Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:58 - 30/06/2014

Η Ιμπίζα στα χέρια του κτήνους. Σύμβολα και υποσυνείδητα μηνύματα ελέγχου του νου στην Ίμπιζα.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Ιμπίζα στα χέρια του κτήνους. Σύμβολα και υποσυνείδητα μηνύματα ελέγχου του νου στην Ίμπιζα.

Η Ιμπίζα είναι περίπου 20 με 30 μίλια (575 τετραγωνικά μίλια) με 133 000 κατοίκους, είναι ενα μικρό νησί που συμβαίνουν ακραία πράγματα, τρελά μεγάλα παρτυ, πολύ αλκοόλ, σεξ (για όλα τα γουστα), ακριβά κλαμπ και ξενοδοχεία, η ύλη στο μεγαλείο της (μεγάλα σκάφη αναψυχής, εκκεντρικά ρούχα, κλπ.)

Η ενέργεια που υπάρχει στο νησί ειναι μεγάλη (όπως και στην δική μας Μύκονο). Μέσω του τουρισμού και του τρόπου διασκεδάσεως και το γνωστό όνομα που έχει βγάλει στην δυτική νεοκουλτούρα. Οι πολυεθνικές εταιρίες έχουν κανει επιστήμη τον εθισμό στον υλισμό, γνωρίζοντας πως να τον περνάνε στις «άβγαλτες» και αφελείς ψυχές των κατοίκων αλλά και των τουριστών. Η επίθεση εναντίων της συνείδησης των κατοίκων και τουριστών μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου.

Δείτε το μήνυμα του κτήνους στην εβραική όπως και το www. στο ιντερνετ. Σε λιγα χρόνια θα μας τα έχουν περάσει ολα για άκρως φυσιολογικά μηνύματα, μάρκες προιοντων που θα καταναλωνουμε γιατί θα μας έχουν κόψει το νερό ή θα είναι μολυσμένο απο το χρώμιο και το βάριο.

Τώρα στην Ίμπιζα, όπου κι αν βρίσκεστε (εκτός απο τις ήσυχες περιοχές) παντού βλέπεις τα οικουμενικά σύμβολα της νεας ταξης, εικόνες απο σκοτεινές δυνάμεις, πυραμίδες, πανόπτες οφθαλοί, ο αριθμός 666, το κρανίο και τα οστά, ο σεξουαλικός αποπροσανατολισμός, τα φίδια και τέρατα σε αφίσες που προαναγγέλλουν την «γιορτή» κατά της αγάπης.

Στο νησί θα δείτε τους τρεις εβραϊκούς γραμματικούς χαρακτήρες, το λογότυπο της Monster Energy Drinks. Τον συμβολισμό του κτήνους σε ολόκληρο το νησί περασμένο σε όλες τις γωνιές του!

Μην ξεχνάμε οτι οι εβραικοί χαρακτήρες επίσης χρησιμοποιούνται σαν το εργαλείο της νέας τάξης, εναντίων σε όλους τους ανθρώπους. Εβραίους και μη. Λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν περι τίνος πρόκειται. Ο προγραμματισμός της συνειδησής στην εξοικείωση και την λατρεία του κτήνους στην Ιμπιζα έχει ξεπεράσει ολα τα ανθρώπινα όρια. Δες το όνομα του Σολομώντα + 1, τι θέλουν να μας πούν με αυτό;

Η βία του στυγνού μάρκετινκ παει χέρι χέρι με τον σατανισμό, ετσι φαίνεται να λειτουργεί ο «φυσικός νόμος» σε κάθε Ιμπιζα. Η συνειδησή μας κινδυνεύει.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 06/30/2014 @ 10:27 ΜΜ

    Ε μας κολασες βραδυαττικα κορακυ φωναξε τον καρνεσιον

    • Ανώνυμος 07/01/2014 @ 12:08 ΠΜ

      Αχαχαχαχα πως θυμηθηκες τον καρνεισον;
      Κατσε περιμενε σε λιγο θα σχολιασει ο γιαννης κοζανη. Θα πει για το πυριτιο στο dna των εβραιων και για τιποτα προφητειες γεροντων μπερδεμενες με φυσικη και μηχανικη.

      • Ανώνυμος 07/01/2014 @ 8:56 ΠΜ

        ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΡΝΕΙΣΟΝ…ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΑΝΚΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΛΟΛΑ…ΚΟΡΑΚΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ [ ΠΟΥΤΙΝ ]…ΦΙΛΕ 3.08…ΘΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΠΑΡΕ …ΟΤΑΝ ΤΟ BOEING ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ [ ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ]…Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ [ Ο ΜΠΑΜΙΑΣΚΑΛΕ ] ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΣ ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ …Ο ΔΕ ΓΙΓΑΝΤΑ [ ΠΟΥΤΙΝ ] ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΥΤΙ [ ΑΡΑΓΕ WHY ]..ΤΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΕΟ…. ΟΕΟ …ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ 239 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ [ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ [ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ -ΔΑΝΙΗΛ-ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ]….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

        ΥΓ.-1 ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΓΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ …ΕΥΡΩΠΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ [ CIA- MOSAD BΛΕΠΕ ]…Η ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΔΙΑ Η ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ΠΕΤΑΛΩΝΟΥΜΕ…

        ΥΓ.-2 ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ …ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…

    • Ανώνυμος 07/01/2014 @ 2:26 ΜΜ

      Οι ελοχιμ τι ηταν; καλοι ή κακοί;

  2. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 2:31 ΠΜ

    poustides kai paloukaria ginane malia kouvaria

  3. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 7:02 ΠΜ

    Υπάρχει μέρος που συμβαίνουν ακραία πράγματα?????

    Όπως τρελά μεγάλα παρτυ, πολύ αλκοόλ, σεξ (για όλα τα γουστα), ακριβά κλαμπ και ξενοδοχεία, η ύλη στο μεγαλείο της (μεγάλα σκάφη αναψυχής, εκκεντρικά ρούχα, κλπ.)…

    … κι "εμείς" (οι ηθικοί)… ακόμα κοιτάμε κώλους στις παραλίες;

    Ελευθέριος Νους

  4. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 9:29 ΠΜ

    ΓΙΑΝΝΗΗΗΗ…
    ΓΙΑΝΝΑΚΗΗΗ…..
    ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ, ΓΙΑΝΝΗΗΗΗ…..
    ΓΙΑΝΝΗΗΗΗ….

    • Ανώνυμος 07/01/2014 @ 1:52 ΜΜ

      Μην ανησυχεις, ο ζαν απ το κουζαν δεν χαμπαριαζει απο τετοια! Μασαει σιδερα λεμε!
      Τον ειδες πιο πανω, σχολιαζει κανονικα.

      • Ανώνυμος 07/01/2014 @ 7:57 ΜΜ

        4.52 ΝΙΚΟΛΑΚΗ [ ΠΡΑΚΤΩΡ Η ΖΝΤΦ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ] ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ…ΤΟ ΚΟΥΖΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕ ΝΕ ΞΕΓΕΛΑΣ ΕΜΕΝΑ…12.29 AN ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ EIMAI ΜΕRRITT …ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΑΠΟΧΕΡΑΙΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ …ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ..'' ΜΑ ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ ..ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗ ΔΕ ΖΗΤΩ '''… ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΛΑΜΑ ΕΧΩ…ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ …ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ…ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΩ ΛΟΓΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ… …ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΤΕ…ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ …ΡΕΜΑΛΙΑ [ Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ]…ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  5. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 1:24 ΜΜ

    Δεν είναι σολομοντας, είναι solomun και είναι dj-παραγωγός, μην τρελενεστε.. Και όταν λέει διπλα +1 εννοεί plus one δηλαδη συν αλλος ένας DJ. Στην προκοιμενη περίπτωση ο DJ koze και ο solomun τα σπάνε στην eivissa….ερε γλέντια!!!! Ένας clubber…

    • Ανώνυμος 07/01/2014 @ 2:20 ΜΜ

      ΤΟ ΜΟΤΟ ΕΞ ΠΛΑΣ ΟΥΑΝ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

      ΣΑΧΕΡΝΕΧ ΡΙΓΑΝΑΤΟ

  6. Σε τούτο το clubακι , μπαίνεις μέσα με chipακι …α , και δώρο το ποτακι .
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/3697940.stm
    ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*