21:09 - 11/04/2014

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων (περίπου είκοσι δύο τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εν ζωή).

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει η απόλυτη ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70 εκατομμυρίων ανθρώπων πουκινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα (περίπου δέκα τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εν ζωή).

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

( Από το βιβλίο του DR. WAYNE W. DYER ( Η δύναμη της πρόθεσης)

Πριν από πολλά χρόνια βρισκόμουν μαζί με μία από τις κόρες μου, που ολοκλήρωνε ένα πρόγραμμα στην άγρια φύση, το οποίο θα τη βοηθούσε να..ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. :^D^: Όταν ένα κείμενο, αναφέρεται σε "δονήσεις", σε "συχνότητες", σε "ενέργειες", σε "αισιοδοξία"… κ.λ.π. σε "ανώτερα" και "κατώτερα επίπεδα συνειδητότητας" κ.λ.π.

  Και αυτό το κείμενο αρχίζει με την λέξη"άτομο", αλλά όχι πρόσωπο… τότε αυτομάτως το κείμενο αναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό!!!

  ΜΟΝΟ το πρόσωπο ως ανώτερο ΕΓΩ της ψυχής, έχει δονήσεις, ενεργείες, συχνότητες… που άγοντε σε ανώτερα επίπεδα! Το άτομο, είναι το κατώτερο εγώ της ΨΥΧΗΣ… η βάση του δυτικού πολιτισμού είναι βασισμένη στην ατομικότητα και όχι στην προσωπικότητα!

  Συνήθως όλα τα δίποδα του πλανήτη, που έχουν το φαινότυπο του ανθρώπου, καλούνται λαθεμένα σαν άνθρωποι! Δεν είναι….

  Υπάρχουν 2 τεινά…

  Στην καλύτερη ο συγγραφέας, χρησιμοποιώντας την αγγλική γραφεί, να μην μπορεί να αποδόσει την διαφορά στις λέξεις "άτομο – ατομικότητα", και "πρόσωπο – προσωπικότητα".

  Στην δε χειρότερη περίπτωση, ο συγγραφέας, ως τέκνο της δύσεως… συγχέει και δίνει (ίσως όχι τυχαία) τον όρο "άτομο" και όχι τον όρο "πρόσωπο".

  Το άτομο, ως άτομο σε όλη του την ζωή παραμένει μέσα στον υλικό μικρόκοσμο του προσπαθώντας να αναδείξει την μεγαλωσύνη του! Το δε πρόσωπο, ως πρόσωπο σε όλη του την ζωή, αναδεικνύει την προσωπικότητα του, δίνοντας της μορφή!!! Όπου σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η μορφή, άγεται προς ηγέτη! Και ένας ηγέτης ποτέ δεν αποτελεί μέρος της μεγάλης μάζας των ατόμων!!

  22+10=32…. ψάχνουμε να βρούμε τον 33ο!.. λέμε τώρα.
  Αυτά.

  ΥΓ. Αφού ο συγγραφέας πιστεύει αυτά που γράφει… τότε θα πρέπει να πάει στον Μ. Ομπάμα… και να τον επηρεάσει θετικά για αυτά που σχεδιάζει να πράξει. Τόσο απλά… Διότι από λόγια, όλοι είναι πολύ καλοί… στα έργα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Βεβαίως το ίδιο ισχύει για οποιονδήποτε πιστεύει τα ίδια πράγματα… μην κάθεστε πηγαίνεται στον Α. Σαμαρά!… να τον επιρεάσεται "θετικά"… μήπως και καταλάβει τι πράτει.

 2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΑΛΕΞΗ …ΤΟΣΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ …ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ,,, ΕΝΑΣ ΕΔΩ [ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ] ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ …ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΙΣΟΡΟΠΗΣΕΙ Η ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΑΡΟΣ ΤΙΜΗ ΚΛΠ …ΑΒΑΤΑΡ… ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ… ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ …ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ…ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ…ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ…ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ…ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ…ΟΡΦΑΝΟ…ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ…..ΝΕΟΠΤΩΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ… Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΦΟΝΟΥ …ΜΙΑΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ …ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΧΙΑ ΔΙΝΟΥΝ…ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ…ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ [ ΑΓΑΠΗΣ ] ΠΡΑΞΕΙΣ …. ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ [ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ] ΛΟΓΟΥ…ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ …ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ …ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑΣ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗ ΟΧΙ ΕΓΩ…ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ [ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ] ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗΣ…ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ…[ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ] Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …ΚΑΙ [ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ] ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ …ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ …ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ…. ΑΡΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ [ ΘΕΙΚΗ ] ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗ ..ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 3. Αν εκεί που ο συγγραφέας γράφει την λέξη ενέργεια, συμπληρώσω την θεία ενέργεια ή την ενέργεια του αγίου πνεύματος, τότε καταλαβαίνω απόλυτα τί θέλει να πει.
  Έχω γνωρίσει ανθρώπους με θεία χάρη (ή ενέργεια) και έχω νιώσει τί ωραία είναι όταν μεταδόθηκε σε μένα. Έχω ακούσει επίσης για άντρες που επισκέφτηκαν το Άγιο Όρος και ένιωσαν έτσι από αγιορείτες μοναχούς και ασκητές.

  Με λίγα λόγια: οι ΑΓΙΟΙ κρατάνε αυτόν τον κόσμο και δεν καταστρέφεται. Είναι αυτοί που εξισορροπούν την αρνητική ενέργειά μας και δεν χανόμαστε…

 4. Ενα ακομα "μοντερνο" μαντρι !
  ΟΛΑ αυτα ειναι καλα οταν μιλαμε για το μονοπατι του μυστικισμου -μοναχισμου
  Κατα τα αλλα χρειαζομαστε και τον "ανωτερο εαυτο" και τον "κατωτερο" !
  Ειπαμε Α και Ω

 5. ΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΝΕΟ ΕΠΟΧΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΨΙΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.
  Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΑΣ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
  ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΟΥΜΕ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ-ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!

  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!

 6. ""Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.""
  nai ! ston YPNO SAS

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*