in ,

Η Επικεφαλίδα που η Times του Λονδίνου αρνήθηκε να δημοσιεύσει: «Οι Εβραίοι απέρριψαν την ανθρωποθυσία πριν από 3.500 χρόνια. Τώρα είναι η σειρά της Χαμάς »

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Επικεφαλίδα που η Times του Λονδίνου αρνήθηκε να δημοσιεύσει: «Οι Εβραίοι απέρριψαν την ανθρωποθυσία πριν από 3.500 χρόνια. Τώρα είναι η σειρά της Χαμάς »

Του Gilad Atzmon (Ισραηλινός μουσικός και δημοσιογράφος)

«Έχουμε χορτάσει απο ανθρώπους σαν τον Elie Wiesel, και τους ομοίους του»

Σύμφωνα με την εβραϊκή Τηλεγραφική Υπηρεσία, η Times του Λονδίνου αρνήθηκε να αναρτήσει μια διαφήμιση του Elie Wiesel, εναντίον της Χαμάς για την χρήση των παιδιών ως ανθρώπινες ασπίδες.

Η Επικεφαλίδα της διαφήμισης έχει ως εξής: «οι Εβραίοι απέρριψαν την παιδική θυσία πριν από 3.500 χρόνια. Τώρα είναι η σειρά της Χαμάς».

Η δήλωση του Wiesel είναι ένα κραυγαλέο ψέμα και η Times του Λονδίνου το γνώριζαν.

Wiesel

Elie Wiesel

Οι Εβραίοι ποτέ δεν έχουν σταματήσει να θυσιάζουν τα παιδιά (στρατιώτες) τους. Το πρωτόκολλο Hannibal είναι μια οδηγία IDF διαταγή για τους στρατιώτες οτι πρέπει να λάβουν «τα αναγκαία μέτρα» για να αποτρέψουν τη συλληψη των συντρόφων τους από τις δυνάμεις του εχθρού. Τα «Αναγκαία μέτρα» περιλαμβάνουν τη διακινδυνεύση της ζωής του ισραηλινού στρατιώτη και όποιου τυχαίνει να είναι στην ιδια περιοχή. Ομοίως, η Kastner Affair στην αποκορύφωση του Ολοκαυτώματος, ο Ben Gurion και η σιωνιστική εγκατάσταση στο Ισραηλ, ήταν πρόθυμοι να θυσιάσουν πολλές εβραϊκές ζωές στο βωμό του σιωνιστικού στόχο.

Ο αυξανόμενος αριθμός των γενοκτονιών και σφαγές που διαπράχθηκαν από τους Εβραίους κατά τα τελευταία εκατό χρόνια δείχνουν ότι τουλάχιστον κάποιοι Εβραίοι είναι αρκετά απρόσεκτοι με τα παιδιά των άλλων ανθρώπων. Ο Wiesel θα πρέπει να εξετάσει το Holodomor (Ο Μεγάλος Λιμός της Ουκρανίας (1932-1933) ή Γολoντομόρ υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές στη σύγχρονη ιστορία της Ουκρανίας που συνοδεύτηκε από το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων 7-15 εκκατ. Ο λιμός επηρέασε και άλλες περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης, ωστόσο εκδηλώθηκε με μεγαλύτερη ένταση και περισσότερα θύματα στην Ουκρανία, και σε γειτονικές περιοχές της) και το ρόλο των «πρόθυμων δήμιων του Στάλιν» του εβραιου αμερικανού ιστορικού, Γιούρι Slezkine που μας διαφωτίζει με το πολύτιμο βιβλίο του «Ο εβραϊκός αιώνας».

O Gilad Atzmon

Ο Wiesel μπορεί επίσης να διαβάσει Ισραηλίτικες δηλώσεις, Sever Plocker ότι «ορισμένοι από τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης εποχής ήταν Εβραίοι.”

Μόλις λίγα χρόνια μετά το Holodomοr, οι ομιλώντες της εβραικής με την Διεθνή Ταξιαρχία, δολοφόνησαν τους Καθολικούς και έκαψαν τις εκκλησίες τους στην Ισπανία (1936). Οι συνθήκες τραγωδίας και βίας μέσα στις οποίες γεννήθηκε το εβραϊκό κράτος δεν χορταίνει απο τη δίψα του για βία μεταξύ μερικών από τους υποστηρικτές της Διασποράς. Οι ανήθικες παρεμβασεις των Νεοσυντηριτικών που υπήρξαν συνήγοροι για τον θάνατο και σφαγή των εκατομμυρίων μουσουλμάνων τις τελευταίες δύο δεκαετίες είναι σε μεγάλο βαθμό ο εβραιοσιωνισμός.

Δεν ήταν ο Λόρδος Levy, ο επικεφαλής του εράνου και χρηματοδότησης της κυβέρνησης του Τόνι Μπλερ τη στιγμή που μας οδήγησαν σε έναν παράνομο πόλεμο στο Ιράκ; Δεν ήταν αυτός ο υπερήφανος σιωνιστής Εβραίος;

Δεν ήταν οι συγγραφείς των Εβραϊκών Χρονικών, ο David Aaronovitch και Nick Cohen, οι οποίοι υποστήριξαν με ενθουσιασμό τον πόλεμο στο Ιράκ στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, Εβραίοι; Ίσως να ήρθε η ώρα για τους Aaronovitch και Cohen να μας εξηγήσουν την υπεράσπιση της θανατηφόρας «ηθικολογίας τους».

Ας εξετάσουν τον περίφημο Bernard Henri Levy, ο οποίος παραδέχτηκε ότι “ως Εβραίος” “απελευθέρωσε” τη Λιβύη. Και αναρωτιέται: Δεν είναι ώρα να αναλάβει την ευθύνη ως «Εβραίος» για τη θυσία των παιδιών και άλλων ανθρώπων;

Θα ήθελα να συμβουλευσω τον Elie Wiesel ότι το επιχείρημα του ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί αμάχους και τα παιδιά ως «ανθρώπινες ασπίδες» δεν είναι μόνο λάθος, αλλά πραγματικά ρίχνει φως στη σιωνιστική πολιτιστική νοσηρότητα και πνευματική βαρβαρότητα.

Μετάφραση

Το Κοράκι

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 Comments

Leave a Reply
 1. Η επικεφαλιδα που αρνουνται τα κατοχικα νεα να αναρτησουν

  Θυελλώδες διαζύγιο παίρνει η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
  ————————————————————

  Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της, ζητώντας να της ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού τους και η μετοίκησή της από την κοινή κατοικία- η οποία ανήκει στην οικογένειά της.

  Οι περιγραφές της στο δικόγραφο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, είναι σοκαριστικές.

  Τα προβλήματα στο ζευγάρι ξεκίνησαν το 2011 με συνεχείς καβγάδες, ενώ η κυρία Ασημακοπούλου μιλάει για απροθυμία του συζύγου της να φανεί αντάξιος των οικογενειακών βαρών.

  «Ανοίγοντας η μητέρα μου το χρηματοκιβώτιο ανακάλυψε ότι έλειπαν 35 χιλιάδες ευρώ. Σε κατάσταση σοκ επικοινωνήσαμε με τον σύζυγό μου για το ενδεχόμενο διάρρηξης ή κλοπής. Όταν αποφασίσαμε να φωνάξουμε την Αστυνομία παραδέχτηκε ότι τον Μάιο του 2012 είχε παρακολουθήσει τη μητέρα μου για να δει που κρύβει το κλειδί. Το πήρε, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσε το ποσό. Επικαλέστηκε χρέη προς την Εφορία και ισχυρίστηκε ότι πήρε τα χρήματα για να μην μου προκαλέσει προβλήματα προεκλογικά και θα μου τα επέστρεφε» αναφέρεται στο δικόγραφο.

  Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ακόμη: «Μου φέρεται βάναυσα, είναι αγενής, εριστικός, βωμολοχεί, φωνασκεί, ζητούσε εξυπηρετήσεις κι αν δεν ικανοποιούνταν έβριζε».

  Αίσθηση προκαλεί η περιγραφή για την περίοδο των Ευρωεκλογών: «Μου πρότεινε επίμονα να απαιτήσω από τον Πρωθυπουργό να εξασφαλίσει την εκλογή μου στην Ευρωβουλή ή, να με στείλει επίτροπο ή, εναλλακτικά να μου αναθέσει Υπουργείο. Όταν αρνήθηκα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του με απείλησε ότι θα με εγκαταλείψει και θα με διασύρει δημόσια, λέγοντας "Εάν δεν κάνεις αυτό που σου λέω εγώ , δεν θα εκλεγείς ποτέ ξανά βουλευτής»!

  Στο δικόγραφο περιγράφει και το επεισόδιο που την έφερε στο αδιέξοδο: «Με την έναρξη των θερινών διακοπών ο σύζυγός μου μού ζήτησε να του καταβάλλω μηνιαίως 2.500 ευρώ, απειλώντας με εκ νέου, λέγοντας μου «εγώ δεν θα κάνω τον Αλβανό. Για να παριστάνω τον σύζυγό σου θα πληρώσεις, αλλιώς θα σε κάνω ρεζίλι». Το πρωί της Τρίτης 8 Ιουλίου μου ζήτησε 250.000 ευρώ, απειλώντας ότι θα καταστρέψει την πολιτική μου καριέρα.

  «Θα πληρώσεις πολλά, δεν θα μπορείς να ξανακυκλοφορήσεις στην Ελλάδα. Θα σε τελειώσω», μού έλεγε και το επόμενο πρωί ανακοίνωσε ότι θα φύγει από το σπίτι και θα κάνει ενέργειες να με διώξει αν δεν του καταβάλω το ποσό. Το βράδυ της ίδιας μέρας ανακοίνωσε ότι απαιτεί 300.000 ευρώ, ότι προσέλαβε δικηγόρο και αν δεν πλήρωνα θα με εξευτέλιζε και θα ήμουν αναγκασμένη να φύγω από την Ελλάδα».

  • Αυτή, από ότι φαίνεται μάλλον δεν συμμετέχει στα οικονομικά βάρη του γάμου, αλλά τα θέλει μονά ζυγά δικά της.

  • Αστα φιλε , γιατι μηπως μας εγραψαν πως ο τσιπρας πηγε Αγιο Ορος για " προσευχη" , η οτι η Μενεγακη δινει 1,5μυρια στο Λατσιο ; Αστα λεμε .

 2. Ακομη μια επικεφαλιδα που κανουν γαργαρα τα κατοχικα νεα

  Στην αντεπίθεση περνάει ο Ηλίας Κασιδιάρης στέλνοντας αγωγές
  ——————————————————————-

  και μηνυσεις σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους και σε Μέσα Ενημέρωσης για τη διαρροή ανακριτικού υλικού , το οποίο σύμφωνα με τον κ. Κασιδιάρη λειτούργησε στην δημιουργία αρνητικού κλίματος για το πρόσωπό του. Παράλληλα ο βουλευτής της Χ.Α. μηνύει και τον Άδωνι Γεωργιάδη διότι όπως ισχυρίζεται ο τελευταίος τον αποκάλεσε «χαφιέ» σε τηλεοπτική εκπομπή και ισχυρίστηκε πως σε έρευνα το 2013 βρέθηκαν στις τσέπες του Κασιδιάρη 20-30.000 ευρώ.

  Παράλληλα μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αντωνιάδη, ο βουλευτής της Χ.Α. κατηγορεί και δημοσιογράφους συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης αλλά και την εφέτρια κυρία Κλάπα για διαρροή ανακριτικού υλικού.

 3. Η εβραϊκή προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο ! Το άσπρο για μαύρο και το μπλε για κόκκινο . Θέλουν πάντα να βγαίνουν από πάνω , αλλά οι ώρες τους είναι μετρημένες . Κάθε δέντρο που δεν βγάζει καρπό καλό , κόβεται και στη φωτιά ρίχνεται . Η παραβολή της άκαρπης συκιάς για αυτούς ειπώθηκε . Χριστός Ανέστη , για να μην ξεχνιόμαστε .

  • ρε συ παπα-γιωργο…εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια εδω στα κατοχικα; δεν λεει πλεον σε πηραν μυρουδια βρε απο το πολυ κυριε ελεησον ! τραβα τωρα στον εσπερινο να ψελνεις και παρατα μας εδω μεσα με τους ψαλμους…

 4. Εχω μια ιδεα. Αυτοι για να ειναι τοσο ζοχαδες να σκοτωνουν και να σκοτωνονται μαλλον δεν ικανοποιουνται πληρως σεξουαλικα.
  Τα ιδια χουγια εχουν και οι μουσουλμανοι. Τι κοινο εχουν? Περιτομη. Δηλαδη εχουν αφαιρεσει τα ανδρικα 'χειλη.
  Οποτε μισοικανοποιημενοι ψαχνουν εκτονωση με οποιο τροπο.
  Να καταργησουν την περιτομη.

  • χα χα χα χα ζα χα: τελειο…ΤΕΛΕΙΟ!!!! οπως παντα τα σχολια σου!!!!!!!!!!!!
   περιμενε τωρα τον πατερ-Γιωργη…για την συνηθη …κατηχηση σου!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

O Ομπαμίας ποτέ δεν θα σκότωνε πράκτορες της Μοσάντ! Χαχαχαχα

ΔΕν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει …