαλάι Λάμα υπήρξε πρωταρχικό σύμβολο της ενότητας και της εθνικής ταυτότητας στο Θιβέτ, και έτσι είναι πολύ πιθανό ότι η μάχη για την ενσάρκωση του θα είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι οι άλλες.»


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...