Η εποχή της Γης – επτά καταστάσεις

Η εποχή της Γης – επτά καταστάσεις

Metamorphosis of the Earth

Έτσι, η παρούσα φάση της Γης αποτελείται ή χωρίζεται σε επτά “μικρούς κύκλους”, υπό-εποχών: έναν Πύρινο ή η εποχή του παλαιού Κρόνου (που ανακεφαλαιώνει τις πρώτες εποχές), η Αέρια ή η Παλιά εποχή του Ηλίου, μια Υγρή ή η εποχή της Παλαιάς Σελήνης , και μια Γήινη (στερεά) ή η εποχή της Γης (σημερινή εποχή μας), και τρεις μελλοντικές (που προμηνύουν τις μελλοντικές εποχές).

Η λεγόμενη εποχή της Γης της Γήινης Μεταμόρφωσης με τη σειρά τις χωρίζεται σε επτά καταστάσεις-συνθήκες μορφής, παραπέμποντας, όπως προαναφέρθηκε, η κάθοδος του πνεύματος στην φυσική ύλη (παρούσα Γη), και μεταγενέστερα μια ανάβαση πίσω στο Πνεύμα.

Η παρούσα κατάσταση της Γης χωρίζεται σε επτά εποχές, σύμφωνα με τις φυλετικές ρίζες (μια άλλη έννοια από την Θεοσοφία που υιοθετήθηκε από τον Steiner) που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή.
Αυτές είναι οι επτά εξελικτικές περίοδοι: Πολική, υπερβόρειος, Λεμουρια, Ατλάντια, “Μετα-Ατλάντια” (η σημερινή) και δύο μελλοντικές, δεδομένων των ανάλογων βιβλικών ονομάτων των “Σφραγίδα” και “Σάλπιγγα” (όπως αναφέρονται στο Βιβλίο της αποκάλυψης).Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Cycles and Sub-Cycles

Κάθε εποχή διαρκεί ακριβώς 15.120 χρόνια, τον χρόνω ενός Πλατωνικού «Μεγάλου Έτους”, ή η “Μετάπτωση της Ισημερίας”. Σε συμφωνία με τις πεποίθησης του για την Κλασσική περίοδο, ο Steiner χρησιμοποιηθεί αυτό το παλιό ελληνικό χρονικό διάστημα ως το κεντρικό στοιχείο της χρονολογίας του.

Τέλος, κάθε μία από αυτές τις εποχές με την σειρά τις χωρίζεται σε επτά, δίνοντας άλλες επτά “περιόδους Πολιτισμού” ακριβώς κάθε 2.160 χρόνια.

ΠΗΓΗ

3 thoughts on “Η εποχή της Γης – επτά καταστάσεις

  1. HellCombatant says:

    Ο Φίλπ Ντικ μας δίδαξε ότι κάθε μνήμη θα μπορεί να κατασκευαστεί συμπεριλαμβανόμενης και όλης της Ιστορίας. Λοιπόν? Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις…αναμνήσεις από το μέλλον?! Αλλ' έπειτα, ποιος θα ήθελε να αναγνωρίσει ότι είναι ήδη νεκρός ε?!

    http://www.youtube.com/watch?v=sAtAxJj78Ec

  2. Ανώνυμος says:

    ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ-ΦΙΑΛΕΣ …ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ…ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΠΙΣΗΣ [ ΕΠΟΧΕΣ ] ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΤΑ ΒΑΣΣΙΛΕΙΑ-ΒΑΣΣΙΛΕΙΣ …ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ….ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ [ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ]…Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ [ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΦΥΛΗ ] ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ…ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΥΛΗΣ …ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ [ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ]…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *