Η διαθήκη των Επικυρίαρχων

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Το ουσιώδες δεν είναι ορατό και τίποτα απ’ αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που φαίνεται ότι είναι!

Η διαθήκη των επικυρίαρχων, με ότι ή όποιους κι αν βάζετε στο σημείο «επικυρίαρχοι» [1] αφού σας μάθαμε την λέξη κι αρχίσατε να την χρησιμοποιείτε χωρίς ούτε καν να γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται. Ας είναι, αναρωτηθείτε, αν δεν έχετε χάσει την ικανότητα να αναρωτιέστε. Για να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή να παραμεριστεί οποιοδήποτε εμπόδιο πρώτα είναι απαραίτητο να γίνει γνωστό και να τεθούν οι σωστές ερωτήσεις. Οι σωστές ερωτήσεις είναι που εμπεριέχουν μέσα τους τις αλήθειες και τις απαντήσεις. Κάνε λοιπόν μερικές σωστές ερωτήσεις και τότε θα βρεις κάποιες αλήθειες σχετικά με την ζωή που ζεις, αν σε ενδιαρέφει κάτι τέτοιο κι αν φυσικά ζεις.

Αναρωτήσου: Γιατί ζούμε όλο αυτό τον παραλογισμό; Ποιοί τον δημιουργούν; Τι μπορούμε να κάνουμε; Τι πρέπει να γνωρίζουμε για να ζήσουμε μια καλή ζωή; Εμείς εδώ στο terrapapers αλλά και παλαιότερα στην miastala.com, γνωρίζουμε, τα βασικά φυσικά γνωρίζουμε, αλλά είναι αρκετά για να ανοίξουμε ένα παράθυρο, μια πόρτα, να καθαρίσουμε τον αχνό από το παράθυρο και να δούμε τι γίνεται πίσω, πιο πέρα, πάρα κάτω. Τι στο καλό γίνεται και ο πλανήτης χορεύει στο ρυθμό της τρέλας και της παραφροσύνης; Δεν μιλώ καν τι γίνεται σε άλλους πλανήτες, σε άλλα πλάσματα, σε άλλους κόσμους, αλλά σε αυτόν τον ταλαίπωρο παράλογο κόσμο του «πολιτισμένου» ανθρώπινου ζώου.

Ελπίζω να προβληματιστείς διαβάζοντας και ταυτοποιώντας με την καθημερινότητα σου, το παρακάτω κείμενο, όπως και τους συνδέσμους και να βγάλεις μερικές δικές σου απαντήσεις και να αποκτήσεις μερικά δικά σου δεδομένα πέρα από τις προκαταλήψεις σου που με περισσή εγωπαθή ηλιθιότητα αποκαλείς πεποιθήσεις και παράδοση ενώ είναι απλά μιμίδια.

Αλλά αφού κι ΑΝ προβληματιστείς ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Η μαγική λέξη είναι ΚΑΝΕ.

Το να ΚΑΝΕΙΣ σημαίνει να αναλάβεις την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.

Απο ‘κει και πέρα ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.

Η διαθήκη των Επικυρίαρχων: Θα είναι μια ψευδαίσθηση τέτοιας κλίμακας, τόσο μεγαλειώδης που θα ξεφύγει από την αντίληψη τους. Εκείνοι που θα το καταλάβουν θα πρέπει να θεωρηθούν τρελοί. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους αποτρέψουμε από το να δουν τη σύνδεση μεταξύ μας. Εμείς θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτως ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ψευδαίσθηση. Ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί ένα βήμα τη φορά, προκειμένου να μην κινήσουμε ποτέ την υποψία στους εαυτούς μας. Αυτό επίσης θα τους αποτρέψει από το να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές που θα συμβαίνουν.

Θα βρισκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της αντίληψης τους γιατί ξέρουμε τα μυστικά του απόλυτου τα μυστικά της συνειδητότητας. Θα συνεργαζόμαστε πάντα και θα δεσμευόμαστε από το αίμα και τη μυστικότητα. Θάνατος θα επέρχεται σε όποιον μιλάει.

Θα κρατάμε σύντομη τη διάρκεια ζωής τους και το μυαλό τους ασθενές και αδύναμο, ενώ θα προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση μας σχετικά με την επιστήμη και της τεχνολογία κατά τέτοιο τρόπο ώστε ποτέ να μην αντιληφθούν τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και κατασταλτικά στην τροφή και το νερό, ακόμα και στον αέρα που αναπνέουν. Θα καλύπτονται από δηλητήρια όπου και αν βρίσκονται.

Τα μαλακά μέταλλα θα τους αναγκάσουν να χάσουν τα μυαλά τους. Θα υποσχόμαστε ότι θα βρούμε μια θεραπεία μέσα από τα πολλά μέτωπα μας, αλλά εμείς θα τους τροφοδοτούμε με ακόμα περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια αυτά θα να απορροφούνται από το δέρμα και τα στόματά τους, και θα καταστρέφουν το μυαλό τους και το σύστημα αναπαραγωγής τους. Σαν αποτέλεσμα τα παιδιά τους θα γεννιούνται νεκρά και εμείς θα αποκρύπτουμε αυτές τις πληροφορίες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Τα δηλητήρια αυτά θα πρέπει να κρύβονται σε κάθε τι που τους περιβάλλει, σε ό, τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φοράνε. Πρέπει να είμαστε ευφυείς στο πως θα διανέμουμε τα δηλητήρια γιατί δεν πρέπει να γίνουμε αντιληπτοί. Εμείς θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, με διασκεδαστικές εικόνες και ευχάριστες μελωδίες (coca cola). Εκείνους που τους θαυμάζουν (τραγουδιστές κλπ.) θα τους φτιάξουμε εμείς και θα είναι με το μέρος μας για να προωθούν τα δηλητήρια μας σε μόνιμη βάση.

Θα βλέπουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται στα έργα και θα εξοικειωθούν μαζί τους και ποτέ δεν θα γνωρίζουν την αληθινή δράση τους. Όταν θα γεννάνε εμείς θα διοχετεύουμε τα δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους (εμβόλια) και θα τους πείσουμε ότι είναι για το καλό τους. Θα ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς όταν τα μυαλά τους δε θα έχουν ακόμα ωριμάσει, θα έχουμε ως στόχο τα παιδιά τους με ό, τι αυτά αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε, τα γλυκά.

Όταν τα δόντια τους καταστρέφονται θα τα γεμίζουμε με μέταλλα (σφραγίσματα) που θα σκοτώνουν το μυαλό τους και θα καταδικάζουν το μέλλον τους. Όταν ποια η ικανότητά τους να μαθαίνουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, θα δημιουργήσουμε φάρμακα που θα τους κάνουν ακόμα ποιο άρρωστους και που θα προκαλούν καινούργιες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργούμε ακόμα περισσότερα φάρμακα. Με την υπεροχή μας θα τους καταστήσουμε πειθήνια όργανα και αδύναμους μπροστά σε εμάς. Έτσι θα μεγαλώνουν με κατάθλιψη, με περιορισμένη νοημοσύνη και αντίληψη και παχυσαρκία και όταν έρχονται σε εμάς για βοήθεια, θα τους δίνουμε ακόμα περισσότερο δηλητήριο.

Θα επικεντρώσουμε την προσοχή τους στα χρήματα και στα υλικά αγαθά, έτσι ώστε να μην συνειδητοποιήσουν ποτέ τον ανώτερο εαυτό τους. Θα τους αποσπάμε την προσοχή με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια, προκειμένου να μην μπορούν ποτέ να είναι ένα με το όλο (την ύπαρξη, συνειδητότητα, θεό). Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε μας και θα κάνουν ότι τους προστάζουμε. Αν αυτοί αρνούνται θα βρίσκουμε τρόπους να εισάγουμε στη ζωή τους τεχνολογία που θα τους αλλάζει το μυαλό και τις πεποιθήσεις. (play station, TV κτλ.)

Θα χρησιμοποιήσουμε ως κύριο όπλο μας το φόβο. Θα καθορίζουμε τις κυβερνήσεις τους και θα δημιουργούμε αντίθετες παρατάξεις μέσα σε αυτές. Εμείς θα κατέχουμε φυσικά και τις δύο πλευρές. Θα κρύβουμε πάντα το σκοπό μας, αλλά το σχέδιο μας θα υλοποιείται κατά γράμμα. Θα εκτελούν όλη τη δουλειά για εμάς και εμείς θα ευημερούμε από τον κόπο τους.

Οι οικογένειές μας δεν πρόκειται ποτέ να αναμειχθούν με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα αγνό, γιατί αυτός είναι ο τρόπος να επιβιώσουμε. Εμείς θα τους κάνουμε να σκοτώνει ο ένας τον άλλον όταν μας συμφέρει. Θα τους κρατάμε αποσπασμένους από την ενότητα με τη χρήση του δόγματος και της θρησκείας. Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους υπαγορεύουμε τι θα σκέφτονται και το πώς. Εμείς θα τους καθοδηγούμε με ήπιους χειρισμούς και θα τους αφήνουμε να νομίζουν ότι οι ίδιοι καθοδηγούν τους εαυτούς τους.

Θα υποθάλπουμε την εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των παρατάξεων και των ομάδων που θα τους επιβάλλουμε σαν αληθινές (ολυμπιακός – παναθηναϊκός, χριστιανοί- μουσουλμάνοι κ.λ.π.) Όταν κάποιος ανάμεσα τους αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, θα τον σιωπούμε με γελοιοποίηση ή με θάνατο, ανάλογα με το ποια λύση μας ταιριάζει περισσότερο. Θα τους προτρέπουμε να πληγώνει ο ένας την καρδιά του άλλου και να σκοτώνουν ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά. Θα το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιώντας το μίσος σαν σύμμαχο και το θυμό σαν φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς, και δεν πρέπει ποτέ να δουν ότι από τις συγκρούσεις τους θα αναδυόμαστε σαν σωτήρες τους.

Θα είναι απασχολημένοι με το να αλληλοσκοτώνονται. Θα κάνουν μπάνιο με το αίμα τους και θα σκοτώνουν τους γείτονές τους για όσο διάστημα εμείς επιλέγουμε.

Εμείς θα επωφεληθούν τα μέγιστα από αυτό, γιατί δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει πολύ απλά επειδή δεν θα μπορούν να μας αντιληφθούν. Θα συνεχίσουμε να επωφελούμαστε από τους πολέμους και τους θανάτους τους. Αυτό θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά μέχρι να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος μας. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με το φόβο και το θυμό μέσα από τις εικόνες και τους ήχους που θα τους προβάλουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας για την επίτευξη του σκοπού μας. Τα εργαλεία θα ανακαλύπτονται από την εργασία τους. Ύστερα θα τους κάνουμε να μισούν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.

Εμείς πάντα θα αποκρύπτουμε την αλήθεια από αυτούς, θα τους λέμε ό,τι «είμαστε όλοι ένα» και δεν πρέπει να μάθουν ποτέ τους, ότι αυτό είναι ψέμα! Ποτέ δεν πρέπει να γνωρίσουν ότι το χρώμα που τους χωρίζει δεν είναι μια ψευδαίσθηση, αλλά η ζωή η ίδια ειναι μια ψευδαίσθηση όπως τους έχουμε κάνει να την ζουν, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι είναι ίσοι μεταξύ τους, ενώ δεν είναι. Κανείς μας δεν είναι ίσος με κανέναν άλλο, υπάρχει μια κλίμακα ύπαρξης, που δεν πρέπει να την μάθουν ποτέ, αφού με αυτόν τον τρόπο κατώτερα είδη, κυριαρχούν στα ανώτερα. Όποιοι ανάμεσα τους το καταλάβουν και τολμήσουν να το κοινοποιήσουν, θα τους καταστρέψουμε αφου έχουμε όλους τους τρόπους στα χέρια μας.

Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα θα προχωράμε στο στόχο μας. Θα τους πάρουμε τη γη τους, τους πόρους τους καθώς και τις ιδιοκτησίες τους ώστε να ασκούμε πλήρη έλεγχο πάνω τους. Θα τους εξαπατήσουμε ώστε να αποδεχτούν τους νόμους που θα εξαλείψουν την όποια μικρή ελευθερία κινήσεων τους έχει απομείνει. Θα καθιερωθεί ένα σύστημα χρημάτων που θα τους φυλακίσει για πάντα, διατηρώντας αυτούς και τα παιδιά τους στο χρέος για πάντα.

Όταν θα συγκεντρώνονται μαζί, θα τους κατηγορούμε για εγκλήματα που διέπραξαν και θα παρουσιάζουμε μια εντελώς διαφορετική ιστορία για τον κόσμο γιατί θα μας ανήκουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες κτλ.) για να ελέγχουμε τη ροή των πληροφοριών και τα συναισθήματα των ανθρώπων υπέρ μας. Όταν θα ξεσηκώνονται εναντίον μας, θα τους συντρίβουμε (αστυνομία, δακρυγόνα, όπλα) όπως τα έντομα, γιατί δεν έχουν καμία αξία για εμάς. Θα είναι ανήμποροι να κάνουν κάτι γιατί δεν θα έχουν κανένα όπλο απολύτως. Θα κάνουμε παράνομη την οπλοφορία και την οπλοκατοχή, τα όπλα θα τα ‘χουμε μόνο εμείς και όποιοι εμείς ελέγχουμε και θα καταστείλουμε κάθε διαφορετικότητα που δεν ταιριάζει με τους σκοπούς μας.

Από τη μεριά μας, θα προσλάβουμε κάποιους δικούς τους για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά μας και εμείς θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή δεν θα έχουν ποτέ γιατί δεν είναι σαν εμάς, αφου ΌΧΙ «Δεν είμαστε όλοι ένα» ουτε όλοι ίδιοι, ούτε όλοι ίσοι απέναντι στην ζωή. Οι άνθρωποι-προσληφθέντες θα ονομάζονται «μυημένοι» και θα πρέπει να κατηχηθούν ώστε να πιστεύουν ψευδώς, τελετουργίες μέσα από τις οποίες θα μπορούν δήθεν να αγγίξουν τις ψηλότερες σφαίρες του σύμπαντος. Τα μέλη αυτών των ομάδων θα πιστεύουν ότι είναι ένα μαζί μας χωρίς να ξέρουν την πραγματική αλήθεια, ότι δηλ. έχουν την αξία κουνουπιού για εμάς.

Ποτέ δεν πρέπει να μάθουν αυτή την αλήθεια γιατί τότε θα στραφούν εναντίον μας. Για την εργασία τους, θα ανταμείβονται με υλικά αγαθά και σπουδαίους τίτλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και ποτέ φυσικά δεν θα ενωθούν μαζί μας. Ποτέ δεν θα αντιληφθούν την δύναμη και ποτέ δε θα ταξιδέψουν στα αστέρια όπως εμείς. Έτσι δε θα καταφέρουν ποτέ να φτάσουν τις υψηλότερες σφαίρες, γιατί η δολοφονία του ίδιου τους του γένους θα αποτρέψει το πέρασμα τους στη σφαίρα του Διαφωτισμού. Αυτό ποτέ δεν θα το ξέρουν. Η αλήθεια θα κρύβεται στο πρόσωπό τους, τόσο κοντά που δεν θα είναι σε θέση να την αντιληφθούν έως ότου είναι πολύ αργά. Ω, ναι, τόσο μεγάλη θα είναι η ψευδαίσθηση της δήθεν ελευθερίας τους που ποτέ δεν θα μάθουν ότι είναι σκλάβοι μας.

Όταν όλα αυτά συμβούν, η πραγματικότητα που θα έχουμε δημιουργήσει γι’ αυτούς θα τους έχει αιχμάλωτους. Αυτή η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους. Θα ζουν σε αυταπάτη. Όταν ο στόχος μας επιτευχθεί μια νέα εποχή κυριαρχίας θα ξεκινήσει. Τα μυαλά τους θα είναι ανήμπορα μπροστά στις πεποιθήσεις τους, πεποιθήσεις που έχουμε καθιερώσει από αμνημονεύτων χρόνων και που τις πιστεύουν σαν αλήθειες κάπου θεού, ενω είναι απλώς δικές μας εγγραφές.

Αν ποτέ όμως ανακαλύψουν ότι τους χρησιμοποιούμε, και ότι μπορούν να μας πολεμήσουν, τότε θα καταστραφούμε. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ. Αν ποτέ αντιληφθούν ότι ενωμένοι μαζί, μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων μπορούν να μας νικήσουν, θα αναλάβουν δράση. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να μαθευτεί τι έχουμε κάνει, ούτε τις δικές τους ικανότητες, γιατί αν τα μάθουν, δεν θα έχουμε κανένα μέρος να κρυφτούμε, γιατί θα είναι εύκολο να δουν ποιοι πραγματικά είμαστε όταν το πέπλο πέσει. Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανείς μα κανείς στον κόσμο δε θα μας παρέχει καταφύγιο.

Αυτή είναι η διαθήκη με το οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο των σημερινών και μελλοντικών ζωών μας, γιατί αυτή η πραγματικότητα θα διαρκέσει πολλές γενεές. Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να μαθευτεί ότι υπάρχει πριν έλθει ο κατάλληλος χρόνος. Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη από αίμα, το αίμα μας. Εμείς, που από τον ουρανό στη γη ήρθαμε.

Δεν πρέπει ποτέ να γράψει ή να μιλήσει κάποιος για αυτήν την διαθήκη, πριν ολοκληρωθεί το σχέδιο μας, μετά, μπορεί να γίνει γνωστό, κανείς δεν θα το πιστεύει και μάλιστα θα κατηγορηθούν ως εγκληματίες όσοι το αποκαλύψουν.

Αν τύχη και μαθευτεί η Διαθήκη μας, πριν ο σκοπός μας ολοκληρωθεί, αν κάτι τέτοιο συμβεί σε λάθος χρόνο, η συνειδητότητα που θα αφυπνίσει -έστω κι ένας μικρός αριθμός συνειδητοποιημένων ανθρώπων- θα απελευθερώσει την οργή της Δύναμης / Πνεύμα (κάρμα: αιτία και αποτέλεσμα) πάνω σε μας κι εμείς θα πρέπει να πεταχτούμε στα βάθη του σύμπαντος από τα οποία προήλθαμε και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου – επ’ άπειρο.

Ωραία; Τώρα διάβασε κι αυτό

Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη

Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα. Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική.

Όσο η ανθρωπότητα αποδέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς, αποδέχεται μια ύπαρξη υπηρέτη. Όταν τελικά θυμηθούμε ότι μας έχουν κλέψει το βασίλειο μας, όταν τελικά κοιτάξουμε τους εαυτούς μας σαν τον δικό μας θεό και κύριο, τότε και μόνον τότε θα απελευθερωθούμε από τους εξωγήινους.

Διάβασε τώρα και αυτό: Lacerta η συνέντευξη μιας ερπετοειδούς

[1] Οι Επικυρίαρχοι

ΠΗΓΗ

Loading...

One thought on “Η διαθήκη των Επικυρίαρχων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *