Η Δούρου στο ΥΕΘΑ επι ¨Ακη …(Όλοι οι Συριζαίοι στο σύστημα ;)

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Α’ για αυτό η δήλωση της περί καταρρακωμένου ηθικού στις Ε.Δ  Είχε πληροφορίες από » μέσα »

Για αυτό και είναι αγαπημένη στις τούρκικες εφημερίδες …Βέβαια και οι σπουδές της στην Τουρκία ήταν προσόν για την προσλάβει  ο  Άκης !


Επίθεση εναντίον του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, η οποία είναι στενή συνεργάτιδα και προσωπική φίλη του προέδρου Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει σήμερα η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Ο λόγος της επίθεσης είναι ότι η Δούρου εργαζόταν με το καθεστώς των συμβάσεων στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, σε μια περίοδο, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο πρώην υπουργός είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητές του στον τομέα των εξοπλισμών οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα προφυλακισμένος
Η εφημερίδα διευκρινίζει, ορθά κατά τη γνώμη μας, ότι το μεμπτό δεν είναι ότι η Δούρου εργαζόταν στο ΙΑΑ, αλλά το γεγονός της προσπάθειας απόκρυψης της εν λόγω επαγγελματικής δραστηριοποίησης. Σε αυτό δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε καθόλου. Εκεί που μας εγείρονται κάποια ερωτήματα, είναι το τι είδους… αναλύσεις για την Τουρκία έδινε στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αν λάβει κανείς υπόψη όσα έχει πει σε τουρκικές εφημερίδες σε συνεντεύξεις της…

Ωστόσο, για να τοποθετούμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα το οποίο παραλείπεται στο ρεπορτάζ, επειδή γνωρίζουμε καλά το πως δούλευε το συγκεκριμένο «ίδρυμα»: Πως έγινε δεκτή η Δούρου στο ΙΑΑ; Έγινε κάποια διαγωνιστική διαδικασία έστω; Διότι εξ όσων γνωρίζουμε όλες οι συνεργασίες ήταν αποτέλεσμα γνωριμίας όσων εργάστηκαν εκεί με κάποιο «κατάλληλο πρόσωπο».

Μήπως έχουμε άδικο; Κι εάν ισχύει αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι η Αριστερά ήταν τότε αρκούντως… καθεστωτική. Ακόμη και επικεφαλής του Ινστιτούτου την περίοδο εκείνη προερχόταν από τον ευρύτερο αριστερό χώρο, χωρίς αυτό να αποτελεί αξιολόγηση, θετική ή αρνητική, για το έργο που άφησε.

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *