Η εγκατάλειψη της Θράκης είναι εθνική προδοσία

Η εγκατάλειψη της Θράκης είναι εθνική προδοσία
Ως Ελληνίδα πολίτης Θρακιώτισσα γενέτειρά μου η Κομοτηνή, η πλέον ευαίσθητη εθνικά Ελληνική πόλης, αφημένη σήμερα στο «έλεος του Θεού».


​Σέβομαι το Σύνταγμα, κάνω χρήση των «Ατομικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων» άρθ. 5/1 και άρθ. 14/1 για την Πατρίδα μου. Υποβάλλω προς τους Κυβερνώντας ερωτήματα, επισημαίνω επικίνδυνες παραλήψεις κλπ.

​Από ετών παρακολουθώ τα γιγνόμενα στην Θράκη: αδιαφορία, αδράνεια, εφησυχασμός, παράλογη υποχωρητικότητα, αντίδραση καμία. Ως η Ελλάδα να κατέχεται από το φοβικό σύνδρομο και σύρεται από την Άγκυρα.

​Αφήσατε το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή και τους ψευτομουφτήδες να εργάζονται «ως δούρειος ίππος» στη ομογενοποίηση της μειονότητος στον «Τουρκισμό». Η πομακική εφημερίδα «Ζαχάλισα» γράφει «Η Ελληνική Κυβέρνηση μας οδηγεί στην αγκαλιά της Τουρκίας». Οι κυβερνητικοί της Τουρκίας ανενόχλητα πηγαινοέρχονται, αλωνίζουν την Θράκη προπαγανδίζοντας.

​Φιλία μεταξύ των κρατών δεν υπάρχει παρά μόνον εθνικό συμφέρον. Δεν σας προβλημάτισε η συσπείρωση των μουσουλμανικών ψήφων στο «Κόμμα Ισότης Ειρήνη Φιλία»; (ΚΙΕΦ-DΕΒ) στη Θράκη; Εάν δεν ληφθούν ειδικά μέτρα θα έχουμε δεινά αποτελέσματα:

α) στις βουλευτικές εκλογές οπόταν γίνουν και


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

β) μετά των εκ Βουλγαρίας Τούρκων ιδιαίτερο δεσμό τους.

​Προ των ευρωεκλογών, επισημαίνω δια επιστολής μου αριθμ. πρωτοκόλλου 1255/2-5-2010 στο ιδιαίτερο γραφείο του Πρωθυπουργού τα συμβαίνοντα στην Κομοτηνή.

​Στην Ξάνθη υπάρχει η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, δια Προδρικού Διατάγματος υπ’ αριθ. 334/24-9-1998 κατά το άρθρ. 2 είναι υπεύθυνοι στην ενημέρωση των αρμοδίων Υπουργών.

Και οι Υπουργοί τι έκαναν και τι κάνουν;

Πρωταγωνιστούν στα εθνικο-πολιτικά λάθη και φθάσαμε εδώ!

Και ποιος γνωρίζει που ακόμα!

​Το κόμμα DΕΒ αποθρασύνεται επικίνδυνα. Στις 19-22 Ιουνίου προσκεκλημένοι του DΕΒ στην Κομοτηνή μια αντιπροσωπεία της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτ. Θράκης» του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητος».

Ήρθαν «αναγνωριστικά» 16 μέλη εκπρόσωποι της «Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών λαών» μέλη της «Ευρωπαϊκής Ένωσης Ημερήσιων Εφημερίδων σε μειονοτικές και τοπικές γλώσσες» (Αντιφωνητής 1/7/14) με την επιστροφή τους, ευθύς αμέσως δημοσίευσαν σε γαλλική εφημερίδα συκοφαντικά ψευδή γεγονότα.

Με ποιο δικαίωμα απεφάσισαν «σαν στο σπίτι τους» το 2015 στην Κομοτηνή να γίνει το πανευρωπαϊκό συνέδριο όλων αυτών, υπό την αιγίδα του DΕΒ φυσικά του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής;

​Ποιος κυβερνά στην Θράκη;

Οι ίδιοι οι Κυβερνώντας ποδοπατούν την Συνθήκη της Λωζάνης αρθρ. 2/30-1-1923, και τουρκοποιούν την μειωνότητα;

Έχει προσυπογραφεί μυστικά, συνδιοίκηση ή συγκυβέρνηση;

Και σιγά-σιγά χαρίζουν «αμαχητί» την Θράκη στην Τουρκία;

​Στις 13 Ιουλίου ο αναπληρωτής του Πρωθυπουργού της Τουρκίας ο Εμρουλά Ισλάρ, αφού πήγε στην Σόφια, έρχεται «ιδιωτικός» στην Κομοτηνή προσκεκλημένος στο γεύμα Ιφτάρ του ψευτομουφτή. Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του «Ευρωπαϊκού Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας και Πολιτισμού» που τον αποκαλούν «Διοικητή της Θράκης» (Χρόνος 15/7/14). Μεταφέρει τους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού στους παρόντας, την αφρόκρεμα «του Τουρκισμού» της Κομοτηνής-Ξάνθης «η ισχυρή Τουρκία ήταν πάντα στο πλευρό σας και θα είναι» και αναφέρεται επιτακτικά και ασύστολα στην τουρκοποίηση της μειωνότητας και την εκλογή των μουφτήδων.

​Τι κάνουν οι πολιτικοί μας, τόση υποτέλεια;

Πηγαινοέρχονται Τούρκοι κυβερνητικοί χωρίς πρωτόκολλο αφήξεως και προγραμματισμού στην Κομοτηνή, Ξάνθη, Πομακοχώρια αλωνίζουν.
Επισκέπτονται τους παράνομους συλλόγους και αδιαφορούν πλήρως τους Έλληνες τοπικούς παράγοντες.

​Τι κάνει το Ελληνικό Κράτος, βρίσκεται σε νάρκη.

Δεν αφουγκράζονται τις εμπριστικές ομιλίες, τις διεκδικήσεις που εκστομίζουν ελεύθερα ή σκοπίμως μας προετοιμάζουν για τα δεινά;!

​Ο Υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίλογλου (καταγωγή από Αρριανά Κομοτηνής) και βουλευτής Αδριανουπόλεως (το έχει κάνει Σύνταγμα – Πατήσια), προσκεκλημένος 22 Ιουλίου από τον Τούρκο Πρόξενο Θεσσαλονίκης, σε γεύμα Ιχτάρ.

Έτσι στήνεται παγίδα και στην Θεσσαλονίκη. Στην ομιλία του χαρακτηρίζει «την Θράκη ως κομένο χέρι της Τουρκίας».
Αντίδραση καμία.

​Κύριοι της Κυβερνήσεως προσέξτε την Θράκη πριν είναι πολύ αργά.

Ποιος έδωσε εντολή στην Κομοτηνή να μη γίνει η παρουσίαστη του δίτομου βιβλίου «Η ιστορία του Ελληνικού Στρατού» του Δρ. Παπαφλωράτου;

Έγινε στην Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης και Αλεξ/πολης 31/6-1/7 με πλήθος στρατιωτικών. Στην Κομοτηνή φυσικά και έγινε Κυριακή πρωΐ στην αίθουσα Παπανικολάου. Ούτε ένας στρατιωτικός δεν συμμετείχε, εκτός από τον ομιλητή Αντ/γο συμπαρουσιαστή του βιβλίου.

Τόση υποτέλεια!

Προβληματισμός οφθαλμοφανής…

​Η Θράκη κατήντησε στρατόπεδο λαθρομεταναστών, ωρολογιακή βόμβα.

Οι αστυνομικοί ολιγάριθμοι δεινοπαθούν. Ληστείες, ναρκωτικά, κλοπές, λαθρεμπορία, ανασφάλεια πολιτών, Ελλάδα χωρίς σύνορα…

​Ο Χριστιανικός πληθυσμός συρρικνούται.

Δώστε προνόμια στους θέλοντες να μεταδημοτεύσουν στους Νομούς Ροδόπης, Ξάνθης.

Να απομακρύνετε τους έγκλειστους από την Σχολή Αστυνομίας Κομοτηνής και τον Οκτώβριο να λειτουργήσει ως Σχολή.

Όχι στην πώληση των ακτών «περιβαλλοντικό πάρκο Αν. Μακεδονία Θράκη» σε αλλόθρησκους και αλλοεθενείς.

Οι βλέψεις των Τούρκων γνωστές, των Βουλγάρων γράφονται στο Βουλγαρικό Εθνικό Δόγμα.

​Συνέλληνες αφυπνισθείτε.

Οι Κυβερνώντας περί άλλων τυρβάζουν.
Το εθνικό θέμα περιθωριοποιείται στην ισοπέδωση των πάντων.
Ξεχνούν ότι είμαστε διαβάτες στην ζωή.

Τι θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά;
Θα μας καταριούνται ως ανίκανους να διαφυλάξουμε ότι μας παρέδωσαν οι προηγούμενοι με θυσία ζωής.
​Ζητείται ένας Έλληνας στην Συνείδηση, ως άλλος Καποδίστριας.

Έλληνας να σώσει την Ελλάδα από το χείλος του γκρεμού.

Πριν είναι πολύ αργά…

Μετά τιμής

Αιμιλία Λαδοπούλου

Επίτιμος Πρόεδρος Κομοτηναίων Αθήνας

Αντ/δρος Εθνικής Ενώσεως Βορ. Ελλήνων
(Θρακών-Μακεδόνων-Ηπειρωτών) κ.α.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Loading...

11 thoughts on “Η εγκατάλειψη της Θράκης είναι εθνική προδοσία

 1. Ανώνυμος says:

  Το 2000 έλεγα σε καποιες συζητήσεις που είχα οτι αυτό θα συμβεί και μου έλεγαν οι περισσότεροι να μην ασχολούμαι με τα πολιτικά και να κοιτάξω να διασκεδάσω γιατί η ζωή είναι μικρή..Ενα μεγάλω ποσοστό τον νεοελλήνων έλεγε "σώπα και δεν βαριέσαι"
  Τώρα αλάνια??Τι παίζει?άντε καλή διασκέδαση.

  • Ανώνυμος says:

   τι παιζει φιλε μου ; Σαν τι νομιζεις οτι μπορει να παιξει δηγλαδη ; Αν αυριο υποθεσουμε πως κανουν δημοψηφισμα ΘΡΑΚΗ η ΕΥΡΩ , μαντεψε πιο θα ειναι το αποτελεσμα . Αλλα ακομα κι αν πουμε Θρακη , η διαφορα θα ειναι μηδαμινη . Οχι μονο για τη Θρακη , αλλα για οποιοδηποτε ελληνικο κομματι . Για τη Μυκονο εχω καποιες επιφυλαξεις , αν και αυτη την εχουμε δωσει προ πολλου .

 2. μπλακ-αης says:

  ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!

  εσυ χαχολε και χαχολα εχεις τακτοποισει το γυιο και την κορη σου ωστε να μπορεσει να επιβθωσει αυτον τον χειμωνα που ερχεται;

  Το ότι βοολευτές κουβαλούν στη βοολή και τα παιδιά τους είναι γνωστό και δεν συμβαίνει μόνο στις περιπτώσεις ορκωμοσίας ή όταν αρχίζει η Ολομέλεια της βοολής.

  Αφήστε που πολλοί βουλευτές (και της συγκυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης) έχουν χρίσει τους γόνους τους «επιστημονικούς συνεργάτες» για να μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στη βοολή.

  Μερικές κόρες βοολευτών, έρχονται στη βοολή με 12ποντες γόβες, ακριβές τσάντες και με την τσίκλα στο στόμα.

  Οπως συνέβη την Πέμπτη το πρωί, όταν η κόρη ενός βοολευτή θέλοντας να απαλλαγεί από την τσίχλα της την… κόλλησε σε μια (ιστορική) κολόνα στο Περιστύλιο δίπλα από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου…

  απολαυστε την αυριανη βοολευτινα σας και πιθανα …υποοοργινα σας…

  χαχολοι και χαχολες…

  • Ανώνυμος says:

   Κι εσυ τι κανεις εκει μεσα ρε μπλακ-αης ; Εισαι βοολευτης , βοολεμενος η ακομα χειροτερα δημοσιοκαφρος ;

 3. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑ ΑΙΜΙΛΙΑ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ Κ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ Κ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΓΑΡΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

 4. Ανώνυμος says:

  Η εγκατάλειψη της Θράκης είναι εθνική προδοσία…ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟ ΤΑ" ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ" ΕΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ._

 5. Ανώνυμος says:

  Αγαπητη Θρακιωτισσα ,
  για να καταλαβεις ποιος κανει κουμαντο σε αυτο το κρατος θα πρεπει πρωτα να δεις ποιος ειναι ιδιοκτητης της Εθνικης Τραπεζας της Ελλαδος .
  Μολις το βρεις αυτο να ψαξεις ποιος ειναι ιδιοκτητης της Τραπεζας της Ελλαδος που ειναι η κεντρικη μας τραπεζα .
  Αφου τα δεις αυτα θα καταλαβεις οτι οτι τη δραχμη επι 150 χρονια την τυπωνε και τη δανειζε με τοκο στο ελληνικο κρατος η Αγια Οικογενεια . Η οικογενεια Ροτσιλτς που εχει την επαυλη της στην Κερκυρα .Οικογενεια ΕβραιοΧαζαρων .
  Ειναι η οικογενεια που επι 150 χρονια απομυζα το ελληνικο κρατος και εχει στην ιδικτησια της τα πεντε σιωνιστικα κομματα της βουληςΠΑΣΟΚ , ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ,ΚΚΕ.
  Ο ΕβραιοΧαζαρος Δενδιας φροντισε με τον ανθελληνα Σαμαρα να τους δωσει 700 στρεμματα γης διπλα στην επαυλη τους στην Κερκυρα . Αυτο ηταν η πρωτη αποκρατικοποιηση που εκανε το ΤΑΙΠΕΔ (μηπως ειναι στο συμβουλιο ο αδελφος του Σαμαρα?).
  Στην Αγια Οικογενεια δωσαμε τα χρυσορυχεια Χαλκιδικης εναντι τιμηματος 11 εκατ ,δηλαδη οσο κανει μια πολυκατοικια στην πολη .
  Περσι τους πληρωσαμε ομολογο 31 δις . Ομολογο που το ειχαν αγορασει απο την δευτερογενη αγορα 5 δις .
  Με ποιους κυβερνανε τον τοπο ?
  Ποιοι ειναι ΧαζαροΕβραιοι ? Ο Σαμαρας , το γενος του κοπριτη Μπεν-ακη .Ο Βενιζελος , Μητσοτακης ,Σημιτης , οικογενεια Μινεικο , Τσιπρας , Αλαβανος , Κουβελης (ειναι μηπως δικηγορος του ΚΙΣ?) , Βαρβιτσιωτης ,Μοσιαλος ,Ροζακης , Στουρναρας ,Δαμανακη ,Σαραγκουσης ,Χρυσοχοιδης .
  Ολοι αυτοι οι ανθελληνες κυβερναν τον τοπο .

 6. Ανώνυμος says:

  Συγχαρητήρια στην Ελληνική ψυχή της κυρίας που συνέταξε την επιστολή.Χωρίς να θέλω να την μειώσω όμως ας μου επιτρέψει να πω , που νομίζει ότι απευθύνεται? Σε Έλληνες πολιτικούς? χα χα χα ας γελάσω, γιατί μου φαίνεται αφελές το να πιστεύουν ακόμη κάποιοι ότι κυβερνούμασται απο Έλληνες. Κυβερνούμασται από Εβραίους και Τούρκους απογόνους, Μασσόνους και Μασονοπροσκυνημένους πράκτορες. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για το στρατό σε μεγάλο βαθμό ειδικά στα υψηλά κλιμάκια . Όσο για τον λαό. .. μακάρι και εύχομαι να είναι γύρω στο 1 μύριο αυτοί που είναι συνειδητά Έλληνες και απαλαγμένοι από διάφορες εθνοκτόνες μυαρές ιδεοληψίες και ξενόφερτα δόγματα και ιερατείο. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η άποψή μου.

 7. Ανώνυμος says:

  Αγαπητε μπλακ-αη , δεν της ελεγες να κολλησει την τσικλα στο ματι αυτου του κοπριτη του Μπεν Σελον δηλ του Βενιζελου ?
  Και τι δουλεια εχει το αγαλμα αυτου του κοπριτη στο περιστυλιο της βουλης .
  Αυτος που με τον αλλον κοπριτη τον Μπενακη Μπεν Χιραμ και προπαπο του ανθελληνα Σαμαρα , ζουσαν στη χλιδη οταν ο ελληνικος λαος πεινουσε ?
  Αυτος που εκανε 15 πραξικοπηματα στην Ελλαδα για να καταλαβει την εξουσια , με τη βοηθεια της Εβραικης Κοινοτητας Θεσσαλονικης ? Αυτοι που εστειλαν τον παπου του στην Κρητη για να μπορει να παριστανει τον κρητικο ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *