Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΥΜΑΤΟΜΟΡΦΗΣ (ΤΕΡΕΝΣ ΜΑΚΕΝΑ)

Η Θεωρία (TIME WAVE ZERO) του μηδενισμού της χρονικής κυμματομορφής δημιουργήθηκε απο τον Τέρενς Κέμπ Μακένα στην διάρκεια της δεκαετίας του 1970. Ήταν ένας σύγχρονος φιλόσοφος που ενδιαφέρθηκε επάνω στα ψυχεδελικά και την συμβολή τους στην κοινωνία καθώς και στις εξωσωματικές εμπειρίες. Ήταν συγγραφέας, μελετητής ιστορίας και βοτανολόγος. Ασχολήθηκε διεξοδικά με.. την Φυσική, την Βιολογία, την Γεωλογία, τον Μυστικισμό, τον Νεοπλατωνισμό, τον Ερμητισμό, τον Σαμανισμό, την Φαινομενολογία και την έννοια της θεωρίας του νεωτερισμού, ενώ συχνά έδινε διαλέξεις. Χρησιμοποίησε παραισθησιογόνα μανιτάρια και ναρκωτικά όπως το LSD για ερευνητικούς σκοπούς, πέθανε στις 03/04/2000.


Η Θεωρία αυτή προήλθε κατόπιν διεξοδικής μελέτης πολλών χρόνων του βιβλίου
I CHING ή αλλιώς του Βιβλίου των Αλλαγών.

Σύμφωνα με την μελέτη, αποκάλυψε πως αυτό το βιβλίο δείχνει σημαντικά γεγονότα που επηρέασαν και θα επηρεάσουν τον πλανήτη!

Το αρχαίο κινέζικο βιβλίο του I CHING είναι μια μορφή μαντικής τέχνης που περιλαμβάνει 64 εξάγραμμα που χρησιμοποιούνται για μαντικές προγνώσεις. Κάθε ένα απο αυτά έχει ένα ξεχωριστό μοτίβο απο συνεχείς η διακοπτόμενες γραμμές..Οι γραμμές αντιπροσωπεύουν τις δυο πρωταρχικές αιτίες στο σύμπαν, το ΓΙΝ που είναι οι διακοπτόμενες γραμμές και το ΓΙΑΝΓΚ που είναι οι συνεχείς γραμμές.

Είναι ακριβώς αντίθετα μεταξύ τους και έχουν αντίθετη σημασιολογία μα σε πλήρη συνάρτηση και ισσοροπία.

Το ΓΙΝ συμβολίζει οτιδήποτε στον κόσμο που έχει σχέση με το σκοτεινό, το σκιώδες το μυστήριο, το σκοτεινό, το κρυφό, το παθητικό, το δεκτικό, το διαρέον, το κρύο, το μαλακό και το θηλυκό..

Το ΓΙΑΝΓΚ συμβολίζει οτιδήποτε στον κόσμο που έχει σχέση με το φωτισμένο, το προφανές, το καθαρό, τον Ήλιο, την ζέστη, το δραστήριο, το επιθετικό, τον έλεγχο, το ζεστό, το σκληρό και την αρρενωπότητα


Όλα στον κόσμο είναι μία μίξη αυτών των δύο δυνάμεων. (Ο Τατοϊσμός ακολουθώντας το δόγμα του Γιν Γιανκ το περιλαμβάνει στην δική του θεωρία αλλαγής, όπως ο
Αναξίμανδρος και ο Ηράκλειτος, θεωρούσαν την αλλαγή ως αντίθετη μα αντικαθιστούμενη απο κάποια άλλη).

Το διάγραμμα του συμβολίζεται ως ένας κύκλος που ρέουν μέσα του οι δύο δυνάμεις και αντικαθιστούν συνεχώς η μία την άλλη. Η κουκίδα που βρίσκεται σε κάθε δύναμη έχει το αντίστοιχο χρώμα, διότι κάθε δύναμη έχει τον σπόρο της άλλης, ώστε να μην αντικατασταθεί διαπαντός, αλλά στην ουσία να μετατραπεί η μία στην άλλη.

Ο Μακένα πήρε τα 64 εξάγραμμα και με την βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή δημιούργησε μια καινοτομία που αφορούσε μία συνάρτηση, και πάνω σ αυτή δημιούργησε ένα γράφημα χρονικής κυμματομορφής!!

Σε αυτό το γράφημα επάνω συνδύασε τα 64εξάγραμμα με τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που είχαν συμβεί, και είδε οτι είχαν απόλυτη σχέση μεταξύ τους στα υψηλότερα η χαμηλότερα σημεία της κυματομορφής!!

Έτσι ουσιαστικά αποκωδικοποίησε το βιβλίο αποδεικνύοντας πως η ανακάλυψη του Ν.Κόσμου, η Άνοδος και η πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ο 1ος και ο 2ος Παγκόσμιος πόλεμος η 1η Διαστημική Προσεδάφιση και το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ν.Υόρκη το 2001 είχαν όλα προβλεφθεί!!

Το περίεργο όλης της υπόθεσης ήταν πως αυτό το γράφημα είχε αρνητική κλίση, μέχρι που έφτανε στο σημείο ΜΗΔΕΝ μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το γράφημα έφτανε στο σημείο ΜΗΔΕΝ την 21-12-2012!!! Ενώ ο Μακένα υποστήριζε πως αυτή η ημερομηνία θα είναι σταθμός για την πορεία της ανθρώπινης εξέλιξης…


Πολλοί θα ισχυριστούν πως ο άνθρωπος ήταν παράφρων, χρήστης ναρκωτικών και πως χρησιμοποίησε το Ημερολόγιο των Μάγια προκειμένου να επινοήσει την θεωρία του. Ωστόσο το γράφημα είναι εκεί και επιβεβαιώνει όλα τα σημαντικά γεγονότα με ακρίβεια! Δείχνοντας πως κάτι θα γίνει στο σημείο ΜΗΔΕΝ… Ίσως πολλά ίσως τίποτα.. Θα δούμε..

World Judge 2012

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *