Η εγκύκλιος στις ΔΟΥ για οφειλές… Το δίλημμα φαγητό στα παιδιά σου ή πληρωμή χαρατσιών… απαρχή ανεξέλεγκτης έκρηξης

Νέο χτύπημα των τραμπούκων της Τρόικα. Με εγκύκλιο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που απέστειλε προς τις εφορίεςτης χώρας το υπουργείο Οικονομικών, τις καλεί να θέσουν προτεραιότητα σε όσους οφείλουν πάνω από 3.000 ευρώ και κατέχουν ακίνητη περιουσία.
Οι οφειλέτες απειλούνται με αναγκαστικά μέτρα είσπραξης περιουσιακών στοιχείων και εισοδημάτων, όπως κατασχέσεις καταθέσεων, ακινήτων, αυτοκινήτων, μισθών, συντάξεων ενοικίων και λοιπών εισοδημάτων, αλλά και με ποινικές διώξεις.
Η προπαγάνδα λέει ότι είναι τάχα για τους «μεγάλους». Οι μεγάλοι όμως τα έχουν έξω σε εταιρίες και έχουν δισεκατομμύρια. 3.000 ευρώ χρέη είναι πολύ εύκολο να γίνουν.
Ειδικά φέτος που το αφορολόγητο είναι μόλις 5.000 ευρώ. Ενώ πέρσι με 12.000€ δεν πλήρωνες φόρο φέτος πχ, θα πληρώσουν 700€. Κι οι τιμές σε βασικά είδη αυξάνουν συνέχεια. Το εισόδημα που αντιστοιχεί σε 3.000€ φόρο είναι περίπου 22.320€. Και προσοχή. Αν έχεις μια μικρή ακίνητη περιουσία θα φορολογηθείς επιπλέον, ακόμα κι αν είσαι άνεργος με μηδενικό εισόδημα! Αν δεν προσκομίσεις τις αποδείξεις που αντιστοιχούν, θα πληρώσεις επίσης εξτρά. Από τις δαπάνες φοροαπαλλαγών αφαιρείται μόνο το 10% φέτος.
Για 3.000 ευρώ, κινδυνεύεις να σου πάρουν το σπίτι. 
Επιπλέον έρχονται: Εισφορά Αλληλεγγύης, ΕΤΑΚ, Χαράτσι ΔΕΗ, ΦΑΠ (Φόρος Ακίνητης Περιουσίας). 
Για να δεις τι ψήφιζες τόσα χρόνια. Σταμάτα τους πριν κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. 
Όσο αφήνεις τον καρκίνο του μνημονίου, τόσο χειρότερα είναι.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *